Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
4.7.10 22:51
elllla píše:
toja píše:
mscat ale v duchu mam asi tak 21..niekedy ked sa ma niekto opyta,kolko mam rokov a ja vyslovim svoj vek,mam taky divny pocit,ze tolko predsa ja nemozem mat :mrgreen:
toji, mne sa stalo horsie… pred 2 rokmi som v banke ziadala uver na auto a pani sa ma pytala na vek a zo mna proste vyletelo, ze 27… az ked sa na mna mm divne pozrel, mi trklo, ze aha, uz budem mat 30 o par dni…

:mrgreen: :mrgreen: krásný věk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:52

Holkýýý,neřešte žádnej věk,to není o věku,ale o stavu ducha,znám velmi velmi mladé babičky(protivné a nervní)a naopak starší děvčata plná života a optimismu a hlavně lásky!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:52

Toja tak kolik vlastně?ty jsi ale tuším taky mladá ne?něco přes 30 teda?? :-D
vidíš…a to já mám úplné deprese už z mého věku :-D :nevim: nechcu absolutně slyšet kolik mi bude :zed: :jazyk:
včera mi jako bylo 18 a ted?hrůůůza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 22:53
mscat píše:
já jsem zkusila oba porody…nakonec šel malý císařem…takže jsem ten konec stejně prospala..a moc bych si přála ted miminko porodit sama přirozeně. :-D

MS, ja som mala cisarsky v lokalnej anesteze, takze som bola pri vedomi a som za to vdacna… ale doteraz neviem, co su kontrakcie a co to znamena dieta PORODIT, to by som chcela prezit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:53
Michelangelo píše:
Holkýýý,neřešte žádnej věk,to není o věku,ale o stavu ducha,znám velmi velmi mladé babičky(protivné a nervní)a naopak starší děvčata plná života a optimismu a hlavně lásky!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

jasné..není to o věku :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:56

ELLA a ako si zvladala cisarsky? leb ta susedka mala cisarsky a povedala,ze to bolo peklo, bolo jej strasne zle,myslela,ze to neprezije a nevladala ani ist za dietatom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:56
elllla píše:
mscat píše:
já jsem zkusila oba porody…nakonec šel malý císařem…takže jsem ten konec stejně prospala..a moc bych si přála ted miminko porodit sama přirozeně. :-D
MS, ja som mala cisarsky v lokalnej anesteze, takze som bola pri vedomi a som za to vdacna… ale doteraz neviem, co su kontrakcie a co to znamena dieta PORODIT, to by som chcela prezit…

super :palec: tak já vím až moc dobře co jsou to kontrakce až na otevření 9cm.!!! :-D ale bohužel bylo to už drama tak mě potom rychle na sále uspaly. :-(
moc si přeji mít klidně znovu ty velké bolesti jen hlavně aby ten brouček pak s mou pomocí vykukl na svět. :-D
doufejme že nám to bude dopřáno..i když…myslím si že mě asi ne..a pokud nee..tak se určitě ale nenechám uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:59
mscat píše:
elllla píše:
mscat píše:
super :palec: tak já vím až moc dobře co jsou to kontrakce až na otevření 9cm.!!! :-D ale bohužel bylo to už drama tak mě potom rychle na sále uspaly. :-(
moc si přeji mít klidně znovu ty velké bolesti jen hlavně aby ten brouček pak s mou pomocí vykukl na svět. :-D
doufejme že nám to bude dopřáno..i když…myslím si že mě asi ne..a pokud nee..tak se určitě ale nenechám uspat.

no tak tohle je síla,to jsou nejhorší porody,protože bolest nekončí s narozením mimíska,zažila to švagrová a byla vyřízená k nepoznání :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 23:05

Michelangelo:ano…vyvolávaly mi to od pondělí a malý je ve čtvrtek.6 hodin jsem byla na kapačkách,6hodin jsem měla bolesti jednu za druhou..pak ustupovali..nasadili znovu kapačky..a malý tam byl seklý o mou pánev prý nějak,já jsem byla už na 9cm a hlavička nesestupovala do těch porodních cest tak šlo už o minuty.mě už to nutilo tlačit a nesměla jsem.
3 dny jsem byla špatná z toho porodu bohužel ani nějak malého jsem ze začátku nevnímala.což mě mrzí dodnes ty první momentky jsem si neužila vůbec :-(
ale potom už od třetího dne jsem ho nikomu nechtěla dát. :-D
do dnes říkám že ty bolesti jsem zvládala můžu říct že dobře..dost vydržím..ale ke konci jak nešel ven to už byl masakr teda.prosila jsem je o císaře už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 23:05
toja píše:
ELLA a ako si zvladala cisarsky? leb ta susedka mala cisarsky a povedala,ze to bolo peklo, bolo jej strasne zle,myslela,ze to neprezije a nevladala ani ist za dietatom

boli to bolesti, ale po roku som uz na ne davno zabudla.. ono to nie je tym, ako rodis.. mozes mat bolesti dlho aj po normalnom porode… bud ta boli rana po cisarskom alebo cely spodok…
bolo to vycerpavajuce, bola som unavena, ale to by bolo aj po normalnom porode…
rovnako aj s kojenim - po prichode z porodnice som si prekonala zapal prsnika, horucky, bolesti, ale znova to asi nezalezi od toho, akym sposobom rodis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 23:10

Mě hrozně bolely záda..nevydržela jsem ani minutu stát u přebalovacího pultu natož malého vykoupat.dělala to za mě mamka ze začátku a jen mi ho podávala na kojení kde jsem už pohodlně seděla…a navíc mě dost podcenovala že to asi nezvládnu se o něj postarat nebo co..pořád mi do toho mluvila :jazyk: :-D
ale tehdy jsem byla ráda za tu pomoc.no bylo ji to vzácné první vnouče..ted už na to kašle :mrgreen: tak mám pokoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 23:11
mscat píše:
Michelangelo:ano…vyvolávaly mi to od pondělí a malý je ve čtvrtek.6 hodin jsem byla na kapačkách,6hodin jsem měla bolesti jednu za druhou..pak ustupovali..nasadili znovu kapačky..a malý tam byl seklý o mou pánev prý nějak,já jsem byla už na 9cm a hlavička nesestupovala do těch porodních cest tak šlo už o minuty.mě už to nutilo tlačit a nesměla jsem.
3 dny jsem byla špatná z toho porodu bohužel ani nějak malého jsem ze začátku nevnímala.což mě mrzí dodnes ty první momentky jsem si neužila vůbec :-(
ale potom už od třetího dne jsem ho nikomu nechtěla dát. :-D
do dnes říkám že ty bolesti jsem zvládala můžu říct že dobře..dost vydržím..ale ke konci jak nešel ven to už byl masakr teda.prosila jsem je o císaře už.

to je fakt děs,švagrová měla dvě holky císařem kvůli nepostupujícímu porodu,nešla dolů hlavička a třetího malého ji chtěli nechat za každou cenu porodit normálně.ta uř řvala jak tygr,bo měla strach,že ji praskne jizva po císaři,najednou došel doktor a měli pěkně napilno,ani nebyl čas na epidurál.To je brněnská specialitka,že porod nevedou doktoři,chodí až na šítí.Pánové :cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 23:13

ella a hned si sa aj o misku dokazala postarat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 23:15

Holky nebojte,já při prvním dítěti padala na hubu únavou,byla to hrozná změna,za rok a půl se narodil druhej syn a zvládala jsem levou zadní.A říká to každá,že první mimčo je největší záhul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 23:17

Tak mě napadá,že to musí být síla porodit hned poprvé dvojčata 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí