Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Albi no neviem isto, ci sme dobrodruzne typy, ale toto ma laka, ale co ja viem ako by sa k tomu postavil mm ![]()
Mame taky sen, ze by sme sa vybrali autom do alp, v lete a chodili z miesta na miesto, tak toto je podobne ![]()
Dik za tip, porozmyslam ![]()
katkamarek píše:
Adalim tak ti radim zmenit lekara. To co je za pristup, ci chces ist rovno na UO…?
no…viděl náš spermiogram, ten je OK, a tak mi to takto hned vpálil. byla jsem překvapená, čekala jsem aspoň otázky ohledně cyklu…nebo něco…radíš mi clostík ani nezkoušet a radši po dovči zajít k jinému dr?
Lauritka píše:
ahojteeebaby tie mamtesty10 robia asi duchov pred MS kazdemu
Ahooj Lauritka,áno,jen pár dní naděje
![]()
ale kocoouři se mi po něm neprocházeli
![]()
Adalim ja ti neradim brat alebo nebrat, ja ti hovorim co by som urobila ja, urcite by som chcela pocut nazor ineho lekara a clostil by som „len tak“ nebrala. Moj dr. ma vystrihal, ze ked by raz doslo na to, ze mi ho nasadi, tak ma musi sledovat.
katlinn píše:
michel - tak to u mňa skôr vyzerá na chybu kánála alebo farby alebo čoho. Ale je to fest smiešny duchTaký tu ešte asi nebol
Katlinn to neřeš
užívej si té chvilky naděje,stejně to nezměníme
![]()
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
michel - Ámen
Fakt je, že je to najružovejšia čiarka akú som kedy mala. tak dúfajme ![]()
katlinn píše:
michel - ÁmenFakt je, že je to najružovejšia čiarka akú som kedy mala. tak dúfajme
Mě zas bude držet naději,že byl včera sněhobílý
![]()
Michelangelo píše:Lauritka píše:Ahooj Lauritka,áno,jen pár dní naděje
ahojteeebaby tie mamtesty10 robia asi duchov pred MS kazdemu
![]()
ale kocoouři se mi po něm neprocházeli![]()
![]()
![]()
asi budem mat rada len stare dobre mamatesty ![]()
Michelangelo píše:katlinn píše:Mě zas bude držet naději,že byl včera sněhobílý
michel - ÁmenFakt je, že je to najružovejšia čiarka akú som kedy mala. tak dúfajme
![]()
![]()
![]()
no
ja som to tiez tak brala ![]()
nadej umiera posledna, ale mam pocit, ze nieco pred mrchou tam reaguje pozitivne. ![]()
pokial to nie je fakt pekna slaba ruzova ciarka do par minut ![]()
Lauritka píše:Michelangelo píše:nokatlinn píše:Mě zas bude držet naději,že byl včera sněhobílý
![]()
![]()
![]()
ja som to tiez tak brala
nadej umiera posledna, ale mam pocit, ze nieco pred mrchou tam reaguje pozitivne.
pokial to nie je fakt pekna slaba ruzova ciarka do par minut
Lauri,pro mě bude vítězství aj to,že s mrchou dojde nový cyklus víš,tento mě fakt deptá
![]()
nela00 píše:
adalim cyklus s clostilom by sa mal sledovať, ako naň telo raaguje. akú dávku ti dal?
DAL MI 2 TBL DENNĚ 3-7 dc
Michel
Vidím ho tam, krásně, bez dokreslování!!!
Holky, dneska je den duchů!!!!
Tak ať je po víkendu den pořádných čárek!!!!