Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
2.7.10 07:21

natul - ja neviem, či môže takto ovplyvniť viroza BT. ale ty máš hrozne vysoké teploty v predovu fáze. fakt neskočíš na tú krv?

a kde máš bociana?

jodi - tak teba čaká pekný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 07:21

baby a co myslite? je ten duch sedy alebo trosku naruzovely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 07:25

elli - je tam podľa mňa ružový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 07:26

natul, ja si nepicham nic, ani na sliznicu, 10DC som ju mala 5mm, len neviem ci je to ok alebo mam nieco na podporu si dat, napriklad alchemilku. Mne nepichli ani ten menopur, co prof. hovoril, ze mozno pichne, lebo vraj pri takych vajach je to netreba :pankac: .
maji ahoooj :mavam: ja som sa dr. zabudla spytat, ze ci je to ok, som bola taka v soku :mrgreen:
ell rozhodne ruzovy :palec:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
2.7.10 07:26

ten předposlední je naružovělý :think: :think:
Maji ted jsem ještě ocikala jeden testík a to kazetový,drahý a nic,to přece kdybych byla těhu,tak už by to musely testy odhalit :nevim: :nevim: a dělala jsem víc druhu ,ale my bydlíme v podkroví a fakt jsem spocená už ráno,je tu staršné horko a to si myslím,že muže ovlivnit BT a ted jsem zkoušela tělesnou a mám 36.9,tak pak je asi jasné,že dole bude vyšší :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6651
2.7.10 07:27

Ella, mně se zdá, že je růžový…

Natulaa, a jak to bude s tebou- máš si teď vyfasovat léky na tu štítku, nebo už je bereš? A budeš mít ještě kontrolní odběry?

Milli- dneska držím palce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
2.7.10 07:30

ellli aj mne sa vidi ruzovy,drzim palce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 07:30

Dobré ráno nechápu co ta moje teplota zase. Ta velmi nizka je o hodinu a půl dřív měřená.

ELL ano je tam pěkný duch :) ale..

Já dělala dva mamatesty 10 a na obou byl pěkný duch a nich :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.7.10 07:33
elllla píše:
baby a co myslite? je ten duch sedy alebo trosku naruzovely?

ella - kašli na duchov :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.7.10 07:34
natulaa píše:
ten předposlední je naružovělý :think: :think:
Maji ted jsem ještě ocikala jeden testík a to kazetový,drahý a nic,to přece kdybych byla těhu,tak už by to musely testy odhalit :nevim: :nevim: a dělala jsem víc druhu ,ale my bydlíme v podkroví a fakt jsem spocená už ráno,je tu staršné horko a to si myslím,že muže ovlivnit BT a ted jsem zkoušela tělesnou a mám 36.9,tak pak je asi jasné,že dole bude vyšší :nevim: :nevim:
:pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.7.10 07:35

baby, mate pravdu, mozno to bol len chybny test, uvidime, co prinesie zajtrajsok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 07:37
Jodi pošlou mi poštou recept z UNICY ,tak nevim,jestli příjde dneska nebo v pondělí a ano budu brát léky až do otěhotnění a možná i během těhu,to mi budou hlídat,budu brát nějaký eutyrox
Jodi píše:
Ella, mně se zdá, že je růžový…

Natulaa, a jak to bude s tebou- máš si teď vyfasovat léky na tu štítku, nebo už je bereš? A budeš mít ještě kontrolní odběry?

Milli- dneska držím palce !!!
  • Citovat
  • Upravit
3519
2.7.10 07:39

baby odkedy je tak skoro vidno, neviem spať. Zase som od polšiestej hore :zed: vydržať ležať do 7 kedy meriam sú hotové muky :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 07:41

Katlinn máš krásné teplotky :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5530
2.7.10 07:42

Dobre ranko

Ellka na tom mamateste je ruzovucky duch, to vidno jasne, ale ja uz tym 10tkovym nic neverim, takze dufam a prajem ti, aby to silnelo a bol to ten spravny duch, ale este by som bola opatrna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí