Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natul - veď si ho skopíruj z prvej strany
nemáš tam tie svoje písmenká
albao píše:
natulvidim grafik, aj vsetky teploty do dnes
albi - ale ona myslí v podpise
na prvej strane ho vidíš
ale v jej podpise nie
denčaaa píše:
Dobré ráno, jak se máte?Tak vám nevím, zda se můj graf vyvíjí normálně a dobře http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9
Můžete mrknout?
denča vyvíja sa to krásne. ak teraz neklesneš a budeš mať tri dni po sebe teploty vyššie ako 36,7, tak ti ff vyznačí ovulku.
Ale v pipině změřili oba dva 37.2 tak já nevíím,přece nemužu mít tak vysokou BT pořád,to jsem ještě neměla nikdy a touštítkou to nemuže být,tu jsem měla takovou už v květnu,akorát to endokrinoložka neřešila ![]()
opiškala som môj tradičný wondfo a nic tak som ešte namočila aj mamatest 1O. Už keď išla farba zostala čiaročka ale tenučká tak si vravím, že to zmizne pri schnutí ale ostala. asi sa jej u mňa páči ![]()
A je z toho takýto somalsky duch
Na mamateste som doteraz duchov nemala
ale asi je to blbosť. Nechcem sa zbytočne namotať ![]()
Boze teraz som sa docitala co sa stalo moukuske ![]()
Tak tam uz podla mna musi byt nejaka pricina, ked sa to stalo znova a moukus chodi na endokrinologiu, tak neviem ![]()
Katlin, ked hovoris, ze tam bol hned od zaciatku, tak mozno je to nadejne, juuuj drzim palce ![]()
holky tento mamatest je nějaký kazový všechen ne? Já měla na obou mama ducha a fakt pěkného a nic. ![]()
esther03 píše:
Natul, FSH som mala 5,50 IU/1 (3DC- folikularna faza) a ty?
natulaa píše:
No já měla v květnu ale v pulce cyklu,to mi brala endokrinoložka 7,5,a ted mi to brali v uterý 3DC a to ještě nemám výsledky,ale snad to bude nižší,když mi to tehdy brala tak pozdě
![]()
,ono prý do 10 je norma,ale čím nižší,tím lepší
esther03 píše:
Natul, FSH som mala 5,50 IU/1 (3DC- folikularna faza) a ty?
a kde si teda prišla na to, že máš 30 - čo si to tu včera písala? či sa mýlim?
Katlin jej mm tu vcera napisal, ze absolvovala kyret, ale viac som sa nedocitala ![]()
Katlinn mi řekl,že zabírá během měsíce,jak dlouho ho bereš?
Albi děkujíí
Holky mi asi drbe teploměr,mám dva digitály a jeden mi změřil tělesnou na 36.8 a druhý 36.4
,tak doprd..e jakou mám tu teplotu