Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kočky,po 3 hodinach sa mi na mamateste10 spravil tienik, asi mamatest uz nekupim ![]()
ahojte kočky.
Teraz som prišla z práce
a ideme sa s drahým niekam najesť. Len som vás prišla pozrieť, že čo je nového.
Trošku som si poplakala nad malou Simonkou z Hlohovca
.
Ovulka zatiaľ nikde, eggáč ma asi len postrašil, tak uvidíme, ako to bude pokračovať.
Ozvem sa neskôr
![]()
holky oni už tu Simonku našli?
mrcha matka a takové mají děti,ožraly a jak to znám,tak za rok je naprcaná znovu,prominte za výraz
![]()
Toji a co ty ted zamýšlíš? jdeš na tu laparku ,nebo ještě bude zkoušet?
natul, našli ju vo váhu utopenú
. Takého krásneho anjelika
. Je to hrozne nespravodlivé, že také maličké krásne dievčatko muselo zomrieť a prečo vlastne????? Nechápem.
![]()
Kočky, letím a neskôr sa ozvem
![]()
natuli: simonku uz nasli, zial uz len telicko ![]()
je mi z toho uplne do placu… hned som si myslela, ze v tom maju prsty, lebo si z toho nic nerobili, mne keby sa nieco take stalo, tak revem ako besna a isla by som ju s policajtmi hladat a nie sediet v krcme…
basu by za to mali dostal, obaja ![]()
kocky, kuknete mi please na moje ovu testy? ten najvrchnejsi je dnes. myslite, ze by sa uz dal povazovat za pozitivny, alebo este tak jeden den?
este mam jednu otazocku, mam po keksiku a zda sa mi ze mi trosku nabehol eggac, mam ho zaznacit, alebo pockat, ci bude aj vecer a az potom????
pridavam este porovnanie 15 DC, 16 DC a dnesny 17 DC.
ja sa totiz strasne bojim anovulaku, lebo mi novy doki povedal, ze sa moze stat, ze tento cyklus bude bez ovulky…
monu no 100% není ještě,ale pěkně tmávne,tak že by zítra,pozítří
,však sexujte i tak ,aby ti vrchol neušel
![]()
natuli: musime, lebo mm ide zajtra o 12.30 na sluzobku na cely tyzden, takze uz to asi prepasneme, uvidime, skusim este dnes vecer ![]()
u mna sa niekedy stane, ze stmavne aj pocas dna. tento bol robeny o 10tej rano.
len musim vybehnut kupit ![]()
Aha tak to jooo,tak to dneska musíte sexovat i kdyby čert na kobyle jezdil
![]()
toji: aj mme spravil mamatest ducha, ale inak mi nikdy ducha nerobil ani rapi ani mamatest, tak neviem ![]()
natuli: mas pravdu. dnes a zajtra to musime roztocit ![]()
idem trosku poupratovat, tak sa tu majte zatial krasne
![]()