Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
1.7.10 18:12
zakupanda píše:
holky víte co mě se tu líbí? když má každá z nás nějaký problém nebo depku nebo cokoliv jinýho tak vždy jedna druhou podržíme a snažíme se jí porozumět to je fakt tak nádherný pocit,že se tu máme navzájem a to se vlastně ani neznáme no není to úžasný? :andel:
:ú a odkud jsi ty? někde poblíš moravy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:12
zakupanda píše:
natulaa píše:
holky já zvracela :poblion: :poblion: ,ale zas tak nervozní nejsem,že bych zvracela,mi už není dobře od rána,že by nějaký upal nebo co?
no natu nevím může to být i s úpalu co já vím :nevim: nebo nesnědla jsi něco špatnýho? :nevim:

hehe tak mě napadlo sperma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
1.7.10 18:13

Moukusko - já nemám jiná slova než DO PRDELE :cert: Moc a moc na vás oba myslím :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 18:15

Boze mne je to tak strasne luto. :cry: Toto je blby den :cert: Co sa stalo, vsak mala srdiecko!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 18:16

Holky od rána je dnes den DEBIL fakt :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:16
albao píše:
katlinn: :lol: :lol: :lol: Myslis, ze mak sa nemoze v tehu? Ja som z toho jelen co sa moze a co nie, mam pocit ze nemozem nic :roll: :mrgreen:

myslím se může vše jen něco nééé moc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:17

holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé :pocitac: :pocitac: ,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?

• Citovat
  • Upravit
17268
1.7.10 18:18

moukuska mrzi ma to,budte silni obidvaja, zial stava sa to.. urcite bude zase coskoro tehotna a vynosi babatko. ..asi este nebol ten spravny cas… radsej ked to male odide takto na zaciatku ako keby nemalo byt zdrave.
drzte sa- :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:18
Michelangelo píše:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9980.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9980.gif
JODI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.10 18:19
moukuska píše:
Ahojte dievcata. Som moukuskyn manzel a zial nemam dobre spravy. Moukuska dnes absolvovala kyret. Zakrok prebehol bez komplikacii a teraz uz „pokojne“ lezi na izbe v nemocnici.

jej tak než sem došla na konec :( Je mi to moc líto. Tohle sem si prožila a vím není to lehké, posílám hoodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.7.10 18:19

Albi ale už špinila ze začátku,možná už tehdy nebylo něco v uplném pořádku,ale hcg ji pěkně rostlo :-( ,tak to nechápu :nevim: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6530
1.7.10 18:21
natulaa píše:
holky a ted si vemte ,to vyšetření té štítky a vubec všech hormonu by měli brát snad každému,mi řek,že je to příčina potratu a kdyby mi to nevzali,tak bych ani nevěděla ,má Moukuška udělané toto,vždyt doprdele to musí mít nějaké vysvětlení néé :pocitac: :pocitac: ,ku..a už mě to sere,protože mi se to taky stalo a nikdo mi to neřešila co když to je tou sníženou funkci jak mi dneska říkal,aspon to ted vím,ale holky víte to všechny?

a to se dělá při HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 18:23

natul asi ano, ale ono vela bab spini. Ja som spinila 1 den v 6tt tiez :nevim: Boze hlavne aby nasli tu pricinu. Nebrala mouku nieco na stitku, ci sa mi to len zda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
1.7.10 18:24

nicol stitka sa pri HP robi len informacne a podrobne ju robia az na endokrinologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
1.7.10 18:24

Natul,dívala jsem se na graf,Moukuška brala progesteron,to vypadá,že se to neudrželo :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí