Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
4.7.10 22:12

Toja od příště už taky budu testovat až za 100 dní,když nedojde mrcha!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:13

michel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:14

Natul,to určitě udělala ta HA,pže si ji vysadila a tělo se celé pobláznilo :mrgreen: :mrgreen: já dnes nechala štětku MM,mě mohla být ukradená :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:15
toja píše:

se směješ jooo,víš co ušetřím za testy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:16

pocujte,neviem ci ma pochopite,ja taaaak chcem dieta,ze som nestasna a ked niekto z ludi,ktorych mam rada otehotnie,tak sa priznam,ale chyti ma strasna zavist …ale nedavno sla k susede a jej sa narodilo dieta, stravila som s nimi asi sest hodin a pochytila ma hroza,ze co ak to vlastne nezvladnem 8-o
napriklad ked ma s malou nechali chvilu samu,zacala strasne plakat,som z toho bola hotova, potom mi normalne hucalo v usiach,ako stale plakala…som si hovorila,ze to je normalne,vsak co bude hovorit novorodenec :mrgreen: ale doma som padla vycerpanim do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:16
toja píše:
govi
mscat :kytka: :kytka: :kytka:
vsetko naj naj naj

děkujiiii :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 22:17

Tak u nás to bylo naopak,u nás jel mm na motorky,měli chlapskou jízdu ,muj otec,švagr synovec,jeli v 8 ráno a vrátili se až v sedm večer,takže já dneska měla veget,byla jsem v plavečkách,aspon jsem si opálila záda :palec: :palec:

holky moje dobrou noc,my jdem na beverly hills :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ,tak zítra

• Citovat
  • Upravit
54030

horší je,že už jsem zapomněla mršší příznaky,tak by mě teď mohla šoknout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
Michelangelo píše:
toja píše:
se směješ jooo,víš co ušetřím za testy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

michel ja som testovanie nikdy neriesila,az kym som sa nezahlasila na tento chat :mrgreen: ,ja som vzdy cakala na mrchu a teraz mam dvojitu zavislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:19
toja píše:
pocujte,neviem ci ma pochopite,ja taaaak chcem dieta,ze som nestasna a ked niekto z ludi,ktorych mam rada otehotnie,tak sa priznam,ale chyti ma strasna zavist …ale nedavno sla k susede a jej sa narodilo dieta, stravila som s nimi asi sest hodin a pochytila ma hroza,ze co ak to vlastne nezvladnem 8-o
napriklad ked ma s malou nechali chvilu samu,zacala strasne plakat,som z toho bola hotova, potom mi normalne hucalo v usiach,ako stale plakala…som si hovorila,ze to je normalne,vsak co bude hovorit novorodenec :mrgreen: ale doma som padla vycerpanim do postele :mrgreen:

Toja:to je normální :wink:
nikdo na to v podstatě není připravený..pak si zvykneš :mrgreen:
však víš co..já si přeji taky druhé miminko..ale když ho mám pučené velmi velmi ráda ho vracím a jsem ráda za odrostlého Adrianka :mrgreen: :dance:
když to vidím jak se to zase musí opipkávat… :mrgreen:
děkuji zatím nechci až přijde budu ráda zatím super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:20
natulaa píše:
Tak u nás to bylo naopak,u nás jel mm na motorky,měli chlapskou jízdu ,muj otec,švagr synovec,jeli v 8 ráno a vrátili se až v sedm večer,takže já dneska měla veget,byla jsem v plavečkách,aspon jsem si opálila záda :palec: :palec:holky moje dobrou noc,my jdem na beverly hills :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ,tak zítra

a kampak jeli na motorky?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:22

Natulaa dobroou a KLIDNOU :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:
Toja co popisuješ je úplně normální,v těhu se srovnají hormony(jsou fakt oblažující a oblbující :mrgreen: )a po porodě začne fungovat mateřský instinkt.Málokterá žena dokáže opravdu milovat cizího uřvance(velmi zlehčuji) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.7.10 22:22
Tojinko já mám ty samé pocity,taky chci mimi tak strašně moc,že když se objeví někdo v mém okolí,že čekají,tak mě taky popadne jakoby závist i vztek,ale to je asi normální,ale někdy si připadám jako nepřejícná mrcha,ale tak to není,to prostě člověk fakt tak moc chce,že mu to je líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,já třeba dneska neměla náladu vidět byvalou sousedku,co tady žila v nájmu a za měsíc rodí a dneska přišla k sousedum na návštěvu,já prostě měla plné oči,když jsem ji slyšela mluvit a šla jsem radějí domu,neměla jsem tu sílu ji vidět s břiškem,někdy mi to nevadí a někdy to prostě nedávám :nevim: :nevim:
toja píše:
napriklad ked ma s malou nechali chvilu samu,zacala strasne plakat,som z toho bola hotova, potom mi normalne hucalo v usiach,ako stale plakala…som si hovorila,ze to je normalne,vsak co bude hovorit novorodenec :mrgreen: ale doma som padla vycerpanim do postele :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
54030
4.7.10 22:23
toja píše:
Michelangelo píše:
toja píše:
se směješ jooo,víš co ušetřím za testy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
michel ja som testovanie nikdy neriesila,az kym som sa nezahlasila na tento chat :mrgreen: ,ja som vzdy cakala na mrchu a teraz mam dvojitu zavislost :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: aji já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:23

Automaticky se to ve vás probudí ta mateřská láska.. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie