Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natul - ja neviem, či môže takto ovplyvniť viroza BT. ale ty máš hrozne vysoké teploty v predovu fáze. fakt neskočíš na tú krv?
a kde máš bociana?
jodi - tak teba čaká pekný víkend
natul, ja si nepicham nic, ani na sliznicu, 10DC som ju mala 5mm, len neviem ci je to ok alebo mam nieco na podporu si dat, napriklad alchemilku. Mne nepichli ani ten menopur, co prof. hovoril, ze mozno pichne, lebo vraj pri takych vajach je to netreba
.
maji ahoooj
ja som sa dr. zabudla spytat, ze ci je to ok, som bola taka v soku ![]()
ell rozhodne ruzovy ![]()
ten předposlední je naružovělý
![]()
Maji ted jsem ještě ocikala jeden testík a to kazetový,drahý a nic,to přece kdybych byla těhu,tak už by to musely testy odhalit
a dělala jsem víc druhu ,ale my bydlíme v podkroví a fakt jsem spocená už ráno,je tu staršné horko a to si myslím,že muže ovlivnit BT a ted jsem zkoušela tělesnou a mám 36.9,tak pak je asi jasné,že dole bude vyšší
![]()
Ella, mně se zdá, že je růžový…
Natulaa, a jak to bude s tebou- máš si teď vyfasovat léky na tu štítku, nebo už je bereš? A budeš mít ještě kontrolní odběry?
Milli- dneska držím palce !!!
Dobré ráno nechápu co ta moje teplota zase. Ta velmi nizka je o hodinu a půl dřív měřená.
ELL ano je tam pěkný duch
ale..
Já dělala dva mamatesty 10 a na obou byl pěkný duch a nich ![]()
elllla píše:
baby a co myslite? je ten duch sedy alebo trosku naruzovely?
ella - kašli na duchov ![]()
natulaa píše:
ten předposlední je naružovělý![]()
Maji ted jsem ještě ocikala jeden testík a to kazetový,drahý a nic,to přece kdybych byla těhu,tak už by to musely testy odhalit![]()
a dělala jsem víc druhu ,ale my bydlíme v podkroví a fakt jsem spocená už ráno,je tu staršné horko a to si myslím,že muže ovlivnit BT a ted jsem zkoušela tělesnou a mám 36.9,tak pak je asi jasné,že dole bude vyšší
![]()
baby, mate pravdu, mozno to bol len chybny test, uvidime, co prinesie zajtrajsok…
Jodi píše:
Ella, mně se zdá, že je růžový…Natulaa, a jak to bude s tebou- máš si teď vyfasovat léky na tu štítku, nebo už je bereš? A budeš mít ještě kontrolní odběry?
Milli- dneska držím palce !!!
baby odkedy je tak skoro vidno, neviem spať. Zase som od polšiestej hore
vydržať ležať do 7 kedy meriam sú hotové muky
![]()
Dobre ranko
Ellka na tom mamateste je ruzovucky duch, to vidno jasne, ale ja uz tym 10tkovym nic neverim, takze dufam a prajem ti, aby to silnelo a bol to ten spravny duch, ale este by som bola opatrna ![]()