Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9205
4.7.10 20:23

dostala 100 mg ibalginu a uz spi… uvidime…
ach, baby, co nemate deti, ani neviete, ake je to strasne sa bat o dieta, ked ho nieco boli, place od bolesti alebo ma vysoku horucku a vy uz neviete, co viac mate robit… vtedy si vzdy hovorim, ze nech to boh prenesie na mna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
4.7.10 20:28

ella přesně jsi vystihla mé slova. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.7.10 20:30

ahojte.
Ja vás vôbec nestíham :(
Celý víkend makám a aj zajtra a vlastne aj celý nasledujúci týždeň :pocitac: :pocitac: . A to teraz cez víkend som v práci už o 5:30 ráno :zed: :zed: . Takže keď prídem domov, tak sa sklátim do postele a nič. Tak ani neviem, čo je tu nové. Vedela som, že keď nastúpim do práce, že vás nebudem stíhať :mrgreen: . Normálne absťák :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 20:32

elli verim,ja by som sa strasne bala. ja sa bojim,ze ja budem uplne hystericka,ked moju dietatu nieco bude
ale drzte sa,neboj,prejde jej to a bude zdrava coskoro :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 20:32

govi ahoj,ty robis aj cez vikend? no teda …aj ja by som mala abstak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 20:37

zaku, toji, ja sa snazim mat chladnu hlavu, ale som hystericka a velmi vtedy cakam, ze mm mi bude oporou a ze on bude ten, co vie, co robit… a zachranovat aj mna, lebo naozaj ked sa nieco deje, som nervna a kricim a najradsej by som sa schulila do klbka a plakala aj ja, ale nemozem v tej chvili… teraz je to len zvysena teplota, to je vpohode, horsie bolo, ked mala laryngitidy a sa dusila / soplila / vracala a mala horucku, co nesla nijako zrazit… odvtedy platim kazdy mesiac 10 eur pre pripad, ze by som mozno raz za 5 rokov potrebovala, aby lekarka prisla k nam domov, urobila vysetrenia, dala lieky a odisla… to platim este od casu, ked sme nemali auto a nevedeli sme sa nijako dostat na pohotovost a aj ked sme sa tam dostali, tak nas odtial poslali 2-3× domov.. citim sa kludnejsie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 20:38

govi, zajtra aj ja robim (nastastie mozem z domu), tak budem na teba mysliet. :kytka:

Acko, ideme na brusaciky zajtra, hej? a v stredu si nahradime ten predminuly tyzden?? ja o tom premyslam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.7.10 20:45

Ellli držím palce, ať je malé Mišce zase dobře :srdce:
Napsala jsi to dokonale - teprve jako máma jsem pochopila to, co mi vždycky říkala moje maminka - raději snášet tu největší bolest světa, jen ať nic nebolí toho mého andílka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.7.10 20:46

toji, ell, zvyčajne víkendy nerobím, vychádza mi to tak raz za cca 2,5 mesiaca a vyšlo to teraz na celý víkend aj so zajtrajším štátnym sviatkom. Len som už unavená, lebo robím non-stop od pondelka a musím to potiahnuť do konca týždňa … v piatok ideme s drahým niekam na predĺžený víkend, len mi nechce prezradiť, že kde - to mám ako darček k narodkám :mrgreen: .
A najviac ma teraz ničí to víkendové vstávanie, to vstávam už 3:45 :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 21:04

Ahojte děvčata :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Elllla přeji Mišce uzdravení,není to z přemíry sluníčka? :hug: :hug:
Toja ti duši nás zničí,co :mrgreen: :mrgreen: já neměla na 9 DPO žádného a od dalšího dne pořád toho stejného :cert: :cert: kdyby aspoň ztloustl :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 21:07

Ahoj Govi,koukám,že jsi račice,jako já,kdy máš narozky? :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 21:14

michi este nemas mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 21:17

Toji,já vůbec netuším,kdy má dorazit,myslím,že nejdřív 14 DPO neé,kdyby byl cyklus 28 dní a správná LF :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.7.10 21:18

Ahojte. Len vás pozdravím, čo ste tu. Práve som vás dočítala, tu sa veselo duchuje. :zed: Kedy už dáte foto s nejakými jasnými //?

Ja som dnes bola s mm na záhrade, natierali sme ríny :zed: , zas sme spravili kopec práce napriek tomu, že je nedeľa. Ale som rada, aspoň to tam začína vyzerať k svetu.

Lauri - a pri chatke máme hniezdo s drozdmi. Ak sa mi zajtra podarí, tak ich odfotím, ale nechcem ich moc rušiť.

Michel - koľko máš rokov, ak sa môžem spýtať? Ja mám v septembri 41. - si tu písala o otehotnení po 40-tke, tak preto sa pýtam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.7.10 21:19

toho druhého smajla som tam ja nedala! ten sa tam kde zobral?

veď ja som rada, že tie ríny máme natreté. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital