Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre ranko babulky, tak miska mala dnes rano 38.5C… dostala paralen a lezi pri telke…
a volala mi moja nevl. sestra, ze vcera padla z kona a je v nemocnici, ma zlomene 4 hrudne stavce…
tak premyslam, co sa este udeje…
ja dnes pracujem z domu, nejako budem musiet asi zavolat sefovi, ze chcem ostat robit z domu aj zajtra/pozajtra, ak sa bude dat… ach…
Dobré ránko babule teda nechrním joo
tady baboucím už od půl páté,mám to spaní švihnuté a tím pádem aji ty teploty
radši na ně neberu žádný zřetel a testovat dneska nemá cenu,bo sem se zapomněla vyčůůůrat do skleničky
a dnes by teda měla snad dojít mrcha néé,když mám 4.den po Dufíku
![]()
Elllli půjdeš s Miškou k doktorovi?
Natul tak snad už se ty hoormoony z HA uklidnily né ![]()
Lilly mohla bys testnout,aby jsme viděly,či taky budeš duchařit
![]()
Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotu
a bolí ji v krku nebo má jen teplotu?
Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá
![]()
Ahojky holky ![]()
nemám moc čas sem chodit,tak ani nevím co je tu nového ![]()
Tento cyklus měl být anovulační a když sem čekala na ms,tak mi ff vyznačil ovulku-no nevím nevím,neměla sem a nemám žádné příznaky-spíš se už tak týden cítím na mrchu..to tělo si se mnou dělá co chce ![]()
Elllli-koukám že máš nemocnou dcerku,tak hodně síly vám oběma a brzké uzdravení ![]()
Michell asi jooo,asi už je fuč,dneska už budu čurat na ovu testík
,já mívám ovulky dřív,i když ted to bude kdoví jak
![]()
natul, testovala som 10 DPO naobed a bolo nicovate nic
a pozerala som ze pri ovulacii okolo 18-19 dna boli pozit. testy az 14 DPO tak preto cchem az v stredu
dufam,ze u teba uz spinenie nebude
a je super,ze si plna energie,mozes upratovat
![]()
natulaa píše:
Lilly čauky, a pročpek netestneš už dneska ?
![]()
![]()
![]()
Jinak holky včera ponocovaly a dneska chrní,to já mám dneska po dlouhé době vynikající náladu a jsem nějaká plná energie,jdu vařit a upéct nějakou mnamku,vyrostly nám maliny,tak něco s něma
![]()
Natul,to by byl fakt goool,kdybys tenhle cyklus zůstala těhu,kdoví co ty dvě pilule zaonačily
pochopila jsem ,že máš asi problém-malinkatý
ze štítkou,to by asi byl aji ten důvod,že se můžeš cpát a nepřibíráš néé
![]()
eli,drzte saa
skus striedat paralen s brufen.sirupom, mozes kludne kazdych 6 hod,aspon to bude mat lepsi ucinok,aj protizapalovy ak sa deje nieco v jej telicku a neni to len prehriatie..
a tej sestry je mi luto..ja som mala tiez opakovane „zazitok“ pri spadnuti z kona,potom som uz nosila aj prilbu,ale chrbat sa ochranit neda
a cim dalej,tym sa viac bojim jazdievat,asi je to tym vekom
lebo aj tomu najlepsiemu konovi moze prepnut v hlave a urobi si co chce…
elllla píše:
dobre ranko babulky, tak miska mala dnes rano 38.5C… dostala paralen a lezi pri telke…
a volala mi moja nevl. sestra, ze vcera padla z kona a je v nemocnici, ma zlomene 4 hrudne stavce…
tak premyslam, co sa este udeje…
ja dnes pracujem z domu, nejako budem musiet asi zavolat sefovi, ze chcem ostat robit z domu aj zajtra/pozajtra, ak sa bude dat… ach…
Hm,len som uz 2× curala do wc.. ![]()
Michelangelo píše:
Lilly mohla bys testnout,aby jsme viděly,či taky budeš duchařit![]()
Pajínka ahoj
,mě ju zase FF nechtěl uznat
musela jsem jednu bt hodit do diskretu,aby ju blbeček neviděl,hlavně že tam má pozitivní ovu testy
![]()
toto robila aj svokra mojmu malemu..teda neviem ci len toto pomohlo ale ku tomu paralenu by som urcite davala
cize kombinuj ![]()
natulaa píše:
Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotua bolí ji v krku nebo má jen teplotu?Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá
![]()
Lilly právě si taky myslím,že to nemá cenu,když to není ranní,nějaká těhulka tu nedávno
psala,že večer nemá na testu nic a ráno byly dálnice
![]()
Michelangelo píše:
Natul,to by byl fakt goool,kdybys tenhle cyklus zůstala těhu,kdoví co ty dvě pilule zaonačily![]()
pochopila jsem ,že máš asi problém-malinkatý
ze štítkou,to by asi byl aji ten důvod,že se můžeš cpát a nepřibíráš néé
![]()
Lilly čauky
, a pročpek netestneš už dneska ?

Jinak holky včera ponocovaly a dneska chrní,to já mám dneska po dlouhé době vynikající náladu a jsem nějaká plná energie,jdu vařit a upéct nějakou mnamku,vyrostly nám maliny,tak něco s něma