Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albao píše:
nicol: no ale bylinky su obcas poriadne silne.Ucinok moze byt poriadny
no to doufám
a na LF abych tak nešpinila není něco?
toja píše:
jezis,to mi je luto,pichlo ma z toho pri srdci,mokuskaaa![]()
hej
je to tak smutné, musi ted byt velmi silná
takže v košíku je pre-seed, kontryhel, urologický čaj, ted nevim kterou tu soju? Na přechod to je ono? mamatest aj 10 aj stary 25 nebo kolik to je. Taky jakýsi čaj na pročištění těla a lymfy.
nicol: na precistenie zihlavovy caj a na lutealnu fazu sarapis odporucala lauri, ja som to neskusala
Ahojky všem, ráda bych se k vám přidala, s měřením BT teprve začínám a na těchto stránkách jsem nováček, tak se tu teprve rozkoukávám a zjišťuju, jak to tu funguje (vždycky mi to nějakou dobu trvá, než pochopím systém
)
tak naposledy jdu otravovat prosím
http://www.lekarna.cz/shop.php?…
eneer ahoj, vitaj
Tak ked s tym len zacinas, pozri si prvu stranku tejto diskusie. Je tam zopar odkazov na zaujimave citanie
A samozrejme baby su tu uz natrenovane odbornicky, tak sa pytaj ![]()
eneer
vítám tě, klidně se ptej , já ted taky otravuju
ale už končím už jen doobjednám, holky tu mají boží trpělivost, jiné už by mě před 5ti minutama ![]()
poradíme jak jen to půjde ![]()
nicol neber si ten sarapis so sojou, lebo soja sa berie na zaciatku cyklu (ellla vie presnejsie, napis jej IP) a sarapis az v LF (tu ti poradi lauritka)
Takze to potrebujes osobitne
albao píše:
nicol neber si ten sarapis so sojou, lebo soja sa berie na zaciatku cyklu (ellla vie presnejsie, napis jej IP) a sarapis az v LF (tu ti poradi lauritka)Takze to potrebujes osobitne
děkuji tak ji pisnu
a pak jen potvrdím, snad do vše dorazí co nejrychleji
ahojte…
som tu dneska cely den nebola, v praci som nemala este net. teraz som tu len na skok a bezime s mm sa niekam napapat…
som zahliadla smutnu info o mouku? do keluuuuu ![]()
mouku, velmi ma to mrzi
posielam ti tolko energie kolko len vladzem, nech sa smutok zo srdiecka co najskor vytrati, nech si cim skor ok a mozete sa zase snazit. ![]()
Děkuju holky za přivítání
jdu se kouknout na tu první stránku ![]()