Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek píše:
Michel Ivuska krasne malovala, je mi smutno spolu s tebou, najradsej by som ta objala teraz
Katka
Ivuška vyhrála 3 měsíce před tím
celostátní výtvarnou soutěž
![]()
Katlin ty nemas chybu, ze „splasene hovienko“
sa uz musime niekedy stretnut, ved Po nie je daleko, aby som si tie tvoje „hlody“ vypocula nazivo ![]()
Michel- obrázek nádherný!!! A věřím, že dušička přijde- vždyť má dobrý důvod, měla by úúúžasnou maminku ![]()
Jodi píše:
Michel- obrázek nádherný!!! A věřím, že dušička přijde- vždyť má dobrý důvod, měla by úúúžasnou maminku
Jodi děkuji,měla by stejnou
![]()
Tak já se loučím, vyrážíme na tu svatbu… Papáááá a dnes samé dobré zprávy!!! ![]()
splašené hovienko ma dostalo do kolen…teda ty si číslo, Katy:-)
Michel…moc ti to přeju…aby to vyšlo…
to jsem nevěděla, že clostík se takhle dáva…že buď na víc vajek, nebo na jedno…no…mně by vůbec nevadily dvojčátka…asi si ho vezmu:-)
katlinn píše:
babeny ja mám VIP už iba dnes..![]()
![]()
kati - úplne v pohode môžeme. Po- Ke je len pohodinka po dialnici ![]()
Adalim, ale ked ho budes brat tak ako ti on predpisal, tak tu folikulometriu by som si vyziadala, lebo moze dojst k hyperstimulacii, alebo sa ti mozu vytvorit z neho cysty, a to je nebezpecne.
Jodi píše:
Tak já se loučím, vyrážíme na tu svatbu… Papáááá a dnes samé dobré zprávy!!!
Jodi užijte si to,příjemnou zábavu!!!!
![]()
Michelangelo píše:
Ještě vám prásknu,že mám v neděli narozky a už 3 rok nedostanu krásný obrázek od Ivušky,tohle by byl nejkrásnější dárek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michel bola velmi sikovna a verim, ze coskoro sa vam vrati
Najhorsi je ten pocit bezmocnosti a beznadeje, ze jednoducho sa to neda zvratit ![]()
michel ja tu asi v nedelu nebudem
želám ti všetko všetko najlepšie! ivuška krásne malovala ![]()