Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
2.7.10 10:46
Lauritka píše:
Michelangelo píše:
Ještě vám prásknu,že mám v neděli narozky a už 3 rok nedostanu krásný obrázek od Ivušky,tohle by byl nejkrásnější dárek :cry: :cry: :srdce: :srdce: :andel: :andel:
:-( :-( :-( neviem si to ani predstavit aky je to pocit. moj mm by si skoncil na psychiatrii…
on je strasne labilny v citovych veciach, toto by neprezil v zdravi…

Lauritka,ani já nechápu svoje přežívání,ale bojuju s myšlenkou skončit v suterénu sebevrahů,tam není žádná naděje na shledání :andel: :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 10:47

natu - ja netuším :nevim: nevšimla som si, žeby som schudla. Ale ja k nemu papám dufík a od toho sa zase údajne priberá… Nemám šajnu. Ale pravdepodobne sa ti nestane úplne nič okrem toho, že si dáš dokopy štítku, páni doktori ťa oplodnia a budeš tehuliť raz a tehuliť drukýkrát a tehuliť … (podľa potreby proste :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 10:48
Katlinn :hug: :hug: :hug: :hug: ,už mi to totiž přišlo,jsem čuměla včera dopoledne jsem s dr. mluvila a dneska to je doma 8-o :lol:
katlinn píše:
natu - ja netuším :nevim: nevšimla som si, žeby som schudla. Ale ja k nemu papám dufík a od toho sa zase údajne priberá… Nemám šajnu. Ale pravdepodobne sa ti nestane úplne nič okrem toho, že si dáš dokopy štítku, páni doktori ťa oplodnia a budeš tehuliť raz a tehuliť drukýkrát a tehuliť … (podľa potreby proste :mrgreen: )
  • Citovat
  • Upravit
54030
2.7.10 10:48

Nella děkuji,taky doufám,že už TU nebudu :andel: :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 10:49

natul, zalezi ci beries euthyrox na znizenu funkciu alebo zvysenu.

• Citovat
  • Upravit
natulaa
2.7.10 10:53
Ester já nevím,ale myslím,že jsem od něj zaslechla sníženou,ale při tom bych měla přibírat a já nepříbrala :lol:
esther03 píše:
natul, zalezi ci beries euthyrox na znizenu funkciu alebo zvysenu.
  • Citovat
  • Upravit
3519
2.7.10 10:57

natul tak nech ti teraz takto rýchlo prichádza všetko ostatné po čom túžiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
2.7.10 11:01

ja padám, majte sa zatiaľ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 11:02

natul, mne to vyzera skor na zvysenu u teba, aj si mala vyssie TSH, ale mozno sa mylim.

• Citovat
  • Upravit
6158
2.7.10 11:04

tak jsem tam, kde jsem byla…
nebudu to teda brát a po dovč a po MS za ním zaju, že potřebuji víc info, že takhle nevím nic…nechci si zbytečně ublížit… pak bych zas čekala, jak ten blbec na další léčbu a snažení…dokola…jak říkal ten Lenin:-)
Michel…drž se…přeju ti, abys byla za svoji bolest obdarovaná…krásné narozeniny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
2.7.10 11:07

Adalim, keby si za nim prisla po dobrati clostilu, ze sa nezadarilo, tak ta rovno posle na UO. Fakt by som porozmyslala aj o inom dr. A ked idete na dovolenku, tak by som to teraz tiez nechala este tak a riesila to az potom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.7.10 11:15

kkami, si po ovulke, supeeer, uz je to 100% potvrdene teplotkou :dance: :dance: :dance:

michel, ivuska naaaadherne malovala :srdce:
musi Ti strasne chybat, z Tvojho rozpravania viem, ze to bolo uzasne dievcatko a urcite Ti uz coskoro posle malu fazulku do bruska, ak tam uz nahodou nie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 11:18
Hej holky já to mám celé nějaké na ho..o já mám i FSH zvýšené :-( ,má být do 10 a já mám 8,4 a od 10ti se prý už těm vaječníkum nechce produkovat moc vajíček :cry: ,přitom ty co to mají vysoké tu hodnotu,tak vubec neovulují a já prý mám hodně vajíček podle utz,já to nechápu :cry:
soldi píše:
kkami, si po ovulke, supeeer, uz je to 100% potvrdene teplotkou :dance: :dance: :dance:michel, ivuska naaaadherne malovala :srdce:
musi Ti strasne chybat, z Tvojho rozpravania viem, ze to bolo uzasne dievcatko a urcite Ti uz coskoro posle malu fazulku do bruska, ak tam uz nahodou nie :hug:
  • Citovat
  • Upravit
6158
2.7.10 11:19

katko…děkuji…zařídím se podle toho.
jsem tak ráda, že jsem vám to napsala, kdybych se neporadila, brala bych to na dovči a mohla jsem si ji zkazit…
Holky, já se tak těším:-)
Konečně poznám ženu, co vychovala mého báječného muže…doufám, že se ji budu líbit…její syn je se mnou šťastný, tak snad jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 11:25

natul: joj, neries to prilis, mas dobreho lekara, mozes sa na neho spolahnut :hug:

adalim: drzim palce, nech to dobre dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital