Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
5.7.10 08:15

ano? hm.. tak testni so mnou v stredu rano,plati? :wink: inak od 23 dna cyklu asi 5 dni som mala pocit ze kazdu chvilku mrcha pride…a nic..ani spinenie… som fakt zvedava,lebo takyto dlhy cyklus som v zivote nemala 8-o

Michelangelo píše:
Lilly právě si taky myslím,že to nemá cenu,když to není ranní,nějaká těhulka tu nedávno :mrgreen: :mrgreen: psala,že večer nemá na testu nic a ráno byly dálnice :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:16
Lilly no né jen toto,paralen určitě k tomu,to je jasné,ale ulevilo se mi vždycky,protože tě to trochu schladí a fakt mi bylo líp,ale nevím,jak to snesou prckové :think:,
Lilly12 píše:
toto robila aj svokra mojmu malemu..teda neviem ci len toto pomohlo ale ku tomu paralenu by som urcite davala :palec: cize kombinuj :wink:
natulaa píše:
Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotu :think: a bolí ji v krku nebo má jen teplotu?Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1741

Ellli ,lily - stím koněm ,já taky jezdím,máme jezdeckou klisnu doma,jezdí i moje dcerka,ale ta nosí helmu od malička a na koně ji nepustím ani bez bezpečtnostní vesty,je dost drahá,ale vyplatí se,je lehoučká,vypadá jakoby se v ní nedalo moc hýbat,ale je velice pohodlná a hodně chráná páteř a naraz po pádu,prodávají se i levnější,ale ty moc nechrání
Michelangelo :mavam: - já ff pořád pěkně matu ,myslím je už ze mě zoufalej,tak mi ju prstě raděj někde udělá,nebo mi ju pak zase smaže,to mi jednou na konci cyklu taky udělal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186

tak treba vejcu redbull dat :mrgreen:

natulaa píše:
Michel kuk co jsem našla,ten je jako my :mrgreen: ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1617.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1617.gif
jinak néééé já mám normálně štitku v normě,nechtít mimi,tak by to prý neřešili,protože na normální život je v normě,ale z duvodu umělého oplodnění je ta hodnota vyšší ,tam by měla být do 2 a já mám 3 ,ale to je snížená funkce a u té by se mělo přibírat,ale já nic :nevim: :mrgreen: ,néé defakto ji nemám špatnou,ale v centru se zichruje a chce jí mít uplně tip top víš,tak proto mi to nasadil.Michel nebýt toho zuženého vejcovodu,tak bych i věřila,že se podaří normálně,protože se už jednou podařilo,ale kvuli němu tomu moc nevěřím,že se vajco protlačí :think: :mrgreen:
Michelangelo píše:
Natul,to by byl fakt goool,kdybys tenhle cyklus zůstala těhu,kdoví co ty dvě pilule zaonačily :mrgreen: :mrgreen: pochopila jsem ,že máš asi problém-malinkatý :mrgreen: ze štítkou,to by asi byl aji ten důvod,že se můžeš cpát a nepřibíráš néé :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:18

Moj maly to v poho zniesol,mal 3 roky :wink: Elli, urcite skus..mozno bude malej vadit ta „vona octu“ ale fakt to pomaha..

natulaa píše:
Lilly no né jen toto,paralen určitě k tomu,to je jasné,ale ulevilo se mi vždycky,protože tě to trochu schladí a fakt mi bylo líp,ale nevím,jak to snesou prckové :think:,
Lilly12 píše:
toto robila aj svokra mojmu malemu..teda neviem ci len toto pomohlo ale ku tomu paralenu by som urcite davala :palec: cize kombinuj :wink:
natulaa píše:
Jaj Eli tak na to,že je ráno,mám vysokou teplotu :think: a bolí ji v krku nebo má jen teplotu?Elli víš co mi radil muj dr.do vlažné vody s octem namočit ručníky,nebo utěrky a obalit s tím šlapky nohou a dlaně,jako ruce po zápěstí a po 5 minutách vyjmout a za čtvrt hodky znovu,tak 3× posobě aspon a fakt to pomáhá :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:20

Lilly no joo,REDBUL ten má křídla,ten by ten vejcovod mohl obletět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
5.7.10 08:21

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9720.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9720.gif
Natulaa tvůj vejcovod je nyní úplně volně průchodný!!! :andel: :andel:
kdyby ti to doktor neřekl,tak by sis to necpala do podvědomí!!!A profoukli ti ho tím tlakem jasnýýý :cert: :cert: ty teď čekáš na vajco z vaječníku a to příjde tenhle cyklus,protože na to NEBUDEŠ myslet!!! :kytka: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:22

jasne, obletel by vajcovod a dosiel rovno do maternice kde by ho cakali bicikovce :mrgreen: a bolo by :lol:

natulaa píše:
Lilly no joo,REDBUL ten má křídla,ten by ten vejcovod mohl obletět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:23
pajinka111 píše:
Ellli ,lily - stím koněm ,já taky jezdím,máme jezdeckou klisnu doma,jezdí i moje dcerka,ale ta nosí helmu od malička a na koně ji nepustím ani bez bezpečtnostní vesty,je dost drahá,ale vyplatí se,je lehoučká,vypadá jakoby se v ní nedalo moc hýbat,ale je velice pohodlná a hodně chráná páteř a naraz po pádu,prodávají se i levnější,ale ty moc nechrání
Michelangelo :mavam: - já ff pořád pěkně matu ,myslím je už ze mě zoufalej,tak mi ju prstě raděj někde udělá,nebo mi ju pak zase smaže,to mi jednou na konci cyklu taky udělal.. :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac: ze mně je taky vodvařenej :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:25
Michel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,tak to je jasné,že na to nemužeme myslet,to mi ani psát nemusíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to my tady všechny víme a taky se tím řídíme,však kukni na první stranu kolik už je nemyslících :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Michelangelo píše:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9720.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9720.gif
Natulaa tvůj vejcovod je nyní úplně volně průchodný!!! :andel: :andel:
kdyby ti to doktor neřekl,tak by sis to necpala do podvědomí!!!A profoukli ti ho tím tlakem jasnýýý :cert: :cert: ty teď čekáš na vajco z vaječníku a to příjde tenhle cyklus,protože na to NEBUDEŠ myslet!!! :kytka: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
9205
5.7.10 08:28

babulky, dik, ze na nas myslite…
misku nic neboli, len zase ten krk tam vzadu (nie hrdlo, ale krk…).. uvidime… ak to do zajtra neprejde, pojdeme zajtra k lekarke. zatial na paralen/ibalgin reaguje, takze pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:30

Natul,řeknu ti,že je to veeelmi snadné,všechny z 1.strany na to PO OVULCE nemyslely :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak kurňa,kde jsou ty mršší příznaky,ať už aspoň nemám ten směšně dlouhej cyklus :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 08:34

:mrgreen: :lol: inak ty si to asi neuvedomujes jak na tamponoch usetris :lol: :lol:

Michelangelo píše:
Natul,řeknu ti,že je to veeelmi snadné,všechny z 1.strany na to PO OVULCE nemyslely :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak kurňa,kde jsou ty mršší příznaky,ať už aspoň nemám ten směšně dlouhej cyklus :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:36
Lilly12 píše: :mrgreen: :lol: inak ty si to asi neuvedomujes jak na tamponoch usetris :lol: :lol:
Michelangelo píše:
tak kurňa,kde jsou ty mršší příznaky,ať už aspoň nemám ten směšně dlouhej cyklus :cert: :cert: :cert:

noo to joo,vrazila jsem to do testů :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 08:37

měli by vymyslet nějaký testy aji na mrchu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...