Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,ani jsem vám to včera do toho debilního dne nechtěla psát.Švagrové zemřel tatínek a můj taťka řekl,že jedna duše odešla z rodiny,aby mohla přijít do naší rodiny nová,napadl mě dnes při TT zázrak
![]()
adalim75 píše:nela00 píše:DAL MI 2 TBL DENNĚ 3-7 dc
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
a to len tak hned 2 denne? bez HP, bez ultrazvuku? ![]()
Michelangelo píše:
Holky,ani jsem vám to včera do toho debilního dne nechtěla psát.Švagrové zemřel tatínek a můj taťka řekl,že jedna duše odešla z rodiny,aby mohla přijít do naší rodiny nová,napadl mě dnes při TT zázrak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeeej, to je pravda… to sa presne tak hovori
ked mi zomrle stryko, tak prislo do rodiny babatko..
jeho vnucka.. uz sa jej nedozil chudak. ![]()
Jodi píše:
Michel![]()
![]()
Vidím ho tam, krásně, bez dokreslování!!!
Holky, dneska je den duchů!!!!
Tak ať je po víkendu den pořádných čárek!!!!
Jodi,cpu se nadějí,pže neodešel ani po uschnutíííí
![]()
adalim, ked ti nasadil od 3-7 DC clostil, spravi sa ti viac vajok, ak by dal 5-9 je to na podporu jedneho vajka. A spravil ti HP?
michel - príznaky??? Jo, šibe mi každým dňom viac a viac… nemám príznaky, len tie čo každý mesiac a tie furt končia ms, takže radšej to neriešim ![]()
laurit - jasnačka, držím sa pri zemi. Keď teraz tak pozerám na moju testozbierku… a na toho ducha z 4DPO… je to všetko jedna veľká lotéria.
katlinn píše:
michel - príznaky??? Jo, šibe mi každým dňom viac a viac… nemám príznaky, len tie čo každý mesiac a tie furt končia ms, takže radšej to neriešimlaurit - jasnačka, držím sa pri zemi. Keď teraz tak pozerám na moju testozbierku… a na toho ducha z 4DPO… je to všetko jedna veľká lotéria.
tak s MS mi přestali bolet prsa, a ted v nich takové pálení, občas boleni, neni to ten špatný prolaktin? ![]()
nela00 píše:adalim75 píše:a to len tak hned 2 denne? bez HP, bez ultrazvuku?nela00 píše:DAL MI 2 TBL DENNĚ 3-7 dc
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
JOOOO…právě proto jsem tak zmatená a nevím, jestli to vůbec mám brát…ach joooo…dnes to určitě dostanu a budu se muset rozhodnou rychle…
Ještě vám prásknu,že mám v neděli narozky a už 3 rok nedostanu krásný obrázek od Ivušky,tohle by byl nejkrásnější dárek
![]()
Michel Ivuska krasne malovala, je mi smutno spolu s tebou, najradsej by som ta objala teraz ![]()
michel - k tým príznakom trochu ma pichá v podbrušku, ale ono to bude asi len nejaké splašené hovienko ![]()
esther03 píše:
adalim, ked ti nasadil od 3-7 DC clostil, spravi sa ti viac vajok, ak by dal 5-9 je to na podporu jedneho vajka. A spravil ti HP?
nedělal mi vůůůbec nic…
HP mi ale dělali na interně, mom vysoký TK, beru na to léky, a řekla jsem jim, že chceme mimi, tak mi udělai vše (štítku, HP, EKG) a řekli, že vše je OK.
Ale to můj gynekolog NEVÍ…neptal se a já mu nestihla nic říct…bylo to jak na běžícím pásu…a v čekárně čekalo 10 těhulek:-(