Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mscat píše:natulaa píše:natu: to jsi out
Já nemám facebook![]()
![]()
já se na nějakou dobu loučím,jdu se vrhnout do víru práce a jdu si umýt střešní okna
,velice příjemná práce ,
![]()
pampersky nee ..pojdeme spolu po dialnici,jo? ![]()
Michelangelo píše:
Lilly já budu ve středu 16 dpo,tak to už bych měla nosit pampersky a nebo valit po dálnici ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11975.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11975.gif![]()
![]()
![]()
ahoj,ak ja ostanem tento cyklus tehu tak urcite vydrzia 2 dni minimalne ![]()
mscat píše:
Holky a mám dotaz.
Můžou spermijky vydržet 3 dny???
Teoreticky má můj dobré spermije
a hlenu egg jsem měla ted opravdu hodněasi 5 dnů.
natulaa píše:
já se na nějakou dobu loučím,jdu se vrhnout do víru práce a jdu si umýt střešní okna![]()
![]()
![]()
,velice příjemná práce ,
![]()
veliká chyba honem se zaregistruj ![]()
Ahojte děvčátka, jak se máte? Dneska máme už méně teplejší den, ale zase příjemnější, že
Tak stále měřím BT, tak nevím, kdy už se nějak zvedne, jsem 14.DC a teplota včera 36,6 a dnes stoupla 36,7. Cyklus byl naposled 32, tak ovu by se snad mohla už blížit. Můžete mrknout na můj grafík ![]()
acko píše:
ahojte![]()
ella, aj pred nejakymi 2-3 tyzdnami misku takto bolel krk, nie? ibalgin poriesi len nasledok a znizi teplotu, ale bolo by treba prist na koren veci preco ju to boli. myslim, ze aj ked jej bude zajtra dobre, nebolo by zle zbehnut k lekarke…
mscat - gratulujem k ovu
toja - ja by som urcite zaznacila tu prvu teplotu. kedze to bolo o 1hod skorej, tak FF ju aj tak da s prazdnym kruzkom. pripadne si ju daj ako discarded.asi u teba naozaj zafungovalo to psychicke uvolnenie.
acko ja som merala iba raz a to presne v case, ked meriam vzdy,akurat ze som hodinu pred meranim pila v kuchyni caj s medom…v takom polospanku
inak dakujem za odpoved,si mila
,ako sa mas?
tady to ale ted nějak vázne, je příjemně hlavně že né takové vedro my byli od pátku v bazénu a jsme jak cikánata od moře ![]()
zakupanda píše:
holky jste zaregistrovaný na facebooku? dala bych si vás do přátel kdo by měl zájem písněte mi ip.
zaku ja by som aj mala,ale to,ze sa snazim otehotniet je prisne tajna vec,takze potom pst ![]()
mscat spermije vydrzia aj 3 dni,ale neviem si to celkom predstavit,ako u mna najdu krcok,ked polka vyleti hned prec a druha polka o hodinku na WC ![]()
toja píše:zakupanda píše:zaku ja by som aj mala,ale to,ze sa snazim otehotniet je prisne tajna vec,takze potom pst
holky jste zaregistrovaný na facebooku? dala bych si vás do přátel kdo by měl zájem písněte mi ip.
tojo jasná vec ![]()
toja píše:
mscat spermije vydrzia aj 3 dni,ale neviem si to celkom predstavit,ako u mna najdu krcok,ked polka vyleti hned prec a druha polka o hodinku na WC
Já nemám facebook