Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
2.7.10 18:43

natu, presne tak, si v dobrych rukach a vsetko sa da do poriadku :hug:

ella, no tak to je uz pase, teraz som uz po 1DC. kurnik ani neviem ktory den som, musim kuknut do FF :mrgreen: tak uvidime, mozno to skusim dalsi cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
2.7.10 18:44

denca, grepy su dobre na egg hlienik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
2.7.10 18:46

aha, tak si koupím taky.

Chci se zeptat, ten kontryhelový čaj se pije pro otěhotnění od začátku MS do ovulace, tak nevím jestli ho mám ještě pít nebo to nevadí, podle grafu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.7.10 18:51

moukuska v ktorej nemocnici si bola ???

a na ake vysetrenia poslali mm ? lebo nam vyslo blbe spg, velmi zla morfologia.. a poslal ho na vysetrenie SDA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 18:54

dencaa no tazko povedat :nevim: Ono to zase neuskodi ani hned po ovulacii, nema sa pit uz ked je mimi uhniezdene, co je naskor 5DPO :wink: Takze ak si ho este den-dva das, nevadi. Ked uvidis jasne stupanie, tak uz nie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 18:54

Holky já vám řeknu ted moje příznaky joo,kdybych neměla ten TT furt negativní,tak si myslím,že jsem těhu

1- slabá mrcha
2- zvětšené prsa a bolestivé 8-o po ms mívám nulové prsa
3- vysoká BT
4- furt mije divně od žaludku
5- skoro pozitivní ovu test
6- moc krémového hlenu s lehoučkým hnědým povlakem,po ms bývám suchá

Tak vše je pro těhu,jen to HCG se tam nějak néé a néé zobrazit :think: :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Dobrá teorie néé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1441
2.7.10 18:55
albao píše:
dencaa no tazko povedat :nevim: Ono to zase neuskodi ani hned po ovulacii, nema sa pit uz ked je mimi uhniezdene, co je naskor 5DPO :wink: Takze ak si ho este den-dva das, nevadi. Ked uvidis jasne stupanie, tak uz nie :wink:

díky moc, tak si ho jdu uvařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 18:56

Inak ma tak mimochodom napadlo, ze existuje taka 2-3 dnova ocistna dieta, ked sa jedia len grepy a dodava sa magnezium. Telo sa ocisti od toxinov. Takze tie grepy su dobre aj z tohto hladiska :palec: (teda plna ocistna kura to nie je, lebo vtedy sa nic ine neje :mrgreen:, ale aspon trosku no … :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 18:56

natul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty si cislo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
2.7.10 18:58

lauri: ja len do Sace chodim :palec: ale som nevidela Dosedlu :lol: jeden mlady mi robil usg a sa ma pytal ci ma poslat pre Dosedlu ze on je expert a ci ho poznam, ja ze nepoznam nevidela som ho ale pocula som same chvaly na neho, som sa pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no Hrivnak mu len povedal ze na zistenie infekcie a spg mame dobry. sa ho dr. spytal ze kvoli comu sme prisli a mm mu povedal ze manzelka je zvedava :mrgreen: :mrgreen: a potom dodal ze 2 potraty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
2.7.10 19:00

natul: keby sa dalo HCG pichnut do zily :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 19:05

Moukus no myslím,že se to dá,aly asi by mi to bylo k h…u :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já mám všechný příznaky,ale jen ted detail mi chybí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7606
2.7.10 19:06

natul: ale neboj pripravia ta poriadne doktori a ani sa nenazdas a budes kinderko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.7.10 19:13

mouku dik :) tak drzim palce nech to potom do tretice bude v poriadku / aj ja verim u seba / :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 19:33

Tak já si po tom včerejším :poblion: :poblion: ,dala pizzu ted :think: :think: ,doufám,že se udrží co nejdéle :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex