Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji, vidim tvojho ducha.,.. nechcem byt zla, ale po mojom duchovi uz ziadnym duchom neverim, zajtra nam sem pekne hod riadne ruzove ciarky
drzim palceky!!!
ELLI mate velky balkon? jeeej,miska je stastne dieta
ani ja duchom neverim,a odkedy si mala ty dokonca duchočiaru,tak neverim uz vobec,no skoda
a tvoj bol pritom este silnejsi,ze?
toja píše:
MSCAT ja ked mam taky test,tak to je pre mna pozitivny a vacinou mam aj hned ovu…LAURI no ja uz tym testom neverim,kym nie su jasne dve ciarky,vsak vsetky tych duchov uz pozname,su to nasi kamosi
a moznom mam doma test zo serie,co mala aj ELLA,videla si jej ducha? este silnejsi ako moja nic
toji:no právě já ted nevím…dnešní ovu test je taky výrazný ale ne tak jak včera …tak nevím ![]()
ale čípek už je dole..ale nechce se mi věřit že by ovu dorazila tak brzy u mě ![]()
no, klasicky petrzalkovy balkon
ale bazen sa tam zmesti, aj ked tam mame uz 3 bicykle a komodu s elektrickym grilom, hahaha…
mscat no uvidis zajtra,tu teplotu mas mozno naozaj ovplyvnenu teplom,ja neviem,ovplyvnuje ju vela veci,mne sa zda,ze mne sa vtedy teplota znizuje,asi ze sa samo ochladzujem
,mam vnutornu klímu
,ale kazdy reaguje inak
ELLI jeej,to je chutne…miska zlata, a mate balkon zaskleny alebo otvoreny?
nam sedi na balkone v kochliku holubica na jednom vajicku,kedze necakam dieta ja,tak sa aspon tesim,kedy sa vyliahne maly holubok
šiši som
mame ten finsky zasklievaci system, teraz ho mame otvoreny, len dve okna sme nechali a na tie som pripla plachtu, nech na misku nesvieti doobeda silne slnko…
takze ak niekto pojde cez petrzku a uvidi tam na skle plachtu, je to mozno nas balkon
uz davno tam planujem take drevene zaluzie z ikea, ale mm si to zatial tam nevie predstavit…
takto nejak to vyzera…
s plachtou, bazenom aj bocyklami… ako tak na to pozeram, tak asi mame velky balkon ![]()
elli prepac,ze som otravna
,ale ducha si mala ty este silnejsieho,ze?
jeej,elli,uz som aj ja v duchu napustila bazenim mojmu buducemu dietatku na balkone ![]()
prave citam ze:
Intenzita
Plač detí môže dosiahnuť aj 80-85 decibelov. Takúto intenzitu dosahuje napríklad poplašná siréna. Je to hraničná hodnota pre psychiku, kde pri jej dlhodobom vystavení spôsobuje psychické problémy. Je dobré sa pripraviť na takéto pôsobenie na psychiku, ktoré vrcholí medzi prvým a šiestym mesiacom po narodení.
rychlo som upiekla bublaninu, medzitym prisiel mm s miskou a tak sme si urobili balkonovu grilovacku…
toja píše:
elli prepac,ze som otravna,ale ducha si mala ty este silnejsieho,ze?
toji, hej, ja som mala silnejsieho ![]()
este bublaninka
virtualne vamposielam k poobednajsej kavicke…