Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.7.10 09:37

Kami 3,09,takže prý žádná hruza,ale taky mi dal 50,potřebuje to rychle shodit,at mužeme další cyklus začít se stimulkou

• Citovat
  • Upravit
9080
4.7.10 10:50

ahojte
elli si tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 10:50

Dobré ránko děvčata :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
dnešní den mi začal zastaveným budíkem,takže mám půl osmé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stejný duch,jako včera :mrgreen: :mrgreen: ,BT spadla :cert: :cert: ,takže teď už jenom čekám,jestli dorazí mrcha :cert: :cert: a ukončí můj megacyklus :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 10:54

Ahojte babeny :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9080
4.7.10 10:54

dobre ranko michi, pocuj ake robis tie testy,ze mas stale duchov?
ja mam zo vcerajska sucha z mamatest10 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 11:00

Ahoj Toja,mám Rapiclear 10 a už jsem na nich měla duchy aji v minulosti,četla jsem,že někomu jde HCG nahoru před mrchou :cert: :cert: :cert: :cert: a protože duch nesílí,tak je to určitě můj případ :cert: :cert: :cert: :cert: aspoň,kdyby se mi teda srovnal cyklus :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 11:01

michel a to mas vzdy take dlhe cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 11:08

neé,mám to tak poprvé,se snažíme tak dlouho a pak mi v lednu psychiatrička řekla,že ty antidepresiva blokují těhu,bo zvyšují prolaktin,což mi potvrdila hematologie :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: tak jsem je postupně vysadila a spadla do takové deprese,že mi je chtěli zpátky nasadit :cert: :cert: ,čemuž se bráním,ale následkem stresů se prý zastavil cyklus :pocitac: :pocitac: :pocitac: HP vyšel dobře,tak jsem dostala Clostík a Dufík a čekám,co se bude dít dál :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 11:10

holky já jsem narazila na tabulku referenčních hodnot a zdá se mi suprová,sedí mi to se všema hodnotama co mi kdy řekli,protože v jiných tabulkách je to nějaké divnéé :think: :think:
ELLI tak bud tak hodná a mužeš jí dat prosím na první stránku :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
344
4.7.10 11:10

Ahojte co nove?? koho mame novu tehulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.7.10 11:27

dobre ranko :)

Lily nechces testnut ??? :dance: :dance: :dance:

cukruska ako sa mas ?? pamatas si mirip ?? Videla som jej testiky, uz je tehu :) Zacali sa snazit nedavno, ze to bude dlho trvat ako pri prvom a ejha netrvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 11:31

se mnou se tu dneska nikdo nebaví :mrgreen: :mrgreen: :cry: :mrgreen:,já jsem chudinka ,sama doma ,mm mě opustil na motorky,kramy nena ne zastavit a ted tady se mnou ani klávenice nemluví :-( :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
4.7.10 11:32

Ahooj Lauritka :mavam: :mavam:
viděla jsem foto těch malých miláčků,úžasně se o ně staráš :huban: :huban: :srdce: :srdce: ,kéž by byli na světě jenom takovýhle lidičky!!! :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 11:32

A ještě k tomu tam mám chyb jako prvnák,mi se dneska fakt daří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080
4.7.10 11:36

natul ahoooj,prepac,ale ja sa to tych hormonov nevyznam,ale zabudla som =preco beries antikoncepciu?

lauri ahoj

michi vsetky antidepresiva zvysuju prolaktin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí