Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když jsem přihlášená a dívám se na ten svůj graf, tak kliknu pravým tlačítkem myši přímo na ten graf a vyberu „otevřít obrázek na nové kartě“. Pak mi graf vyskočí v novém okně a ten odkaz jsem zkopírovala do příspěvku… myslela jsem, že se Vám tedy ukáže můj graf a nic jiného … že to bude aspoň přehledné ![]()
Nebo je tam jiný fígl jak jiným ukazovat svůj graf?
Toji ty vidiš muj graf? ted jsem zkusila dát nový ,ale já ho nevidím
![]()
natul jasne, vidim..ale iba voj graf,ten link,co si mala predtym, tam teraz nie je
albao píše:
evcatko: odkaz si musis vytvorit osobitne, vo FF to nie je take jednoduche zialChod do Sharing, potom Home Page setup, a tam to vyklikaj. Vytvori sa ti odkaz ako mame my na prvej stranke
Tak home page setup jsem našla ale nevím co tam všechno mám dát. Do toho políčka kde je text musím něco napsat?
V těch osobních údajích jsem zaškrtla automatické aktualizace a pak tam mám zaškrtnuté ty Chart Labels.
V grafech nic, ankety jsou jen pro VIP a pak tam mám jen zobrazeno v Celsia. A když odkliknu to CREATE HOME PAGE, tak se nic neděje. Jak to?
Prosím poraďte. Díky
evcatko,pockaj si zajtra na lauritku,skus rano,ona ti poradi a mozno to aj nastavi,je to nas anjel ![]()
Ahojte Žaby
![]()
teď jsem od rána všechno dočetla-ufff
jsem ráda,že je Moukuška celkem v pohodě,
Natul,ty si pěkně rozhozená
![]()
jinak prosím vás,kde najdu to album dnešních událostí?
![]()
natul ja neviem,ja som z doby kamennej,ja som rada ze viem,co je to pocitac ![]()
michel ahooj,ty si noční ptáče ![]()
a ja sa lucim,lebo ja idem spat,majte sa pekne ![]()
toja píše:
evcatko,pockaj si zajtra na lauritku,skus rano,ona ti poradi a mozno to aj nastavi,je to nas anjel
díky, já počkám ![]()
evcatko: no nejak si tu stranku nadstav, potom sa to da zmenit, ale musis tam kliknut na nejake „save“ alebo take nieco a potom uvidis taky odkaz na kopirovanie ktory konci asi ako „/home/643hb2“ ![]()
Michel fotoalbum tématu a je to pod nadpisem měření BT ![]()
Tojí já jsem na tom uplně stejně
![]()
holky
![]()
albao píše:
evcatko: no nejak si tu stranku nadstav, potom sa to da zmenit, ale musis tam kliknut na nejake „save“ alebo take nieco a potom uvidis taky odkaz na kopirovanie ktory konci asi ako „/home/643hb2“
Tak se myslím zadařilo. Ukazuje mi to teď v jaké jsem dni cyklu (v modrém obdélníku).
Tak teď nevím jestli je na to nějaký spešl způsob, jak ten graf dát do odkazu.