Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky viděli ste můj grafík? jak to mám v tom prvním Light oddělit aby to byl nový cyklus
babulky, idem off, ukazem sa asi az poobede, ideme na to pasove a potom do ikey… paaaaaa…
Maji no to nevím,jestli až tak,četla jsem,že mají i 12 i 15 a ještě to jde nastimulovat,ale je fakt,že je to hraniční,ale ještě to jde ,kočka jedna na unice má 9 a zatím v pohodě,
Jodi ano, uz sa jej to stalo, myslim, ze v novembri, ked si dobre pamatam, sa mi zda, ze to bol MA.
Nicol tam kde si klikla na spojenie mas aj split a cycle, tak asi toto
albi - práca vysí vo vzduchu, ale celý čas sa kompetentný človek nemôže dovolať druhému kompetentnému, ktorý trčí niekde v riti a asi v riti má aj telefón ![]()
katkamarek píše:
Jodi ano, uz sa jej to stalo, myslim, ze v novembri, ked si dobre pamatam, sa mi zda, ze to bol MA.
Tak v tom případě držím palce, ať se zjistí, čím to je-protože to už asi fakt náhoda nebude… ![]()
Nicollka píše:
holky viděli ste můj grafík? jak to mám v tom prvním Light oddělit aby to byl nový cyklus
skús dať cycle - star a new cycle a daj si tam dátum 28.júna
ale ak to nevýjde, prípadne si tam niečo tým dokašleš, tak ma nezabi, ja len tak skúšam ![]()
elli - klasický scenár snažilky pokračuje. Ako povedal Lenin: Čakať, čakať, čakať (sa)!
Pri mojom testovacom maratone som opiškala asi 5 mamatestov a nikdy tam nič nebolo ani po uschnutí. Úplne bezduché testy to sú
Ale samo že nejaký chybný musí aj medzi nimi byť, len dúfam, že nie práve ten môj dnešný ![]()
díky moc už to mám a jedu nový cyklus tento asi nebude takový pěkný rovný jako předchozí ![]()
Holky trošku sem si hrála https://www.emimino.cz/…/vlasy-2567/
katlinn píše:
elli - klasický scenár snažilky pokračuje. Ako povedal Lenin: Čakať, čakať, čakať (sa)!Pri mojom testovacom maratone som opiškala asi 5 mamatestov a nikdy tam nič nebolo ani po uschnutí. Úplne bezduché testy to sú
Ale samo že nejaký chybný musí aj medzi nimi byť, len dúfam, že nie práve ten môj dnešný
Baby, ale nicol chce rozdelit graf, ktory uz pred tym spojila, teda teraz ma tam dva cykly a ona chce z toho jeden, takze skor asi to Split a cycle ![]()
To co za blbost som napisala
, prave opacne, ze tam ma teraz v jednom spojene dva cykly a z toho jedneho chce urobit dva ![]()