Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
4.7.10 13:48
toja píše:
lauri ahoj, myslis? no ano,ale co myslis o duchovi na mamateste?

no na 7 dpo je to slusne, takze teraz by som asi testovala furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.7.10 13:49
mscat píše:
Lauritka:jsi strašně zlatá že se staráš o ty ptáčky nebo co to je :-D přesně nevím.jen jsem viděla fotečky…přesně tak.na světě by měli být jenom takový lidé co mají srdce :srdce: já bych udělala to stejné…a jinak jsem viděla to album s tou kočičkou jak má vypichlé očička…to jsou svině lidi fakt!!udělala bych jim to stejné!!

dakujem, tesi ma ked vidim ako rastu a silneju--- :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.7.10 14:03

ahoj,vcera som pred obedom testla a nic,tak uz len pockam do piatku a pojdem ku gynekologovi,co sa deje :nevim:

Lauritka píše:
dobre ranko :)

Lily nechces testnut ??? :dance: :dance: :dance:

cukruska ako sa mas ?? pamatas si mirip ?? Videla som jej testiky, uz je tehu :) Zacali sa snazit nedavno, ze to bude dlho trvat ako pri prvom a ejha netrvalo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 14:08

lauritka..ti věřím.jsou krásnučtí :srdce:

holky můžete kuknout na můj ovu test ze včerejška z večera… :think: čárka naběhla hned..ale určitě podle mě to ještě nebylo pozitivní je o malilinko slabší..ale i tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 14:10

a ještě jedn fotka…

holkyy ale já jsem 24DC :mrgreen: že by až tak zkrácený cyklus kurnik … :dance: :dance:
včera mě pichalo po obou stranách…a hlen jsem ted měla pořád egg několik dnů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.7.10 14:30
mscat píše:
a ještě jedn fotka…holkyy ale já jsem 24DC :mrgreen: že by až tak zkrácený cyklus kurnik … :dance: :dance:
včera mě pichalo po obou stranách…a hlen jsem ted měla pořád egg několik dnů… :think:

este nie je uplne poz. ale m to velmi blizko. muza mas doma ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.7.10 14:31
Lilly12 píše:
ahoj,vcera som pred obedom testla a nic,tak uz len pockam do piatku a pojdem ku gynekologovi,co sa deje :nevim:
Lauritka píše:
dobre ranko :)
nic sa nedeje, len sa ti posunula ovulka a tym padom aj cely cyklus :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 14:34
Lauritka píše:
mscat píše:
a ještě jedn fotka…holkyy ale já jsem 24DC :mrgreen: že by až tak zkrácený cyklus kurnik … :dance: :dance:
včera mě pichalo po obou stranách…a hlen jsem ted měla pořád egg několik dnů… :think:
este nie je uplne poz. ale m to velmi blizko. muza mas doma ?? :-)

Lauritka:nee nemám ho doma.až ve středu :nevim: :think: ..tak to už asi ovulka nepočká…dnes už je teplota výš …pak to většinou už vyskočí nahoru..tak že by asi dnes byla :think:
leda že by spermijky vydržely 5 dnů což ale pochybuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.7.10 14:37

Ahojte. Tak u mňa klasika: nádej, nádej nádaj… a nič :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.7.10 14:46

no vidím, že nedeľujete a robíte dobre :wink: Idem si radšej pospať, možno sa zobudím s optimistickejšou náladou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.7.10 14:48

mscat mozno este pocka dovtedy… 5 dni je rarita, to sa mi nechce verit :)

katlin dobru noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 14:57

Lauritka:jasné..taky si myslím že 5 dnů nevydrží :-D :jazyk:
no jsem teda zvědavá ..ted jdu počůrat testík tak budem zase o něco chytřejší co se tam objeví :-D

jsem si ted zacvičila zumbuu a jdu hodit hned i sprchu :-D ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.7.10 15:24

tak nevím..vypadá to že už jsem asi po ovu :nevim: :think: čípek mám už dole totiž a zavřený a tvrdý. :think:
tak co 3 dny.to by mohly vydržet ne? :mrgreen:
jsme ani na to nemysleli nic..tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.7.10 15:47

MSCAT ja ked mam taky test,tak to je pre mna pozitivny a vacinou mam aj hned ovu…

LAURI no ja uz tym testom neverim,kym nie su jasne dve ciarky,vsak vsetky tych duchov uz pozname,su to nasi kamosi :mrgreen:
a moznom mam doma test zo serie,co mala aj ELLA,videla si jej ducha? este silnejsi ako moj :pocitac: a nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.7.10 15:47

ahojte baby, dnes som sa sem od rana nedostala.. najprv sme malej nafukali a napustili na balkone bazen, potom som upratovala a skladala s miskou origami a potom som zaspala a zobudila som sa po 3 a popl hodinach… mm isiel s miskou pozriet jeho mamu…
natul, co mam dat na prvu stranu? posli mi link do IP pls…
toji, hladala si ma?
michel, hmmm, tych tvojich duchov nechapem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí