Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Daneček je objednaný na 15.7. na oční k doktorce české pojištovny, chudáček zase tim bude procházet
Ti jak maji zaplatit prachy tak budou pořád vymýšlet a přitom to maji na papiře z nemocnice všechno. Prostě jejich doktorka to udělá tak aby zaplatili co nejmín určitě
![]()
Ale mm dojede asi toho 12.7. jak sem chtěla to bych mohla být 15dc a kéž by vydržel aj tak do neděle to bych byla 21dc a to snad ta ovule mršule bude. Pre-Seed je už na cestě tak asi v pondělí tu bude tak ho použiji, to si vstříknu před sexíkem dovnitř že? ![]()
mili: velkeee gratulujem ![]()
soldi: uz dnes vyrazate??? nestiham citat vsetko dozadu a ovulka teda bude asi na dovolenke?
dnes asi pridam fotku ovu testiku - zacina tmavnut oproti predchadzajucim 2 dnom, ale stale to nie je ono, no a tie teploty,fuuuuuuuha hruza (skacu hore dole)
Milli18 píše:
chrobi děkuju![]()
![]()
jak to je možné
no a není možné že si otěhu dřív ? nebo se tam jeden ještě schoval
Nebo je to prostě fakt silný jedinec, že by baba ![]()
soldi uži si dovolenku!!!!!! čakáme fotodokumentáciu ![]()
mili GRATULUJEM!!! ![]()
holčiny má mi prísť nevestička na nechty a šialenou hrou osudu si nechala urobiť japonskú manikúru
ako to urobím, aby mi na tom držal gél????
![]()
Soldi,ale my to asi nezrealizujeme, mm je na to prilis lenivy, to by sme museli aj nejaky pristav na lod najst, lebo to je taka vacsia, mm ma aj medzinarodny kapitansky listok, ci ako sa to vola, takze urcite lepsie vase iste taliansko ako nase neiste chorvatsko ![]()
Monu vobec nemas rozdhadzane teploty, si pekne ustalena, podla mna sa ti ovulka blizi, kukni moj graf, tomu sa povie rozhadzane teploty ![]()
Maji juuuj to ma mrzi s tymi peniazkami, ale som rada, ze este si nestratila nadej a chces do toho ist
![]()
katlin Japonska manikura je prirodzene vylestenie nechtov pilnikmi, vsak? Tak len je to zdrsni hrubsim pilnikom a bude, podla mna.
katka - len kto mi dá pôžičku ako nezamestnanej neviem.
teraz už sa idem fakt učiť, takže vás opúšťam.
ešte sa tu prihlásim okolo obeda zvestovať, aký mám ovu test. ale keď bol včera úplne biely, tak dnes hádam pozitívny nebude. čo myslíte?
soldi - ak by sme sa tu dnes už nestretli, už si krásnu dovolenku.
![]()
monulienka3 píše:
nicollka: poziadala som ti o priatelstvo, potvrdis ma?
nevidim to tam, zkusila sem ti odeslat ![]()
kati ale mne sa zdá, že sa tam dáva aj nejaký voskový leštiaci sajrajt. Kočka má nechtíky aj tak tenučké, ešte stenšené po japonskej a mne už nezostalo čo pilovať… Ajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
baby pozerám, že na tej fotke čo som dala toho somálskeho nevidno (pokakané pokazené makro!!!), ale stmavila som ju. A je tam peknučký somálčanko ![]()
Katlin a naco si davala robit japonsku manikuru, ked vedela ze ide na nechty? Tak to ju pred tym upozorni, ze nerucis za vysledok v takom pripade
Katlin teraz ked si to stmavila, tak vidim viac na tom spodnom teste ![]()
Dobré ránko
![]()
Nevím,či tam toho dušíčka uvidíte
![]()
Soldi
ty si překvápko,myslela jsem,že už si fuč
![]()