Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja píše:
elli mnaaam,bacha,lebo mozno pridema dojem vam zbytky
prid, baze je napusteny vodou
urobime zurku na balkone… evi, esther, pridate sa? :}
ellli
ja mam taky isty balkon a aj finsky zasklievaci balkon, si ma inspirovala tym grilom mozno do buducna kupim
tak ja som dnes oprala ozehlila nakupila navarila atd a este som cvicila lebo som sa odvazila a ze 50 kg
sak tolko som vazila v 8 mesiaci tehotenstva ![]()
evicka293 píše:
ellli![]()
ja mam taky isty balkon a aj finsky zasklievaci balkon, si ma inspirovala tym grilom mozno do buducna kupim
je to super, kupili sme ho pred 2-3 rokmi v baumaxe, stal do 500 korun ![]()
ozaj, natul, ten link som dala na tu prvu stranku, vdaka za super tip ![]()
no to by som robila susedom chutky keby to tam tak rozvoniavalo,my sme tam niekedy tiez mali bazen
evi coze? ty mas 5O kil a to je akoze vela?
teda beriem,ale jedine ze ak mas 130cm
ahojte dievcence ![]()
uz doobeda som vas precitala, ale mm ma hned zacal nahanat, ze treba ist do obchodu a potom som sa sem uz nedostala. hruuuuza ![]()
natu - urcite to spinenie bude z HAK. lekar ta neupozornil, ze moze nastat taketo krvacanie? pribalovy letak o tom nic nehovori? nerob si z toho nervy, si v dobrych rukach, v stredu na kontrole uvidis ze co to je.
ella - ta klinika vyzera velmi dobre.
a ani tie ceny nie su horibilne. skoda, ze nerobia aj IUI.
miska je stastne dieta, fakt, aj z toho maleho bytu vytrieskavate pre nu maximum. my mame strasne vela balkonov, po oboch stranach po celej dlzke bytu. skoda ze tam kde mame kuchynu nam to majstri strasne zuzili lebo dali tam strasne krube tehly, tak je teraz balkon moc uzky ![]()
toja, tiez tam vidim ducha, ale je tak nejak nasikmo orientovany…
drzim palce, aby to zajtra bolo jasnejsie ![]()
acko ahoj
a vy mate aj taku predzahradku? v Dub.sa mi pacia tie bytiky,co maju prizemie a predzahradku,take by som chcela
inak prave som citala,ze citlive testy okolo 10jednotiek robia viac falosne pozitivnych vysledkov ako testy okolo 20…
toji, kdezeee nemame. my byvame na prvom poschodi, takze susedia pod nami maju. vyhoda je mat tu predzahradku, ze napriklad decka sa tam mozu bezpecne hrat, ale zase ma to nevyhody, ze susedia zhoda a zboku ti tam cumia a v zime je v tych bytoch ovela chladnejsie a su aj dost o dost tmavsie ako tie vyssie. ale klamala by som, ked by som povedala, ze by som predzahradku nebrala ![]()
ACKO v příbalovém letáku je napsáno,že v prvních měsících užívání muže dojít ke krvácení mimo cyklus,ale já ho neužívám,já měla jen 2 pilule víš a víc nic,tak proto se divím,že ty dvě pilule mi to zpusobily
baby, miska sa obliekla do legin, ze jej je zima… ja od tepla ledva dycham.. tak som jej odmerala teplotu a ma 37.9C… ach… uvidime, co bude zajtra.. mozno je len prehriata, nalievam ju vodou, lebo neviem, kolko pila, ked bola s mm u jeho mamy..