Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
2.7.10 10:23

Holky,ani jsem vám to včera do toho debilního dne nechtěla psát.Švagrové zemřel tatínek a můj taťka řekl,že jedna duše odešla z rodiny,aby mohla přijít do naší rodiny nová,napadl mě dnes při TT zázrak :andel: :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
2.7.10 10:24
adalim75 píše:
nela00 píše:
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
DAL MI 2 TBL DENNĚ 3-7 dc

a to len tak hned 2 denne? bez HP, bez ultrazvuku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.7.10 10:24
Michelangelo píše:
Holky,ani jsem vám to včera do toho debilního dne nechtěla psát.Švagrové zemřel tatínek a můj taťka řekl,že jedna duše odešla z rodiny,aby mohla přijít do naší rodiny nová,napadl mě dnes při TT zázrak :andel: :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

jeeej, to je pravda… to sa presne tak hovori
ked mi zomrle stryko, tak prislo do rodiny babatko..
jeho vnucka.. uz sa jej nedozil chudak. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 10:25
Jodi píše:
Michel 8-o 8-o 8-o Vidím ho tam, krásně, bez dokreslování!!!
Holky, dneska je den duchů!!!!
Tak ať je po víkendu den pořádných čárek!!!!

Jodi,cpu se nadějí,pže neodešel ani po uschnutíííí :andel: :andel: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 10:25

adalim, ked ti nasadil od 3-7 DC clostil, spravi sa ti viac vajok, ak by dal 5-9 je to na podporu jedneho vajka. A spravil ti HP?

• Citovat
  • Upravit
3519
2.7.10 10:28

michel - príznaky??? Jo, šibe mi každým dňom viac a viac… nemám príznaky, len tie čo každý mesiac a tie furt končia ms, takže radšej to neriešim :pankac:

laurit - jasnačka, držím sa pri zemi. Keď teraz tak pozerám na moju testozbierku… a na toho ducha z 4DPO… je to všetko jedna veľká lotéria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 10:29
katlinn píše:
michel - príznaky??? Jo, šibe mi každým dňom viac a viac… nemám príznaky, len tie čo každý mesiac a tie furt končia ms, takže radšej to neriešim :pankac:laurit - jasnačka, držím sa pri zemi. Keď teraz tak pozerám na moju testozbierku… a na toho ducha z 4DPO… je to všetko jedna veľká lotéria.

tak s MS mi přestali bolet prsa, a ted v nich takové pálení, občas boleni, neni to ten špatný prolaktin? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.7.10 10:29

mechel aky je to test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.7.10 10:30
nela00 píše:
adalim75 píše:
nela00 píše:
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
DAL MI 2 TBL DENNĚ 3-7 dc
a to len tak hned 2 denne? bez HP, bez ultrazvuku? :nevim:

JOOOO…právě proto jsem tak zmatená a nevím, jestli to vůbec mám brát…ach joooo…dnes to určitě dostanu a budu se muset rozhodnou rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 10:30

Ještě vám prásknu,že mám v neděli narozky a už 3 rok nedostanu krásný obrázek od Ivušky,tohle by byl nejkrásnější dárek :cry: :cry: :srdce: :srdce: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 10:31

babeny ja mám VIP už iba dnes.. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
2.7.10 10:32
Lauritka píše:
mechel aky je to test :)

Lauri Rapiclear 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 10:32

Michel Ivuska krasne malovala, je mi smutno spolu s tebou, najradsej by som ta objala teraz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 10:33

michel - k tým príznakom trochu ma pichá v podbrušku, ale ono to bude asi len nejaké splašené hovienko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.7.10 10:34
esther03 píše:
adalim, ked ti nasadil od 3-7 DC clostil, spravi sa ti viac vajok, ak by dal 5-9 je to na podporu jedneho vajka. A spravil ti HP?

nedělal mi vůůůbec nic…
HP mi ale dělali na interně, mom vysoký TK, beru na to léky, a řekla jsem jim, že chceme mimi, tak mi udělai vše (štítku, HP, EKG) a řekli, že vše je OK.
Ale to můj gynekolog NEVÍ…neptal se a já mu nestihla nic říct…bylo to jak na běžícím pásu…a v čekárně čekalo 10 těhulek:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí