Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte holkyyy
tak jakýpak jste měli víkend? ![]()
i já jsem račice ![]()
majka ahoj
,takze ste mali pekny den,to je fajn..
michi ja sudim podla teploty,mas ju padnutu,preto mi napadla mrcha…
toja píše:
majka ahoj,takze ste mali pekny den,to je fajn..
michi ja sudim podla teploty,mas ju padnutu,preto mi napadla mrcha…
áno pekný, ale zajtra som už chcela vypadnúť niekde mimo, na nejakú zrúcaninu hradu, kde by sme mohli aj so psom, ale mm chce ešte čosi dokončiť na záhrade a to ja už poznám, že zas tam budeme do večera.
a ty si ako víkendovala? pri vode?
majka inak,k obrazku,co mas v profile,ten animovany..ked som ho raz nasla na nete,este som netusila,ako vyzeras,ale hned si mi napadla pri nom ty,ani som netusila,ako som sa trafila..ty sa normalne podobas
,to pisem v dobrom,si sympaticka,pekna,a s M ste mily parik ![]()
Toji,já se podle dnešní teploty moc nemůžu řídit,pořád jsem se budila,spala jsem úplně odkrytá a zastavil se mi budík a nemůžu si zaboha vzpomenout v kolik jsem měřila,takže je to můj hrubý odhad,ale nelámu si s tím hlavu,stejně nemám příznaky,tak je to fuk
![]()
majka ja som „vencila“moju staru mamu,takze dnes som mala taky rodinny den..travila som ho s nou
Jj Maji,dnes jsem zase hnusně o rok starší,ani jsme si nic nepřipili,jde to mimo mě,od jisté doby nic neslavím,nemám důvod
![]()
toja píše:
majka inak,k obrazku,co mas v profile,ten animovany..ked som ho raz nasla na nete,este som netusila,ako vyzeras,ale hned si mi napadla pri nom ty,ani som netusila,ako som sa trafila..ty sa normalne podobas,to pisem v dobrom,si sympaticka,pekna,a s M ste mily parik
Joooooooooooooooo,úúúúúúúúplně souhlasím.Měla jsem stejné pocity
![]()
michel - tak aj keď neslávite, tak ja ti prajem veľa, veľa lásky od tvojich najbližších a do roka voňavučnké prekvápko v kočíku.
![]()
Michelangelo píše:toja píše:Joooooooooooooooo,úúúúúúúúplně souhlasím.Měla jsem stejné pocity
majka inak,k obrazku,co mas v profile,ten animovany..ked som ho raz nasla na nete,este som netusila,ako vyzeras,ale hned si mi napadla pri nom ty,ani som netusila,ako som sa trafila..ty sa normalne podobas,to pisem v dobrom,si sympaticka,pekna,a s M ste mily parik
![]()
![]()
![]()
ďakujem, ste zlaté.
![]()
ale my sme takí obyčajní ľudia z dediny.