Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13351
2.7.10 22:41

Já když jsem přihlášená a dívám se na ten svůj graf, tak kliknu pravým tlačítkem myši přímo na ten graf a vyberu „otevřít obrázek na nové kartě“. Pak mi graf vyskočí v novém okně a ten odkaz jsem zkopírovala do příspěvku… myslela jsem, že se Vám tedy ukáže můj graf a nic jiného … že to bude aspoň přehledné :)

Nebo je tam jiný fígl jak jiným ukazovat svůj graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 22:42

Toji ty vidiš muj graf? ted jsem zkusila dát nový ,ale já ho nevidím :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9080
2.7.10 22:48

natul jasne, vidim..ale iba voj graf,ten link,co si mala predtym, tam teraz nie je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.7.10 22:50
albao píše:
evcatko: odkaz si musis vytvorit osobitne, vo FF to nie je take jednoduche zial :-( Chod do Sharing, potom Home Page setup, a tam to vyklikaj. Vytvori sa ti odkaz ako mame my na prvej stranke :wink:

Tak home page setup jsem našla ale nevím co tam všechno mám dát. Do toho políčka kde je text musím něco napsat?

V těch osobních údajích jsem zaškrtla automatické aktualizace a pak tam mám zaškrtnuté ty Chart Labels.

V grafech nic, ankety jsou jen pro VIP a pak tam mám jen zobrazeno v Celsia. A když odkliknu to CREATE HOME PAGE, tak se nic neděje. Jak to?

Prosím poraďte. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 22:51

Toji to mi říkej,tak co se stalo,že já to nevidím 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
9080
2.7.10 22:52

evcatko,pockaj si zajtra na lauritku,skus rano,ona ti poradi a mozno to aj nastavi,je to nas anjel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Ahojte Žaby :mavam: :mavam:
teď jsem od rána všechno dočetla-ufff :mrgreen: :mrgreen: jsem ráda,že je Moukuška celkem v pohodě,
Natul,ty si pěkně rozhozená :think: :think:
jinak prosím vás,kde najdu to album dnešních událostí? 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

natul ja neviem,ja som z doby kamennej,ja som rada ze viem,co je to pocitac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 22:53

michel ahooj,ty si noční ptáče :andel:
a ja sa lucim,lebo ja idem spat,majte sa pekne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

holky jdem chrnět,snad to do zítřka nějak vyřešíme 8-o :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13351
toja píše:
evcatko,pockaj si zajtra na lauritku,skus rano,ona ti poradi a mozno to aj nastavi,je to nas anjel :wink:

díky, já počkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
2.7.10 22:54

evcatko: no nejak si tu stranku nadstav, potom sa to da zmenit, ale musis tam kliknut na nejake „save“ alebo take nieco a potom uvidis taky odkaz na kopirovanie ktory konci asi ako „/home/643hb2“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 22:55

Michel fotoalbum tématu a je to pod nadpisem měření BT :wink:
Tojí já jsem na tom uplně stejně :mrgreen: :mrgreen:
holky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
54030
2.7.10 22:56

Děkujíííí,dobrooou :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.7.10 22:59
albao píše:
evcatko: no nejak si tu stranku nadstav, potom sa to da zmenit, ale musis tam kliknut na nejake „save“ alebo take nieco a potom uvidis taky odkaz na kopirovanie ktory konci asi ako „/home/643hb2“ :pankac:

Tak se myslím zadařilo. Ukazuje mi to teď v jaké jsem dni cyklu (v modrém obdélníku).

Tak teď nevím jestli je na to nějaký spešl způsob, jak ten graf dát do odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí