Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sa zaväzujem, že sem už nikdy nedám foto žiadného tarfeného ducha
Nie som predsa lovec paranormálnych javov, len obyčajná žena, ktorá túži po dieťati
my sa ideme najest a pojdeme pozriet do tych smolenic, pa pa babulky!!!
nezabudajte, ze kym tu soldi nie je, som zodpovedna za tabulku ja, takze ak je nieco treba, poslite mi IP…
flam - ty nebuď smutná
Ja si ponadávam a rozchodím to, ako vždy ![]()
holky myslíte že se mohu koupat normálně tr.bez tamponu nebo s…a sexiček když dokyn nezakazal takže nějaky jemný může být????
poradíte mi když si chci uložit tiker mam ho uložený ale ted musim něco skopirovat pro vložení do fora nevíte co??? ![]()
bežím po kvety. Asi sa už dnes neozvem, tak majte krásnu sobotu. ![]()
flam jeeej, to je nas eMiminovsky prdolka ![]()
katlinn ja viem, je to na nervy, ze nechcu tie testiky tmavnut ![]()
mili jemny keksik neublizi pokial lekar nezakazal ![]()
ahojte ![]()
mili: radsej sa len sprchuj a aj to nepustaj horucu vodu ![]()
JODI AHOOOOJ,AKO SA MAS?
MOUKUSKA stale som na teba myslela,si v pohode? ![]()
ella inak citala som,ze mamatesty10 nie si uz az take spolahlive a zacali robit duchov,ale nic nie je stratene
ahojte ![]()
trosku sme si pospali, bola som vecer von na drinku s kamoskou co je tehu. konci 6.mesiac, je mala a chuda, akurat to brusko uz je pekne vidiet, taka bola krasna
prsia predtym nemala ziadne a teraz ma strasne gule, tak je velice spokojna ![]()
predchvilou som vstala, a hned prva vec kuknut sem a vidim, ze nemame vyslovene pozitivne spravy. ella, podla mna mohlo zavazit to ze si cikala. uvidime zajtra, strasne drzim palceky. aj vam michel a katlinn. este je par dni slusna sanca, ze ciarky vystupia, ved aj u albi boli neskor…
no bezim sa dat dokopy, ideme do auparku vybrat nejake pekne hodinky pre braska k 30tke. dufam, ze nieco najdeme v rozumnej cene.
Příspěvek upraven 03.07.10 v 10:05
Ahoj děvčátka, já vás zdravím a zároveň se loučím…za chvíli odjíždíme a já se moc těším. nejvíc na to, že budu spát v posteli, kde spával můj muž jako kluk a budu se ráno dívat z okna, ze kterého se díval on…a tak…
Přeju sobě i vám, aby duchařky mely z dušíků pořádné růůůžové // ať se máme my ostatní čekatelky kým inspirovat. já budu pít grepík a kontryhel a budu si užívat manžílka a jeho milou rodinu…papa a mějte krásný týden:-)