Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nat ale ja som pochopila, ze ta hodnota je este z minula a terajsie vysledky zatial nemas, vsak? Ved prave to ti hovorim, ze teraz to uz moze byt ovela lepsie a robit zavery so sestrickou z minuleho HP, ktory bol pravdepodobne ovplyvneny,je unahlene. Takze „dont stress“ ![]()
Acko ahoj, a ty ako pokracujes? Este si davas nacas?
Monu, podla mna do dvoch dni by si mohla mat ovulku, tak drzim palce, aby to vyslo ![]()
Nicol, aj v pribalovom letaku clostilu sa pise, ze existuje riziko viacpocetneho tehu, lebo sa tvori viac folikov. Aj titu mala v podstate dvojky po clostile, ale tak jedno to hned na zaciatku vzdalo
Aha natula az teraz som pochopila, no asi to teplo mi vari mozog. Tak este aj tak to nie je hodnota 10, tak pockaj co povie dr. OK? ![]()
já jsem domluvená se sestřičkou,že až docent z UNICY bude mít volno,tak mi sestřička zavolá a přepojí mě,je zlatá,tak pak vám dám vědět
Nat to treba brat do uvahy viac faktorov, neboj sa, vsetko dobre dopadne ![]()
Včera som si myslela, keďže ovutest bol biely, že dnes ani testovať nebudem. ale tá dnešná znížená teplota ma prinútila testnúť. Takže aj dnešný je čistobiely. Nechápem to. Na jednej strane som rada, ak by ovulka prišla neskôr, na druhej strane sa obávam, že vôbec nepríde. No ale zbytočne sa nervovať dopredu. Uvidíme podľa teplôt.
Babulky děkuji vám všem,jsem strašně ráda,že jste mě tady nechaly
![]()
Soldi zase jsem tě prošvihla,přeji krásnou dovolenou a návrat s //!!!
![]()
Příspěvek upraven 02.07.10 v 13:05
mrcha dorazilaaa, tak to bude pěkná svatební cesta:-)
jdu si to napsat do ff
katka, ja po starom po starom…
![]()
este tento cyklus davam tomu sancu, a uvidime. v auguste chcem ist k hruzikovi. pripadne v septembri ak v lete bude dovolenkovat…
majka a ty uz nie si v zozname grafov? ![]()
Holky ale vemte si to,že ovuluju ,pravidelně,grafy ukázkové na UTZ hodně folíku,ale vidíte to,nic není tak přesné jako krev ta ukáže přesně ,já si tu celou dobu myslím,jaké nádherné nemám grafy a přitom HP hovoří jinak,tak moje rada,nechte si to udělat i když nemáte problémy a budete vědet v čem je probléma budete ho řešit co nejdřív,protože já kdybych čekala,tak by se mohlo stát,že za nějakou dobu by ta hodnota mohla být fakt vysoká
majka, mam pocit, ze stale cakas na tej jeden anovulak , co ma byt raz dva krat do roka ![]()
a uz si predtym niekedy robila ovu testy?
acko, dakujem ![]()
a gratulujem k super kanclu, hod nam nejake foto
aspon vyhladu ![]()
michel, tu som, priebezne si vas citam ![]()
a vy sa chystate niekam na dovolenku?
som prave poupratovala cely byt, oprala tri pracky, umyla dlazky a este musim ist aspon na dve hodiny von so psom a na nakup, a potom sa pojdem mozno konecne balit ![]()
acko píše:
katka, ja po starom po starom…![]()
este tento cyklus davam tomu sancu, a uvidime. v auguste chcem ist k hruzikovi. pripadne v septembri ak v lete bude dovolenkovat…majka a ty uz nie si v zozname grafov?
ačko nie som v zozname grafov. keď to nevyšlo, tak som sa dala odtiaľ vyhodiť, s tým, že ma tam soldi dá až do spodnej časti tabuľky, ak to bude aktuálne. ![]()
ale graf mám v podpise, keby čosi.
michel - všetko naj, naj, naj … lepšie a najkrajšie a najvoňavejšie tiež ti prajem.
![]()
ozaj, majka, nedam Ta spat do tabulky?
natul, ked ten HP sa stale meni, to by sme si asi museli davat robit kazdy mesiac.
ja si po dovolenke pojdem dat asi spravit kontrolny hp a aj ku endokrinologicke skocim.
ale sa tym netrap, moja, doktor vie, co robi, vzbudzuje vo mne velku doveru.
myslis, ze kazda jedna, co otehotnie ani nevie ako, ma idealny HP? ja si to teda nemyslim ![]()
soldi píše:
majka, mam pocit, ze stale cakas na tej jeden anovulak , co ma byt raz dva krat do roka
a uz si predtym niekedy robila ovu testy?acko, dakujem
a gratulujem k super kanclu, hod nam nejake fotoaspon vyhladu
michel, tu som, priebezne si vas citam
som prave poupratovala cely byt, oprala tri pracky, umyla dlazky a este musim ist aspon na dve hodiny von so psom a na nakup, a potom sa pojdem mozno konecne balit
a vy sa chystate niekam na dovolenku?
soldi - ja robím testy od januára - ešte na MK som ich robila, mám ich tam aj v albume. a boli aspoň ružovkavé, ale tieto sú už štvrtý deň po sebe čisto biele. a máš pravdu, stále čakám na anovulák, ale tento cyklus by nemusel prísť. ![]()
soldi píše:
ozaj, majka, nedam Ta spat do tabulky?natul, ked ten HP sa stale meni, to by sme si asi museli davat robit kazdy mesiac.
ja si po dovolenke pojdem dat asi spravit kontrolny hp a aj ku endokrinologicke skocim.
ale sa tym netrap, moja, doktor vie, co robi, vzbudzuje vo mne velku doveru.
myslis, ze kazda jedna, co otehotnie ani nevie ako, ma idealny HP? ja si to teda nemyslim
Maji, no ja sa asi pripojim k tebe, vcera takmer biely testik, to fakt len taky dusik, tak uvidim, ci aj ja netaham teraz na anovulak