Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
5.7.10 07:47

Lilly čauky :mavam: , a pročpek netestneš už dneska ? :think: :lol: :think: :lol:

Jinak holky včera ponocovaly a dneska chrní,to já mám dneska po dlouhé době vynikající náladu a jsem nějaká plná energie,jdu vařit a upéct nějakou mnamku,vyrostly nám maliny,tak něco s něma :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
9205
5.7.10 07:48

dobre ranko babulky, tak miska mala dnes rano 38.5C… dostala paralen a lezi pri telke…
a volala mi moja nevl. sestra, ze vcera padla z kona a je v nemocnici, ma zlomene 4 hrudne stavce…
tak premyslam, co sa este udeje…
ja dnes pracujem z domu, nejako budem musiet asi zavolat sefovi, ze chcem ostat robit z domu aj zajtra/pozajtra, ak sa bude dat… ach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 07:56

Dobré ránko babule teda nechrním joo :mrgreen: tady baboucím už od půl páté,mám to spaní švihnuté a tím pádem aji ty teploty :roll: :roll: radši na ně neberu žádný zřetel a testovat dneska nemá cenu,bo sem se zapomněla vyčůůůrat do skleničky :mrgreen: a dnes by teda měla snad dojít mrcha néé,když mám 4.den po Dufíku :roll: :roll:
Elllli půjdeš s Miškou k doktorovi?
Natul tak snad už se ty hoormoony z HA uklidnily né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 07:58

Lilly mohla bys testnout,aby jsme viděly,či taky budeš duchařit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 07:59

Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotu :think: a bolí ji v krku nebo má jen teplotu?

Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1741
5.7.10 07:59

Ahojky holky :mavam:
nemám moc čas sem chodit,tak ani nevím co je tu nového :-?
Tento cyklus měl být anovulační a když sem čekala na ms,tak mi ff vyznačil ovulku-no nevím nevím,neměla sem a nemám žádné příznaky-spíš se už tak týden cítím na mrchu..to tělo si se mnou dělá co chce :nevim:
Elllli-koukám že máš nemocnou dcerku,tak hodně síly vám oběma a brzké uzdravení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:00

Michell asi jooo,asi už je fuč,dneska už budu čurat na ovu testík :think: ,já mívám ovulky dřív,i když ted to bude kdoví jak :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
186
5.7.10 08:02

natul, testovala som 10 DPO naobed a bolo nicovate nic :mrgreen: :mrgreen: a pozerala som ze pri ovulacii okolo 18-19 dna boli pozit. testy az 14 DPO tak preto cchem az v stredu :wink: dufam,ze u teba uz spinenie nebude :wink: a je super,ze si plna energie,mozes upratovat :lol: :lol:

natulaa píše:
Lilly čauky :mavam: , a pročpek netestneš už dneska ? :think: :lol: :think: :lol:Jinak holky včera ponocovaly a dneska chrní,to já mám dneska po dlouhé době vynikající náladu a jsem nějaká plná energie,jdu vařit a upéct nějakou mnamku,vyrostly nám maliny,tak něco s něma :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:06

Natul,to by byl fakt goool,kdybys tenhle cyklus zůstala těhu,kdoví co ty dvě pilule zaonačily :mrgreen: :mrgreen: pochopila jsem ,že máš asi problém-malinkatý :mrgreen: ze štítkou,to by asi byl aji ten důvod,že se můžeš cpát a nepřibíráš néé :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:07

eli,drzte saa :hug: skus striedat paralen s brufen.sirupom, mozes kludne kazdych 6 hod,aspon to bude mat lepsi ucinok,aj protizapalovy ak sa deje nieco v jej telicku a neni to len prehriatie..
a tej sestry je mi luto..ja som mala tiez opakovane „zazitok“ pri spadnuti z kona,potom som uz nosila aj prilbu,ale chrbat sa ochranit neda :nevim: a cim dalej,tym sa viac bojim jazdievat,asi je to tym vekom :mrgreen: :lol: lebo aj tomu najlepsiemu konovi moze prepnut v hlave a urobi si co chce…

elllla píše:
dobre ranko babulky, tak miska mala dnes rano 38.5C… dostala paralen a lezi pri telke…
a volala mi moja nevl. sestra, ze vcera padla z kona a je v nemocnici, ma zlomene 4 hrudne stavce…
tak premyslam, co sa este udeje…
ja dnes pracujem z domu, nejako budem musiet asi zavolat sefovi, ze chcem ostat robit z domu aj zajtra/pozajtra, ak sa bude dat… ach…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:08

Hm,len som uz 2× curala do wc.. :think:

Michelangelo píše:
Lilly mohla bys testnout,aby jsme viděly,či taky budeš duchařit :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:09

Pajínka ahoj :mavam: ,mě ju zase FF nechtěl uznat :pocitac: :pocitac: musela jsem jednu bt hodit do diskretu,aby ju blbeček neviděl,hlavně že tam má pozitivní ovu testy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:12

toto robila aj svokra mojmu malemu..teda neviem ci len toto pomohlo ale ku tomu paralenu by som urcite davala :palec: cize kombinuj :wink:

natulaa píše:
Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotu :think: a bolí ji v krku nebo má jen teplotu?Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:13

Lilly právě si taky myslím,že to nemá cenu,když to není ranní,nějaká těhulka tu nedávno :mrgreen: :mrgreen: psala,že večer nemá na testu nic a ráno byly dálnice :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:13
Michel kuk co jsem našla,ten je jako my :mrgreen: ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1617.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1617.gif
jinak néééé já mám normálně štitku v normě,nechtít mimi,tak by to prý neřešili,protože na normální život je v normě,ale z duvodu umělého oplodnění je ta hodnota vyšší ,tam by měla být do 2 a já mám 3 ,ale to je snížená funkce a u té by se mělo přibírat,ale já nic :nevim: :mrgreen: ,néé defakto ji nemám špatnou,ale v centru se zichruje a chce jí mít uplně tip top víš,tak proto mi to nasadil.Michel nebýt toho zuženého vejcovodu,tak bych i věřila,že se podaří normálně,protože se už jednou podařilo,ale kvuli němu tomu moc nevěřím,že se vajco protlačí :think: :mrgreen:
Michelangelo píše:
Natul,to by byl fakt goool,kdybys tenhle cyklus zůstala těhu,kdoví co ty dvě pilule zaonačily :mrgreen: :mrgreen: pochopila jsem ,že máš asi problém-malinkatý :mrgreen: ze štítkou,to by asi byl aji ten důvod,že se můžeš cpát a nepřibíráš néé :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex