Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeej acko ja taku mrcchu vobec nepoznam, nikdy som nemavala extra silnu.. a teraz po dvoch kyretoch uz vobec ![]()
lauri: a to ja budem mat mrchu po 2 kyretoch ? lebo uz od vcera len spinim
to usetrim na vlozkach ![]()
ešte som vám prišla popriať dobrú nôcku
áčko - takéhoto bieleho by som ešte chcela, ale to sa mi asi nepodarí
inak ja vôbec nie som proti útulkom, ale takíto psy v útulkoch nie sú. v minulom roku som hľadala a v celých čechách aj na slovensku bol inzerovaný len jeden a aj ten už bol zadaný.
dúfam, že to pôjde spustiť
http://www.youtube.com/watch?…
a na youtube je veľmi veľa videí s chinesse crested dog
takíto psy - no neviem čo na to slovenčina, nejako sa mi to nezdá
chápem aj vás, čo sa vám nepáči táto rasa, je vás väčšina, ale keby ste poznali ich povahy, hneď by ste sa do nich zamilovali.
hotovooooooooooooooooooo
![]()
Ačko já zase furt špiním
,to jsem taky v životě neměla jako tento cyklus,já nevím,jestli to zpusobily ty dvě pilule HAK ,ráno tam byla i červená
![]()
maji mne sa paci kazdy psik
to je jedno aka rasa.
je zaujimavy. len ako vravim, mne sa pripletu stale nejaki najdenci do cesty ![]()
moukuska píše:
lauri: a to ja budem mat mrchu po 2 kyretoch ? lebo uz od vcera len spinimto usetrim na vlozkach
no neviem, ale ja ju mam za posledne dva roky taku kratku, prvy a druhy den krvacanie, ale nie extra silne a potom uz len cca 2-3 dni spinenie.
Lauritka píše:
maji mne sa paci kazdy psikto je jedno aka rasa.
je zaujimavy. len ako vravim, mne sa pripletu stale nejaki najdenci do cesty
ja keby som mala chalupu, tak určite by som mala viac zvierat, ale takto v byte …
tak ma napadlo, že máme asi 50 rybičiek. takže je to v poho, mám ich dosť.
a pred mm nesmiem zabiť ani pavúka, on ich vynáša von, keby ste chceli vedieť.
natulaa píše:
hotovooooooooooooooooooo![]()
![]()
Ačko já zase furt špiním![]()
,to jsem taky v životě neměla jako tento cyklus,já nevím,jestli to zpusobily ty dvě pilule HAK ,ráno tam byla i červená
![]()
![]()
myslim ze HAK. zrejme mas citlivejsi organizmus na hormony.. mna pri stilmulke na IVF upozornovali, ze mozem spinit z hormonov…
lauri: a pred kyretmi si mala aku mrchu? lebo ja som si vsimla, ze po 1. sa mi zoslabila a som zvedava co bude po 2.
maja
my mame asi 5 rybiciek, ale dve su take vacsie hehehe.
ani moj mm neublizi ani chrobakovi.
jedine komara vie zabit ![]()
moukuska píše:
lauri: a pred kyretmi si mala aku mrchu? lebo ja som si vsimla, ze po 1. sa mi zoslabila a som zvedava co bude po 2.
tak tiez som mala asi len tri dni dni krvacanie, ale minula som viac vloziek, bolo toho viac..
a kedysi som mavala dost bolesti prvy den MS.. teraz skoro nic, len pred ms mierne pobolievanie a potom nic. ![]()
baby- michelangelo, ella- ste ma rano navnadili tak som si doobeda urobila test,ale bolo cisto bielo
len mrcha furt nikde ![]()
Lilly12 píše:
baby- michelangelo, ella- ste ma rano navnadili tak som si doobeda urobila test,ale bolo cisto bielolen mrcha furt nikde
lily ahoooj, ale si len 12 dpo, mrcha ma este cas ![]()