Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek píše:
Maji, no ja sa asi pripojim k tebe, vcera takmer biely testik, to fakt len taky dusik, tak uvidim, ci aj ja netaham teraz na anovulak
no máš to dosť rozskackané, ale do 23dc, ako si mala ovulku min.mesiac sa to ešte môže ustáliť. ![]()
Tak jsem s ním mluvila no popravdě mi nic moc neřekl,jen že budeme bojovat a vyhrajeme ,on je totiž takový srandista pořád,s ním též mluvit vážně je umění,něco prý vyprodukujeme a hoodně špatné by to bylo,kdyby ty výsledky byly nad 15,mám se prý uklidnit a nic neřešit,dobrá rada,budu se snažit
Soldi
my stavíme,ale protože jsem psychicky už hodně na dně,tak jsme se s mm domluvili,že když se nezadaří,tak v září na týden pojedeme do Chorvatska na naše milovaná místa na Pelješacu,aspoň znovu nafotit vzpomínky,co nám požár vzal.Ale i toho se bojím,že nezvládnu,tak máme druhou alternativu Benátky
![]()
Maji hej, no uvidime. Minule to bolo moje maximum, dovtedy som mala ovu max 22 DC, len dufam, ze sa mi zase nebabre HP a nezacnem teraz vynechavat ovulku. V opacnom pripade asi prejdem na clostil, uz sa mu tak nebranim ak na zaciatku
Len mm bude musiet ist na spg uz bezpodmienecne.
Ale dievcata, ja som mala biele ovu testy stale
A potom za 2-3 dni bum, a zase uplne cisto biele
A anovulaky to neboli ![]()
Inak ked som studovala nieco o rannych portatoch, tak som nasla zmienku, ze su k nim nachylnejsie zeny, co maju zvysenu hodnotu LH hormonu (aj ked je samozrejme 1000 dalsich dovodov, preco vznikne ranny potrat), ale vyslo mi z toho, ze asi je lepsie mavat cisto biele ovu testy ako stale silne ciarky
Takze nie je dovod na trapenie, to som chcela povedat ![]()
tak mi pořád popíchává v podbřišku, tak snad ovu se ozývá, doufám, že to zítřejší ranní tuleníčko bude stačit k tomu, aby se už povedlo. Jinak to píchání to znamená den ovu nebo za jak dlouho bych jí měla očekávat?
Albi tak já měla na 3DC celkem pěknou čárku na ovu testu a v ten den mi brali krev a hodnota lh je 3.9
Albi ved jasne, ja som raz mala doobedu takmer biely ovu testik a poobede krasne palice, ale tak clovek uvazuje aj nad anovulakom, ked aspon raz do roka by mal byt.
Okrem toho ja mam nabeh na PCO podla HP, takze preto sa bojim, aby sa to nepokaslalo, lebo kvoli tomu som brala Hak do konca minuleho roka.
Denca ja to mam tak, teda som to tak mala, naposledy som nic necitila, ze v ten den ked ta bolest bola najvacsia a potom zrazu z nicoho nic prestala, nastala ulava, tak v ten den som mala ovulku
Natul no vidis, doktor vie co robi, neboj sa, budes mamina
Takeho by som prijala i ja. A keby raz doslo na to, ze musime ist do Caru, tak budem velmi zvazovat Brno aj ked je to pre mna velmi daleko
Dakujem Natulik,
Ani ja ti to neprajem, ale vzhladom na tvoju situaciu by som povedala ze ste mali stastie, ze ste sa dostali tam.
albao píše:
Ale dievcata, ja som mala biele ovu testy staleA potom za 2-3 dni bum, a zase uplne cisto biele
A anovulaky to neboli
Inak ked som studovala nieco o rannych portatoch, tak som nasla zmienku, ze su k nim nachylnejsie zeny, co maju zvysenu hodnotu LH hormonu (aj ked je samozrejme 1000 dalsich dovodov, preco vznikne ranny potrat), ale vyslo mi z toho, ze asi je lepsie mavat cisto biele ovu testy ako stale silne ciarky
Takze nie je dovod na trapenie, to som chcela povedat
albi
ďakujem. vidíš, všetko zlé je na niečo dobré. budem si to pamätať.
tak sem si dala 56min s dvd ufff jsem hotová, sedla sem si do kuchyně a ucitila jsem ciga z venku fuj a mě tu naplo. Ted je mi nějak zle ale to asi z vyčerpání z toho cvičení, i když sem hodně pila, jdu si dát studenou sprchu a pojedem s malým na zmrzku tak se tu mějte a večer kuknu
ty jo holky tak tento výpočet mi sedí pěkně na můj graf a přesně sedí na datumy kdy sem chtěla manžovi naplánovat aby dojel, tak to risknu ![]()
Holky neznáte nějaký přípravek,který podpří vaječníky,aby se trochu víc rozhýbali? myslím tím něco přírodního ![]()