Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toja od příště už taky budu testovat až za 100 dní,když nedojde mrcha!!!
![]()
Natul,to určitě udělala ta HA,pže si ji vysadila a tělo se celé pobláznilo
já dnes nechala štětku MM,mě mohla být ukradená
![]()
pocujte,neviem ci ma pochopite,ja taaaak chcem dieta,ze som nestasna a ked niekto z ludi,ktorych mam rada otehotnie,tak sa priznam,ale chyti ma strasna zavist …ale nedavno sla k susede a jej sa narodilo dieta, stravila som s nimi asi sest hodin a pochytila ma hroza,ze co ak to vlastne nezvladnem ![]()
napriklad ked ma s malou nechali chvilu samu,zacala strasne plakat,som z toho bola hotova, potom mi normalne hucalo v usiach,ako stale plakala…som si hovorila,ze to je normalne,vsak co bude hovorit novorodenec
ale doma som padla vycerpanim do postele ![]()
Tak u nás to bylo naopak,u nás jel mm na motorky,měli chlapskou jízdu ,muj otec,švagr synovec,jeli v 8 ráno a vrátili se až v sedm večer,takže já dneska měla veget,byla jsem v plavečkách,aspon jsem si opálila záda
![]()
holky moje dobrou noc,my jdem na beverly hills
,tak zítra
horší je,že už jsem zapomněla mršší příznaky,tak by mě teď mohla šoknout
![]()
Michelangelo píše:toja píše:se směješ jooo,víš co ušetřím za testy
michel![]()
![]()
![]()
![]()
michel ja som testovanie nikdy neriesila,az kym som sa nezahlasila na tento chat
,ja som vzdy cakala na mrchu a teraz mam dvojitu zavislost ![]()
toja píše:
pocujte,neviem ci ma pochopite,ja taaaak chcem dieta,ze som nestasna a ked niekto z ludi,ktorych mam rada otehotnie,tak sa priznam,ale chyti ma strasna zavist …ale nedavno sla k susede a jej sa narodilo dieta, stravila som s nimi asi sest hodin a pochytila ma hroza,ze co ak to vlastne nezvladnem
napriklad ked ma s malou nechali chvilu samu,zacala strasne plakat,som z toho bola hotova, potom mi normalne hucalo v usiach,ako stale plakala…som si hovorila,ze to je normalne,vsak co bude hovorit novorodenecale doma som padla vycerpanim do postele
Toja:to je normální ![]()
nikdo na to v podstatě není připravený..pak si zvykneš ![]()
však víš co..já si přeji taky druhé miminko..ale když ho mám pučené velmi velmi ráda ho vracím a jsem ráda za odrostlého Adrianka
![]()
když to vidím jak se to zase musí opipkávat… ![]()
děkuji zatím nechci až přijde budu ráda zatím super ![]()
natulaa píše:
Tak u nás to bylo naopak,u nás jel mm na motorky,měli chlapskou jízdu ,muj otec,švagr synovec,jeli v 8 ráno a vrátili se až v sedm večer,takže já dneska měla veget,byla jsem v plavečkách,aspon jsem si opálila záda![]()
holky moje dobrou noc,my jdem na beverly hills
![]()
![]()
![]()
![]()
,tak zítra
a kampak jeli na motorky?? ![]()
Natulaa dobroou a KLIDNOU
![]()
Toja co popisuješ je úplně normální,v těhu se srovnají hormony(jsou fakt oblažující a oblbující
)a po porodě začne fungovat mateřský instinkt.Málokterá žena dokáže opravdu milovat cizího uřvance(velmi zlehčuji)
![]()
toja píše:Michelangelo píše:michel ja som testovanie nikdy neriesila,az kym som sa nezahlasila na tento chattoja píše:se směješ jooo,víš co ušetřím za testy
michel![]()
![]()
![]()
![]()
,ja som vzdy cakala na mrchu a teraz mam dvojitu zavislost