Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maji mam ho len na mojej profilovej fotke mam pokazeny fotak tak potom pridam fotecky ked bude ok, ty si z TN odtial poznam par ludi
maji: a to pri Acku sa spojila krasa s inteligenciou ![]()
to sa casto nestava, bud je to mudre alebo pekne ![]()
evicka293 píše:
maji mam ho len na mojej profilovej fotke mam pokazeny fotak tak potom pridam fotecky ked bude ok, ty si z TN odtial poznam par ludi
evi - poslala som ti žiadosť o priateľstvo, tak to potvrď a môžeš si pozrieť album
acko píše:
majka, si velka symposka, aj manzela mas velmi sympatickeho, dufam, ze pridas este viacej foteciek
psika ako barney som este nikdy nevidela. aka je rasa? a on ma srst len na hlavke, nozkach a chvostiku?
áčko - to je čínsky naháč alebo inak čínsky chocholatý pes. ževraj protialergický nepĺznúci pes. hihi
je to psík, ale my ho doma dôverne voláme blondýna kvôli pĺznúcim bielym vlasom. ale je to naše zlatíčko.
mouku, ty si teda ![]()
baby kuknite na toto. toto ma tak ubija, preco to ludia robia??????
![]()
som uplne v pici z toho…
http://www.facebook.com/album.php?…
ahojteee ![]()
maji nemaju toho isteho psa aj Mojsejovci ??? ![]()
acko ty vencis kocurov ? ja odpadnem
normalne maju voditko ???
pardon, za ten skaredy vyraz, ale fakt sa tak citim, ze toto ludia robia a neda sa tomu zabranit…
lauri, ano na voditku. je to trosku o nervy, ale v lete sa strasne pytaju. hlavne vecer. aj teraz krispin zavija pri dverach. ale takto vecer nejdem s nimi, ved komare by ma zozrali
acko píše:
mouku, ty si tedababy kuknite na toto. toto ma tak ubija, preco to ludia robia??????
![]()
![]()
![]()
![]()
som uplne v pici z toho…
http://www.facebook.com/album.php?…
jezis to ma vypichnute oci ??? ![]()
Lauritka píše:
ahojteee![]()
maji nemaju toho isteho psa aj Mojsejovci ???
acko ty vencis kocurov ? ja odpadnemnormalne maju voditko ???
lauri - majú, okukali to od nás. ![]()
a naši známi venčia zajaca na vodítku
![]()
Příspěvek upraven 03.07.10 v 20:47
majka, podareny je.
fakt som takeho este nevidela.
takze plzne?
inak proti alergenne psy asi nie su, lebo alergiu sposobuju okrem srsti hlavne sliny a potom take mikroskopicke supinky koze, ktore sa tvoria u kazdeho zvierata, ved aj u ludi…
acko píše:
lauri, ano na voditku. je to trosku o nervy, ale v lete sa strasne pytaju. hlavne vecer. aj teraz krispin zavija pri dverach. ale takto vecer nejdem s nimi, ved komare by ma zozrali
mojmu zatial staci pozeranie z okna a balkon ![]()
neviem sice ked bude starsi co bude, ale hadam sklidni hormon, ked bude vykastrovany nie ??
kocur mojej tety strasne mraucal a museli ho pustat v noci von, potom sa nad ranom vracal a mraucal pod oknom, susedia ich chodili prosit nech s tym nieco robia
..ale nebol vykastrovany…
tak mozno preto.