Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michelangelo:noo a Břeclav není o nic lepší
![]()
ale můžu teda říct…že jak jsem byla otevřená už na 5cm a hlavička stále nesestupovala a srdíčko sláblo..tak svolali doktorky..došla primářka a supr doktorka.a věnovali se mě teda pylně dali mi kyslík a štourali se ve mě všichni na střídačku při kontrakcích jestli ta hlavička sestupuje a ještě tu hlavičku snažili se natočit a to týýý vole..jsem myslela že jim vykopnu zuby z huby bolestí ![]()
a pak zase čekali na kontrakci a šup zase proštourat joj no když si na to vzpomenu..au au ![]()
michi no dvojcata ako prve „dieťa“,tak to je pre mna este vacsie scifi ![]()
toja píše:
mscat![]()
![]()
toja copak??
čteš to drama ![]()
ted se tomu směju co
![]()
mscat hej,vobec si to neviem predstavit,mna ked nieco boli,tak koniec sveta ![]()
toja píše:
mscat hej,vobec si to neviem predstavit,mna ked nieco boli,tak koniec sveta
toja:ne jen tak se říká…jak moje mamka povídá i babička..když žena rodí je jednou nohou v hrobě.Ale jelikož ted už je ta medicína lepší než dříve tak se vlastně pomůže tím císařským řezem.ale když si představíte že by ten císařský řez nebyl..kolik by nás tu nebylo.No je to prostě tak.Mě a malého to zachránilo.A kolik dětí a mamin to zachrání.Ted jsou čím dál častěji komplikované porody,nevím proč…ale každá druhá jde na císaře.
Toja …tak už ted trénuj práh bolesti!!!!
![]()
Toja:
to já právě zase vydržím..dobrovolně jsem kdysi podstoupila tetování,piercing do jazyka a do obočí
a vpohodě..chystám se znovu na ten jazyk..to je moje srdcovka…
![]()
Mscat,to znám tu bolest,když tě rukou otvírají,ale mě to teda pomohlo k rychlejšímu konci.V těch bolestech člověk úplně rezignuje,ale nejlepší je,že na to úplně zapomene,jinak by byli jenom jedináčci
![]()
toji, po cisarskom musis lezat a malu mi doniesli az po 24 hodinach, bola som stastna, ze ju vidim, ale z tej spinalky (asi mi ju zle pichli, lebo sa trafili az na stvrtykrat), nemohla som vstat z postele, aj na wc prejst som mala problem, museli mi davat infuzky a kazali mi pit colu… potom to uz bolo lepsie a misku som mala pri sebe, ale brali si ju na nejaky cas este sestricky k sebe.. a doma som to nejako zvladala, uz sa velmi nepamatam, ze ako, mm mi velmi pomahal, potom nasi byvali o par ulic dalej, tak som dala misku do kocika a isla k nim (mali velky dom a zahradu).. az kym nemala miska 2 mesiace a neprestala nam dychat, vtedy sa nam svet trosku zmenil a doteraz ju chodime pozerat, ci dycha… (aj pred chvilou som bola, hlavne ked ma horucku…)
mscat trenujem pravidelne,mna furt nieco boli..ale hlavne hlava,takze predpokladam,ze bolest hlavy bude moja poporodna kamoska ![]()
toja píše:
mscat trenujem pravidelne,mna furt nieco boli..ale hlavne hlava,takze predpokladam,ze bolest hlavy bude moja poporodna kamoska
toja:
…
Toji neboj,já zažila i ženskou,co přišla se mnou(já rodila poprvé)a ona ve sprše prej au au,dolítla sestra a za chvíli brečelo malé,to bude určitě tvůj případ!!!
![]()
ella
,si silna…a super,ze ti pomahal M,to je velmi dolezite…vies co pocula som,ze po spinalke sa zle vstava..ze zeny aj hodinu vstavaju,tu infuzku davali aj tej susedke..a vraj 24 hodin nesmies ani hlavou pohnut,lebo je to nebezpecne..a mohla si po cisarskom vobec v noci spat? a kde si rodila?na antolskej kde rodila susedka,tak tam vobec neprinesu po tych 24 hodinach dieťa,ale musis si pre neho chodit sama ![]()
Michelangelo píše:
Mscat,to znám tu bolest,když tě rukou otvírají,ale mě to teda pomohlo k rychlejšímu konci.V těch bolestech člověk úplně rezignuje,ale nejlepší je,že na to úplně zapomene,jinak by byli jenom jedináčci![]()
![]()
![]()
Michel:to je skvělé že ti to pomohlo. ![]()
ano..přesně..já po týdnu-po dvou už nevěděla co to je porod. ![]()
kupodivu jsem na porod nezanevřela..ale určitě se druhorodička už bojí víc protože ví do čeho jde a že to bude moooc bolet ![]()
má mamka první dítě rodila 3dny a 3 noci..pak měl brácha přetočený do dvou let den a noc!vůbec ji nespával.že to bylo strašné.
No…a má ještě další 4 děti.No blázen
![]()
michi presne tak si to predstavujem aj u seba.ze AU Au a rovno dieťa v naruci ![]()