Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky sem se podívala na prvni video porodu na netu a normálně sem se rozbrečela
ach jo ja chci taky už
nicol - ja že si plakala od hrôzy
Tak po pôrode ja práve netúžim, ale keď už to musí byť, čo neurobím pre svoju malú Lili ![]()
Michelangelo píše:
Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny![]()
![]()
![]()
,kašlu na to,zase se namotávám,jdu radši nakoupit,třeba to rozchodím
![]()
![]()
![]()
Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo ![]()
Michelangelo píše:
Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Natulka už je ti líp??![]()
nee od hrůzy
to ty vzpomínky já se rozslzím i nad fotkama z porodnice ![]()
Nicollka píše:Michelangelo píše:Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo
Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulosti
![]()
Michelangelo píše:Nicollka píše:Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulostiMichelangelo píše:Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj, ved ja som si to vdaka mojej netrpezlivosti vsugerovala,ze je to drahe
![]()
viem,kolko stoja ![]()
elllla píše:
michel, ake su to testy? a ta ciarocka je ruzova volnym okom???lily, 2-balenie mamatestov stoji 2.5 eura, este mam z toho 10% zlavu.. za to si oblecko nekupim (teda mozno nohavicky.. jedny…), takze volim radsej test… a tenke wondfo mam 50 tehu a 100 ovu dokopy za cca 20 eur, takze ani to ma nepresvedci netestovat
natulaa píše:
Michell jo jo,už se zdá,že to bude dobrý
Michelangelo píše:
Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Natulka už je ti líp??![]()
Michelangelo píše:Nicollka píše:Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulostiMichelangelo píše:Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ale tohle je jaký duch …
michel, na rapi clear som tiez pocula dost negativnych reakcii, ze robi duchov a nie je dost citlivy… nemozes kupit mamatest?
inak, ja uz spekulujem… ja som pred spanim vypila pol litra dzusoveho striku (dzus/voda) a o 2:30 som bola na wc, potom som isla este spat a testovala som o 5:30… ale to su len dohady, podbrusko boli, krize bolia, mrchana mrchata pride…
elllla píše:
michel, na rapi clear som tiez pocula dost negativnych reakcii, ze robi duchov a nie je dost citlivy… nemozes kupit mamatest?inak, ja uz spekulujem… ja som pred spanim vypila pol litra dzusoveho striku (dzus/voda) a o 2:30 som bola na wc, potom som isla este spat a testovala som o 5:30… ale to su len dohady, podbrusko boli, krize bolia, mrchana mrchata pride…
nesmiiii ![]()
Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic
takhle se aspoň těším z ducháčků
![]()