Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
5.7.10 08:51

dobré rááánko děvčata :mavam: :mavam:

já už taky nechrním od 8 hod :mrgreen:

HOLKYYY a gratulujte mi :mrgreen: já jsem 25DC a po ovulce zřejmě!!To prostě není u mě možné :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:51
Elli já tě nechci strašit,ale nechci aby se třeba něco zanedbalo,moje neteř Sabinka,když měla 4 roky,tak měla taky vysoké teploty a bolelo ji za krkem a měla zánět mozkových blan z klíštěte,které měla předtím strašně dávno,pokud ji fakt bolí za krkem,tak bych asi aspon zavolala na pohotovost a víš co vyzkoušej,jak přijela pohotovost k moji neteři,tak první co udělali bylo,že jak ona ležela,tak ji chytli hlavu a pokusili ji dát bradu ke krku a to ona plakala,že ji bolí a hlavu zvedla jen kousilinek a z toho uznali,že to není dobré,tak to zkus,a uvidíš jak bude reagovat
elllla píše:
babulky, dik, ze na nas myslite…
misku nic neboli, len zase ten krk tam vzadu (nie hrdlo, ale krk…).. uvidime… ak to do zajtra neprejde, pojdeme zajtra k lekarke. zatial na paralen/ibalgin reaguje, takze pohoda…
  • Citovat
  • Upravit
9429
5.7.10 08:52

ellla:at je malá brzy zdravučká :kytka:

mě malý bral minulý týden zas antibiotika…ale on trpívá na zánět horních cest dýchacích takže na ten škaredý kašel.tak se to chytlo v začátku a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 08:53

Mscat no joooo gratulace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já zase trochu špiním,už to není jako včera,ale ještě to je :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,se na to vy..u :zed:

• Citovat
  • Upravit
54030
5.7.10 08:53

Tak jsem teda udělala hokus pokus :mrgreen: není to z ranní,ale není tam ani ten duch,je úplně bílý :roll: :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
5.7.10 08:54

natulaa:ano to znám.to mi zkoušela mamka když jsem měla ty neštovice.abych zkusila dát hlavu dolů…když to bolí tak to může být zánět mozkových blan.

ellla pokud ji to nebude bolet tak dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
5.7.10 08:56
natulaa píše:
Mscat no joooo gratulace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:já zase trochu špiním,už to není jako včera,ale ještě to je :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,se na to vy..u :zed:

natulaa:děkuji :mrgreen:
ale nechápu jak je to možné že tak samo hezky se to zkracuje mám radost :dance:

takže březen 43DC, květen 33DC a ted zřejmě tipuju 23DC :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
5.7.10 08:57

to je veeelký skok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 09:00

Mscat já tě uplně chápu,já mít tak dlouhé cykly,tak jdu na umělé až v listopadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a díky bohu za moje 25,26 DC aspon něco mám v normě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
5.7.10 09:01
mscat píše:
natulaa píše:
Mscat no joooo gratulace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:já zase trochu špiním,už to není jako včera,ale ještě to je :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,se na to vy..u :zed:

natulaa:děkuji :mrgreen:
ale nechápu jak je to možné že tak samo hezky se to zkracuje mám radost :dance:

takže březen 43DC, květen 33DC a ted zřejmě tipuju 23DC :mrgreen: :dance:

Ahoj Mscat,taky teda pěkně natažený cykly :think: :think: brala jsi HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 09:02

ty zradca :mrgreen: :lol: tak ja pekne poctivo cakam na stredu a ty testujes dnes? a ktoze to hovoril ze sa ma hned z ranneho mocu lebo inak ukaze cisto bielo?? :mrgreen: :lol:

Michelangelo píše:
Tak jsem teda udělala hokus pokus :mrgreen: není to z ranní,ale není tam ani ten duch,je úplně bílý :roll: :roll: :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.7.10 09:03
natulaa píše:
Elli já tě nechci strašit,ale nechci aby se třeba něco zanedbalo,moje neteř Sabinka,když měla 4 roky,tak měla taky vysoké teploty a bolelo ji za krkem a měla zánět mozkových blan z klíštěte,které měla předtím strašně dávno,pokud ji fakt bolí za krkem,tak bych asi aspon zavolala na pohotovost a víš co vyzkoušej,jak přijela pohotovost k moji neteři,tak první co udělali bylo,že jak ona ležela,tak ji chytli hlavu a pokusili ji dát bradu ke krku a to ona plakala,že ji bolí a hlavu zvedla jen kousilinek a z toho uznali,že to není dobré,tak to zkus,a uvidíš jak bude reagovat

dik Natul, krkom moze hybat, aj bradou k hrudniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
5.7.10 09:05

natulaa: :mrgreen: pro mě je ted ovulka příjemným překvapením a zázrakem u mě na 23DC 8-o :dance:

může to být tím že jsem se hodila do pohody? a vůbec to neřešila a jsem klidná,vyrovnaná nestresuju se..to je zbytečné :mrgreen:
cvičím..jezdíme s dětma na výlety :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.7.10 09:05
Lilly12 píše:
ty zradca :mrgreen: :lol: tak ja pekne poctivo cakam na stredu a ty testujes dnes? a ktoze to hovoril ze sa ma hned z ranneho mocu lebo inak ukaze cisto bielo?? :mrgreen: :lol:
Michelangelo píše:
Tak jsem teda udělala hokus pokus :mrgreen: není to z ranní,ale není tam ani ten duch,je úplně bílý :roll: :roll: :roll: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já mám od 10 dpo furt duchy,tak jsem chtěla vědět,jestli mi tam budou strašit aji ve dne,já nehledala//,ale ducha,víš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 09:08

Elli tak to je super :palec: :palec: ,kdyby to měla,tak hlavu skoro ani neohne ,asi to vedro venku ji dalo zabrat :think:

Holky jaké máte počasí u vás ,u nás ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4994.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4994.gif ale je to celkem příjemné,mám otevřené balkonovky a tak příjemně prší a je strašně příjemný vzduch z toho,jinak já ráno měla tolik energie,ale jakmile tu sednu k vám,tak se neumím urvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex