Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zakupanda píše::ú a odkud jsi ty? někde poblíš moravy?
holky víte co mě se tu líbí? když má každá z nás nějaký problém nebo depku nebo cokoliv jinýho tak vždy jedna druhou podržíme a snažíme se jí porozumět to je fakt tak nádherný pocit,že se tu máme navzájem a to se vlastně ani neznáme no není to úžasný?
zakupanda píše:natulaa píše:no natu nevím může to být i s úpalu co já vím
holky já zvracela![]()
,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?
nebo nesnědla jsi něco špatnýho?
hehe tak mě napadlo sperma ![]()
Moukusko - já nemám jiná slova než DO PRDELE
Moc a moc na vás oba myslím
![]()
Boze mne je to tak strasne luto.
Toto je blby den
Co sa stalo, vsak mala srdiecko!?
albao píše:
katlinn:![]()
![]()
Myslis, ze mak sa nemoze v tehu? Ja som z toho jelen co sa moze a co nie, mam pocit ze nemozem nic
![]()
myslím se může vše jen něco nééé moc. ![]()
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé
,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?
moukuska mrzi ma to,budte silni obidvaja, zial stava sa to.. urcite bude zase coskoro tehotna a vynosi babatko. ..asi este nebol ten spravny cas… radsej ked to male odide takto na zaciatku ako keby nemalo byt zdrave.
drzte sa- ![]()
Michelangelo píše:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9980.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9980.gif
JODI![]()
![]()
![]()
moukuska píše:
Ahojte dievcata. Som moukuskyn manzel a zial nemam dobre spravy. Moukuska dnes absolvovala kyret. Zakrok prebehol bez komplikacii a teraz uz „pokojne“ lezi na izbe v nemocnici.
jej tak než sem došla na konec
Je mi to moc líto. Tohle sem si prožila a vím není to lehké, posílám hoodně sil ![]()
Albi ale už špinila ze začátku,možná už tehdy nebylo něco v uplném pořádku,ale hcg ji pěkně rostlo
,tak to nechápu
![]()
natulaa píše:
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé![]()
,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?
a to se dělá při HP?
natul asi ano, ale ono vela bab spini. Ja som spinila 1 den v 6tt tiez
Boze hlavne aby nasli tu pricinu. Nebrala mouku nieco na stitku, ci sa mi to len zda?
nicol stitka sa pri HP robi len informacne a podrobne ju robia az na endokrinologii.
Natul,dívala jsem se na graf,Moukuška brala progesteron,to vypadá,že se to neudrželo
![]()