Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauritka píše:Michelangelo píše:
Ještě vám prásknu,že mám v neděli narozky a už 3 rok nedostanu krásný obrázek od Ivušky,tohle by byl nejkrásnější dárek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neviem si to ani predstavit aky je to pocit. moj mm by si skoncil na psychiatrii…
on je strasne labilny v citovych veciach, toto by neprezil v zdravi…
Lauritka,ani já nechápu svoje přežívání,ale bojuju s myšlenkou skončit v suterénu sebevrahů,tam není žádná naděje na shledání
![]()
natu - ja netuším
nevšimla som si, žeby som schudla. Ale ja k nemu papám dufík a od toho sa zase údajne priberá… Nemám šajnu. Ale pravdepodobne sa ti nestane úplne nič okrem toho, že si dáš dokopy štítku, páni doktori ťa oplodnia a budeš tehuliť raz a tehuliť drukýkrát a tehuliť … (podľa potreby proste
)
katlinn píše:
natu - ja netušímnevšimla som si, žeby som schudla. Ale ja k nemu papám dufík a od toho sa zase údajne priberá… Nemám šajnu. Ale pravdepodobne sa ti nestane úplne nič okrem toho, že si dáš dokopy štítku, páni doktori ťa oplodnia a budeš tehuliť raz a tehuliť drukýkrát a tehuliť … (podľa potreby proste
)
natul, zalezi ci beries euthyrox na znizenu funkciu alebo zvysenu.
esther03 píše:
natul, zalezi ci beries euthyrox na znizenu funkciu alebo zvysenu.
natul tak nech ti teraz takto rýchlo prichádza všetko ostatné po čom túžiš ![]()
natul, mne to vyzera skor na zvysenu u teba, aj si mala vyssie TSH, ale mozno sa mylim.
tak jsem tam, kde jsem byla…
nebudu to teda brát a po dovč a po MS za ním zaju, že potřebuji víc info, že takhle nevím nic…nechci si zbytečně ublížit… pak bych zas čekala, jak ten blbec na další léčbu a snažení…dokola…jak říkal ten Lenin:-)
Michel…drž se…přeju ti, abys byla za svoji bolest obdarovaná…krásné narozeniny:-)
Adalim, keby si za nim prisla po dobrati clostilu, ze sa nezadarilo, tak ta rovno posle na UO. Fakt by som porozmyslala aj o inom dr. A ked idete na dovolenku, tak by som to teraz tiez nechala este tak a riesila to az potom ![]()
kkami, si po ovulke, supeeer, uz je to 100% potvrdene teplotkou
![]()
michel, ivuska naaaadherne malovala ![]()
musi Ti strasne chybat, z Tvojho rozpravania viem, ze to bolo uzasne dievcatko a urcite Ti uz coskoro posle malu fazulku do bruska, ak tam uz nahodou nie ![]()
soldi píše:
kkami, si po ovulke, supeeer, uz je to 100% potvrdene teplotkou![]()
![]()
michel, ivuska naaaadherne malovala
musi Ti strasne chybat, z Tvojho rozpravania viem, ze to bolo uzasne dievcatko a urcite Ti uz coskoro posle malu fazulku do bruska, ak tam uz nahodou nie
katko…děkuji…zařídím se podle toho.
jsem tak ráda, že jsem vám to napsala, kdybych se neporadila, brala bych to na dovči a mohla jsem si ji zkazit…
Holky, já se tak těším:-)
Konečně poznám ženu, co vychovala mého báječného muže…doufám, že se ji budu líbit…její syn je se mnou šťastný, tak snad jo…
natul: joj, neries to prilis, mas dobreho lekara, mozes sa na neho spolahnut ![]()
adalim: drzim palce, nech to dobre dopadne ![]()