Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri to si pekne o tych zvieratkach napisala
a drozdy su krasne ![]()
evicka293 píše:
babulky to co je za haluz merala som si 10 cyklom bt ovu bola na 12-13 dc a po nej ma zacali bliet prsia,dnes som 10 dc a bolia ma tak som si terz zo srandy spravila ovu test co som na taky den mala ledva ducha a testovacia je silnejsia ako kontrolna to sa mi nikdy nestalo,ovu na 10 dc,nemam ako vyfotit a ovu je mi na prdelku ked nemam mm tak by som vam dopriala aby ten test bol niektorej z vas
evi ovu mozes mat na 12 dc, ked je dnes test pozitivny- ja mavam bezne takto skor ovu, potom sa ti skrati aj cyklus ![]()
inak ja sa asi tiez nevyhnem laparke
lenze maternica sa velmi napravit neda aj keby nieco nasli. mam tam nejaku neuplnu prepasku co mi ju rozdeluje a dava jej srdcovity tvar, ze rodit len cisarskym, mne by to nevadilo ![]()
mozno preto nam boh nedopraje deti aby sme sa venovali zvieratkam.
![]()
nechapem, ze my stale nieco najdeme.. isli sme na huby a prave na nich sme natrafili…
este sa pamatam , ze sme sa rozhodovali akym smerom pojdeme…
to uz nie je nahoda, ale osud ![]()
mouku a posielaju ta na laparku ?? ved to nebude mat nejaky vacsi vyznam u tebe nie ??
lauri: tak ked tie vsetky vysetrenia co mi spravia nic neukazu tak ma posle na laparku, tak som velmi zvedava
lauri no ja mavam pozitivne testy vzdy v pondelok na 12dc na obed ,doobeda je testovacia slabsia a aj vecer, uz to mam odskusane a aj podla ff mi vyznaci na zaklade bt ked tam nedam pozitivny test na pondelok 12 dc tak nechapem ze co ma toto byt ked je iba 10 dc,mrsku mam ako hodinky na 28 dc o 7:00 hod,ja som si ten test spravila len preto lebo ma bolia prsia a tie ma bolia au ked je pozitivny test a idu dpo
ake vysledky mas mat ?? idem nakrmit vtackov a so psami..
potom mrknem
lauri: na kontrole sa dozviem ze aky postup dr. zvoli, na ake vysetrenia ma posle. urcite viem ze na genetiku to uz vravela, na hematologiu idem zase aj endokrinologiu, potom vysledky z histologie z toho kyretu… neviem ake dalsie testy, nejake imunologicke alebo na toxoplazmozu, netusim
ale tej dr. verim, ze bude dokladna ![]()
ella, ja sa na tu lapatku pozeram aj trosku inak… mozno je potrebna, pretoze su diagnozy ktore dokaze odhalit len ona…
ak by ti ju tvoja dokyna jednoznacne odporucila, a srdce mas v poriadku, tak myslim, ze nie je dovod na obavy…
holky já žehlím
,jsem osprchovaná a mužu jít znovu,jsem si dala vedle sebe větrák,jinak bych se asi rozpustila u té žehličky
![]()
Lauri ahojky
![]()
baby, ja mam taku silnu mrchu, ze to zo mna normalne ze tecie… dufam, ze zajtra to uz zoslabne, lebo zase ostanem chudokrvna
acko: to znamena ze mas potom dobru sliznicu
len co z toho ked sa ti niekde flaka ovulka ![]()
moukuska píše:
lauri: na kontrole sa dozviem ze aky postup dr. zvoli, na ake vysetrenia ma posle. urcite viem ze na genetiku to uz vravela, na hematologiu idem zase aj endokrinologiu, potom vysledky z histologie z toho kyretu… neviem ake dalsie testy, nejake imunologicke alebo na toxoplazmozu, netusimale tej dr. verim, ze bude dokladna
tak podla tohho to fakt vyzera, ze vysetri vsetko.
drzim palce ![]()
natulaa píše:
holky já žehlím![]()
![]()
,jsem osprchovaná a mužu jít znovu,jsem si dala vedle sebe větrák,jinak bych se asi rozpustila u té žehličky
![]()
Lauri ahojky![]()
natulla ahoj
j neznasam zehlenie ![]()