Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem od doktora zpět odpovídáme 5+1 a máme srdeční akcíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
mám radost na ko 20.7
denii, mne sa to aj tak zda skoro u Teba na ovulku, uvidis podla zajtrajsej teploty, ci este stupne. ako som uz pisala, Tvoje poovulkove su 37, takze tam by si sa mala dostat ![]()
a s hlienikom to je jednoduche:
priestvitny=plodny
biely=neplodny ![]()
jodi, taku malinku, ale na mojej hadici sa neprejavila ![]()
najviac mi je luto psika, ze tu bude dva tyzdna sam, on je na nas velmi naviazany. ![]()
Milli18 píše:
Tak jsem od doktora zpět odpovídáme 5+1 a máme srdeční akcíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí![]()
![]()
![]()
mám radost na ko 20.7
byl tam nejdřív jen gens.váček a pak to priblízil a bylo tam i srdícko a dělalo buch buch buch bylo to krásný rozbrečela jsem se
mili: srdiecko v 6tt
Wau! Nadhera!!! Nam vtedy este nevidel. Krasa!
gratulujem ![]()
Soldi, tak hlavně si dovču užijte!!! A jsem zvědavá, s jakou se vrátíte ![]()
milli - paráda ![]()
soldi - ahoj ![]()
ja som dnes klesla, takže ovu je na obzore. a ja by som zrovna teraz potrebovala, aby sa trošku oddialila.
7.7.- v utorok - idem na kontrolu po IVF, takže to tam už doktor asi nič moc neuvidí, keď bude po ovulke. ale idem tam hlavne na pokec, že čo ďalej.
Nicol mne sa najviac pacis s tou modrou a fialkovou satkou a podla mna ti rozhodne viac idu hnede alebo tmavohnede vlasy. Mas nadherne oci ![]()
Dencaa urcite poistiti rano ked sa da, vajko zije cca 12 hodin.
Soldi ahoj, ja uz som sa zlakla, ze si odisla a ani som ti nepopriala stastnu cestu, no a prines si ten najkrajsi suvenir ![]()