Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
1.7.10 16:19

já mám dilema jak a kdy to mam říct v praci když do 3měs. se to říkat nema ale šéf po mě bude chtit zaučit někoho koho si najde a toho bude hledat asi 14 dni mozna dyl a měs. zaučení chtěla bych už v září s klukem jezdit do školy a ze školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.7.10 16:21

Ester asi tak ja nevim okolo 20-22mm by se už měli odebrat aby nepraskli ale to by ti měl gyndař říct zeptej se Natulky ta je na to odbornice ta ma všechno zjištěné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 16:23

mili ja som to sefovi povedala asi v 9tt, ale ja mam velmi mileho sefa, ktoremu sa mozem zdoverit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 16:25

Ester byli jste dneska?Tak já to zahajuju teda První týden v srpnu :cert: :cert: ,no co už musím vydržet :cert: :cert:

Mili a mamatest ne mamatest ,kdybych byla těhu,tak na 17DPO už mám // jak ušité :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
1.7.10 16:31

Milli, já bych to asi oznámila až dostanu těhu-průkazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 16:34

Holky, tak já taky začínám depkovat…bolí mě vpravo jakoby vaječník…bojím se, že se to třeba dobře nepročistilo a revize mě nemine :cry: A dneska má můj gyndr jen do 14:00 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 16:37

jodi a to ta boli stale, ci len chvilocku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 16:39

Albi, od rána… zkoušela jsem si toho nevšímat :lol: Ale začala jsem se bát, tak už si toho nevšímat nemůžu :nevim: Zkusím mu zavolat ráno, snad mě vezme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 16:40

jodi drzim palce, vopchaj sa mu tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 16:41

…doufám, že mě pošle domů, že to jsou jen zaražený prdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 16:42
Jodi a který dc už si? nechystá se ovulka? :think: ,jinak mi je furt těžko,zkusila jsem skleničku pivka a nic moc,holky myslíte,že to muže být z toho horka,že by taková menší střevní virozka,ale to byl i prujem né?
Jodi píše:
Albi, od rána… zkoušela jsem si toho nevšímat :lol: Ale začala jsem se bát, tak už si toho nevšímat nemůžu :nevim: Zkusím mu zavolat ráno, snad mě vezme…
  • Citovat
  • Upravit
12225
1.7.10 16:43

jodi :lol: aspon by ste sa zasmiali :lol:

natul a co si zjedla rano? Podla mna to asi najskor bude z tej HAK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 16:47

:think: No, jsem 8 DC- to je trochu brzy…Jdu se naložit do vany a zkusím poprvé v životě ocikať ovu test :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 16:47

Natulaa- dej nám sem fotku toho testíku, ať to můžeme líp vyhodnotit :-) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 16:48
albi právě že mi už ráno nebylo nic extra,tak jsem do sebe jen tak tak narvala pulku rohlíku a ale včera večer jsem měla hodně mastnou klobásku,tak že by ta mi tam udělala takový čurbes? :think: :think:
albao píše:
jodi :lol: aspon by ste sa zasmiali :lol:natul a co si zjedla rano? Podla mna to asi najskor bude z tej HAK :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex