Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milli18 píše:
chrobi děkuju![]()
![]()
jak to je možné
kdo dnes testil za chvili jdu do prace tak mi to jeste nepište nevim kdy se budu moct připojit v praci prosim prosim
katkamarek píše:
Chrobi ahoj a ty ako pokracujes?
Mili testovala katlin a ellla a obe maju duchov na mamateste 10
ahoj, chrobi, ![]()
som presne na Teba myslela, ze kedy ides, lebo som vazne zvedava, ci mas jedneho alebo dvoch drobcekov ![]()
katka, tak aj ja verim, ze sa coskoro dockas. ![]()
ideme do talianska, do lignana, chceme pobehat aj benatky, mozno sa zastavime v udine a taaak.
aj ked chorvastko je urcite krajsie na objavovanie clnom ![]()
soldi píše:
denii, mne sa to aj tak zda skoro u Teba na ovulku, uvidis podla zajtrajsej teploty, ci este stupne. ako som uz pisala, Tvoje poovulkove su 37, takze tam by si sa mala dostat
a s hlienikom to je jednoduche:
priestvitny=plodny
biely=neplodnyjodi, taku malinku, ale na mojej hadici sa neprejavila
najviac mi je luto psika, ze tu bude dva tyzdna sam, on je na nas velmi naviazany.
tak to mám průsvitný
soldi píše:
ahoj, chrobi,
som presne na Teba myslela, ze kedy ides, lebo som vazne zvedava, ci mas jedneho alebo dvoch drobcekovkatka, tak aj ja verim, ze sa coskoro dockas.
ideme do talianska, do lignana, chceme pobehat aj benatky, mozno sa zastavime v udine a taaak.
aj ked chorvastko je urcite krajsie na objavovanie clnom
baby soldi,katka - ja vám závidím to chorvátsko - môj mm nechce k moru. no nevadí. soldi - taliansko - oprava. aj to ti závidím. hihi
aj tak nie sú bubáky, včera som vlastnou blbosťou prišla o 1120 eur. ale o tom nechcem teraz. len že mohlo byť na UO. no čo už.
soldi - neviem ešte, ja si asi zoberiem aj pôžičku a pôjdeme ešte do jedného IVF, ale chcem so svojimi, nie s darcovskými. tak neviem, chcem počuť jasné stanovisko doktora, či je to možné alebo nie.
Q10 som kedysi brala, aj to tuším pomáhalo, ale teraz mám len čaj s Q10. skúsim si ho uvariť.
a asi skúsim spýtať sa aj inde, len aby mi dali papiere z CAR, aby sme si nemuseli robiť vyšetrenia nanovo.
Esther - ak si tu, nevieš aké sú podmienky pre ten soft? U mňa to asi nepripadá do úvahy, len sa pýtam. ![]()
Příspěvek upraven 02.07.10 v 09:08
deniii, tak super, tak v takom spermijky vydrzia dlho
pekne poistikujte az kym teplota nevystupa, kocky Ti s tym poradia ![]()
Má smysl si dnes dělat ovu testík?
Jinak ti soldi přeji krásnou dovolenou.
ahoj holčinky, teď jsem dorazila a dočetla.
Je mi hrozne líto mouku a její rodiny:-(
Mili: moc, moc gratuluju
Soldi: štťastnou cestu:-) Moje děti jely taky do itálie se svoji babičkou…dnes ráno…strašně se mi stýská.
Nicol: ty máš hezký ksichtík, sluší ti všechno:-)
ahojte kocky, tak som precitala spatne a moukuska ![]()
je mi to tak luto ![]()
dufala som, ze to krvacanie v nemocke prejde…
ale podla mojich skusenosti, ja ked som prisla do nemocky, srdiecko este bilo tak ma nechali nechat a v noci sa to cele spustilo a este v noci mi urobili kyret
![]()
drzim palceky, aby sa z toho cim skor dostala ![]()
ahojte princezné ![]()
mne včera ovutest zosilnel, snáď bude dnes ešte silnejší. dúfam, že tam vôbec nejaký folík je, neberiem clostil už tretí mesiac ![]()
včera bol otrasný deň. mouku držkaj sa ![]()