Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
3.7.10 08:33

holky sem se podívala na prvni video porodu na netu a normálně sem se rozbrečela :) ach jo ja chci taky už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.7.10 08:35

nicol - ja že si plakala od hrôzy :mrgreen: Tak po pôrode ja práve netúžim, ale keď už to musí byť, čo neurobím pre svoju malú Lili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:35
Michelangelo píše:
Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny :cert: :cert: :cert: :cert: ,kašlu na to,zase se namotávám,jdu radši nakoupit,třeba to rozchodím :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 08:40
Michell jo jo,už se zdá,že to bude dobrý :palec:
Michelangelo píše:
Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně :cry: :cry: :hug: :hug: :hug: :hug:
Natulka už je ti líp?? :huban: :huban:
  • Citovat
  • Upravit
6530

nee od hrůzy :D to ty vzpomínky já se rozslzím i nad fotkama z porodnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
Nicollka píše:
Michelangelo píše:
Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny :cert: :cert: :cert: :cert: ,kašlu na to,zase se namotávám,jdu radši nakoupit,třeba to rozchodím :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo ;)

Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulosti :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
Michelangelo píše:
Nicollka píše:
Michelangelo píše:
Michel zkus iny test me rapiclear delal duchy stále…ale třeba u tebe to bude mimo ;)
Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulosti :cert: :cert: :cert: :cert:
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.7.10 08:41

ahoj, ved ja som si to vdaka mojej netrpezlivosti vsugerovala,ze je to drahe :mrgreen: :mrgreen:
viem,kolko stoja :wink:

elllla píše:
michel, ake su to testy? a ta ciarocka je ruzova volnym okom???lily, 2-balenie mamatestov stoji 2.5 eura, este mam z toho 10% zlavu.. za to si oblecko nekupim (teda mozno nohavicky.. jedny…), takze volim radsej test… a tenke wondfo mam 50 tehu a 100 ovu dokopy za cca 20 eur, takze ani to ma nepresvedci netestovat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 08:41
natulaa píše:
Michell jo jo,už se zdá,že to bude dobrý :palec:
Michelangelo píše:
Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně :cry: :cry: :hug: :hug: :hug: :hug:
Natulka už je ti líp?? :huban: :huban:
:palec: :palec: :pankac: :pankac: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:43
Michelangelo píše:
Nicollka píše:
Michelangelo píše:
Nikoll,testovala jsem s nima aji 9 a 10 dpo a byly úplně bílé,pro mě to znamená,že mi před mrchou mírně stoupá HCG,protože tyhle duchy jsem už viděla v minulosti :cert: :cert: :cert: :cert:

no ale tohle je jaký duch …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

michel, na rapi clear som tiez pocula dost negativnych reakcii, ze robi duchov a nie je dost citlivy… nemozes kupit mamatest?

inak, ja uz spekulujem… ja som pred spanim vypila pol litra dzusoveho striku (dzus/voda) a o 2:30 som bola na wc, potom som isla este spat a testovala som o 5:30… ale to su len dohady, podbrusko boli, krize bolia, mrchana mrchata pride…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Holky valím na nákup,nebo MM mě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:44
elllla píše:
michel, na rapi clear som tiez pocula dost negativnych reakcii, ze robi duchov a nie je dost citlivy… nemozes kupit mamatest?inak, ja uz spekulujem… ja som pred spanim vypila pol litra dzusoveho striku (dzus/voda) a o 2:30 som bola na wc, potom som isla este spat a testovala som o 5:30… ale to su len dohady, podbrusko boli, krize bolia, mrchana mrchata pride…

nesmiiii :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:45

No a já půjdu na druhý díl dvd :) a pak asi na sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 08:45

Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic :cert: :cert: :cert: :cert: takhle se aspoň těším z ducháčků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí