Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
5.7.10 11:48

Já nemám facebook :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
9429
5.7.10 12:02
natulaa píše:

natu: to jsi out :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 12:16
Mscat no joooo já vubec nejsem in :mrgreen: :mrgreen: ,né já to nemám ani zapotřebí,facebook má muj mm a my jsme spolu chodili do školy,taky všichni jak spolužáci,tak známi,tak pišou tam ,takže mi by asi nikdo moc nepsal,s kamoškama si volám furt přes skype,takže mě to ani nějak neláká,protože vždycky nakukuju k mm na face :think: :think:
mscat píše:
natulaa píše:
natu: to jsi out :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
natulaa
5.7.10 12:19

já se na nějakou dobu loučím,jdu se vrhnout do víru práce a jdu si umýt střešní okna :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ,velice příjemná práce , :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
9429
5.7.10 12:19

natulaa:jasné :wink: taky to mám jen tak pro zábavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 12:31

pampersky nee ..pojdeme spolu po dialnici,jo? :wink:

Michelangelo píše:
Lilly já budu ve středu 16 dpo,tak to už bych měla nosit pampersky a nebo valit po dálnici ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11975.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11975.gif :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.7.10 12:32

ahoj,ak ja ostanem tento cyklus tehu tak urcite vydrzia 2 dni minimalne :mrgreen:

mscat píše:
Holky a mám dotaz.
Můžou spermijky vydržet 3 dny???
Teoreticky má můj dobré spermije :mrgreen:
a hlenu egg jsem měla ted opravdu hodně :roll: asi 5 dnů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
5.7.10 12:48
natulaa píše:
já se na nějakou dobu loučím,jdu se vrhnout do víru práce a jdu si umýt střešní okna :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ,velice příjemná práce , :poblion: :poblion:

veliká chyba honem se zaregistruj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
5.7.10 13:03

Ahojte děvčátka, jak se máte? Dneska máme už méně teplejší den, ale zase příjemnější, že

Tak stále měřím BT, tak nevím, kdy už se nějak zvedne, jsem 14.DC a teplota včera 36,6 a dnes stoupla 36,7. Cyklus byl naposled 32, tak ovu by se snad mohla už blížit. Můžete mrknout na můj grafík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.7.10 13:54
acko píše:
ahojte :mavam:

ella, aj pred nejakymi 2-3 tyzdnami misku takto bolel krk, nie? ibalgin poriesi len nasledok a znizi teplotu, ale bolo by treba prist na koren veci preco ju to boli. myslim, ze aj ked jej bude zajtra dobre, nebolo by zle zbehnut k lekarke…

mscat - gratulujem k ovu :kytka: asi u teba naozaj zafungovalo to psychicke uvolnenie.

toja - ja by som urcite zaznacila tu prvu teplotu. kedze to bolo o 1hod skorej, tak FF ju aj tak da s prazdnym kruzkom. pripadne si ju daj ako discarded.

acko ja som merala iba raz a to presne v case, ked meriam vzdy,akurat ze som hodinu pred meranim pila v kuchyni caj s medom…v takom polospanku
inak dakujem za odpoved,si mila :kytka: ,ako sa mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
5.7.10 13:56

tady to ale ted nějak vázne, je příjemně hlavně že né takové vedro my byli od pátku v bazénu a jsme jak cikánata od moře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.7.10 13:58
zakupanda píše:
holky jste zaregistrovaný na facebooku? dala bych si vás do přátel kdo by měl zájem písněte mi ip. :pankac:

zaku ja by som aj mala,ale to,ze sa snazim otehotniet je prisne tajna vec,takze potom pst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.7.10 13:59

mscat spermije vydrzia aj 3 dni,ale neviem si to celkom predstavit,ako u mna najdu krcok,ked polka vyleti hned prec a druha polka o hodinku na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
5.7.10 14:02
toja píše:
zakupanda píše:
holky jste zaregistrovaný na facebooku? dala bych si vás do přátel kdo by měl zájem písněte mi ip. :pankac:
zaku ja by som aj mala,ale to,ze sa snazim otehotniet je prisne tajna vec,takze potom pst :wink:

tojo jasná vec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.7.10 14:09
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
toja píše:
mscat spermije vydrzia aj 3 dni,ale neviem si to celkom predstavit,ako u mna najdu krcok,ked polka vyleti hned prec a druha polka o hodinku na WC :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex