Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
4.7.10 22:41

elllla: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:41

Toja:a kolik že máš roků?? :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:44

Toji,já jsem se snažila o dítě od 17let,bo to byl smysl mého života.3 roky se nedařilo,tehdy nebyly testy,BT,IVF nic,žádná naděje,jsem se vzdala a smířila se,že to nejde a pak nedošla mrcha a já málem sletěla u gyndr.ze stolu,jaký jsem měla šok,že jsem těhu!!!a oooobrovskou radost!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemysli na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:45

mscat vela :mrgreen:

ella ty si rodila cisarskym alebo prirodzene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:46

michel na ten den sa tesim,ja asi tiez spadnem zo stola od radosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
toja píše:
mscat vela :mrgreen:ella ty si rodila cisarskym alebo prirodzene?

kolik??myslím že nee vela? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

toji, tie pocity su uplne normalne…
tiez nejako neviem, co robit s cudzimi detmi, predsalen tvoje poznas uz aj podla tonu placu :)
a aj ked budes mat vlastne, pridu casy, kedy si budes chciet oddychnut / vypnut a zrazu zistis, ze to dieta nema vypinac a nedaju sa vypnut baterky a cele to na teba dolahne, ze ci je to to, co si vlastne chcela.. a potom si povies, ze ano… a ze chces dalsie… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.7.10 22:47

Elllla :hug: :hug: :andel: :srdce: :srdce: ty taky? :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 22:47

mscat ale v duchu mam asi tak 21..niekedy ked sa ma niekto opyta,kolko mam rokov a ja vyslovim svoj vek,mam taky divny pocit,ze tolko predsa ja nemozem mat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 22:48

toji, cisarskym… a chcem si prezit normalny porod… aspon raz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
elllla píše:
tiez nejako neviem, co robit s cudzimi detmi, predsalen tvoje poznas uz aj podla tonu placu :)
a aj ked budes mat vlastne, pridu casy, kedy si budes chciet oddychnut / vypnut a zrazu zistis, ze to dieta nema vypinac a nedaju sa vypnut baterky a cele to na teba dolahne, ze ci je to to, co si vlastne chcela.. a potom si povies, ze ano… a ze chces dalsie… :)

ella to si pekne,pravdivo popisala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
toja píše:
michel na ten den sa tesim,ja asi tiez spadnem zo stola od radosti
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:49
elllla píše:
a aj ked budes mat vlastne, pridu casy, kedy si budes chciet oddychnut / vypnut a zrazu zistis, ze to dieta nema vypinac a nedaju sa vypnut baterky a cele to na teba dolahne, ze ci je to to, co si vlastne chcela.. a potom si povies, ze ano… a ze chces dalsie… :)

ELLLA: :palec: přesně tak…děti nejdou vypnout..a my někdy potřebujem vypnout a padá to na nás…ale vždy to zvládnem.třeba pobrečíme a pak jdeme dál a chceme další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 22:50
toja píše:
mscat ale v duchu mam asi tak 21..niekedy ked sa ma niekto opyta,kolko mam rokov a ja vyslovim svoj vek,mam taky divny pocit,ze tolko predsa ja nemozem mat :mrgreen:

toji, mne sa stalo horsie… pred 2 rokmi som v banke ziadala uver na auto a pani sa ma pytala na vek a zo mna proste vyletelo, ze 27… az ked sa na mna mm divne pozrel, mi trklo, ze aha, uz budem mat 30 o par dni…
teraz si budem musiet zvyknut na fakt, ze uz o par tyzdnov budem mat 32..

Příspěvek upraven 04.07.10 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 22:50

já jsem zkusila oba porody…nakonec šel malý císařem…takže jsem ten konec stejně prospala..a moc bych si přála ted miminko porodit sama přirozeně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí