Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
2.7.10 21:10

toji no neviem ci sa prelomia to by musel najprv zmenit myslienkove pochody :mrgreen:

esti ja som tam bola od 14:30 :pankac: kde si bola presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:13

Ev, bola som z tej strany od antolskej, je tam taky bufet, tak skriza neho sme mali deku. A ty si kde bola?

• Citovat
  • Upravit
13351
2.7.10 21:14

Ahojky :mavam:

Prosím zkušené měřičky BT o radu :think:

BT si měřím rok (snažíme se o mimi) ale tenhle cyklus mám nějak mimo :think: Chtěla bych se zeptat jestli vám Clostilbegyt zvyšuje BT???? Jsem teď 11 DC, od pátého dne jsem užívala 2 tbl. Clostilu a to až do devátého dne. Ale co je mi divný, tak hned šestý DC (kdy jsem den předtím začala užívat Clostil) mi stoupla BT na 37 st., kdežto normálně v první fázi mám teplotu kolem 36,6 st. A zatím se pořád drží nahoře.

Nevíte čím to je? Je to normální, že by po Clostilu lezla teplota nahoru? Zatím se pořád drží nahoře a nevím kdy mi sleze zase dolů. Před ovulací?

Předem díííky moooc za názor.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 21:14

esther no verim,ja mam jeden folik vzdy (aspon myslim :mrgreen: ) a pred ovu ma boli ako mrcha..si neviem predstavit,ze by som ich mala 7 8-o

evi jaaaj,tak potom neviem neviem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.7.10 21:15

Jo a ještě dodávám, že jsem jinak v pořádku, nemocná nejsem nebo nevím čím by to zvýšení jinak mohlo být. Hlavně je mi podezřelé, že to vylezlo hned další den co jsem začala brát Clostil :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 21:15

EVCATKO a ukazes nam grafik?
napis spravu napriklad SOLDI,alebo ine baby,ktore tu uzivali clostyl,ja bohuzial neviem
alebo esther, ty mas teraz clostyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:16

Evcatko, je to uplne normalne, clostil zvysuje BT. Mne dokonca tak zvysoval, ze mi bolo nenormalne teplo pocas tych 5 dni. Ale ja som mala max davku t.j 3× denne 1.

• Citovat
  • Upravit
9080
2.7.10 21:16

ozaj ESTHER ked mas teraz 7 folikov,skusajte aj prirodzene,clovek nikdy nevie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 21:17

EVCATKO ja by som ti teda,ked pise esther,ze teplotu zvysuje,navrhovala robit si ovulacne testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:17

Tojka, ja uz som douzivala, ale zvysoval riadne, ja som mala 37,4!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
esther03
2.7.10 21:19

Toja skusame, skusame :mrgreen:,ale citim, ze ak sa nahodou zadari, pri mojom stasti to budu dvojicky :mrgreen: Ved uz sa na mna stavky u kamosiek davaju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1038
2.7.10 21:20

esti ja som bola z tej strany ako je skola hned ako poziciavaju vodne bicykle,akurat som dala oprat kedy prides na kavu?

toji no to ani ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 21:22

esther dvojicky? hehe,vies co,tak jedno bude pocate prirodzene a druhe v unice :wink:
jeej,to je mile ze s apoznate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.7.10 21:25

Jé holky dííííky za odpověď. :kytka: :kytka:

Takže zvyšuje BT, no tak aspoň vím, že to není jen tak.

Do OVU testů se mi moc nechce, protože jsem často četla, že to někomu stejně nevychází. Proto jsem si raději měřila BT, to mi přijde víc průkaznější nebo co :lol:

Já jsem brala 2 tablety denně ale mám Clostil teprve první cyklus, dr. mě na utz nezval, takže nevím co to se mnou bude vůbec dělat. :lol: Jestli to k něčemu bude nebo ne, no doufám, že jo :)

Jo a Esther po dobrání Clostilu ti teplota klesla nebo zůstala nahoře až do OVU???? Jde mi o to abych tu ovu pak vůbec poznala :lol: Jestli pak teda bude po OVU další růst teplot (to teda nevím kam až vysoko se dostanu), tak to bude v poho… poznám to dle vzestupu. Občas mám i píchání v podbříšku ale né vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:26

Evi, akurat som ti chcela napisat, ze by sme mohli dat u mna kafe :wink: Veru veru musime dat spicha :-D, co tak zaciatok buduceho tyzdna? Inak, pocuj, my keby si natiahneme spagat z okien, mozeme si aj postu posielat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex