Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
3.7.10 21:49

jeej acko ja taku mrcchu vobec nepoznam, nikdy som nemavala extra silnu.. a teraz po dvoch kyretoch uz vobec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 21:51

lauri: a to ja budem mat mrchu po 2 kyretoch ? lebo uz od vcera len spinim :think: to usetrim na vlozkach :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 21:53

ešte som vám prišla popriať dobrú nôcku

áčko - takéhoto bieleho by som ešte chcela, ale to sa mi asi nepodarí

inak ja vôbec nie som proti útulkom, ale takíto psy v útulkoch nie sú. v minulom roku som hľadala a v celých čechách aj na slovensku bol inzerovaný len jeden a aj ten už bol zadaný.

dúfam, že to pôjde spustiť
http://www.youtube.com/watch?…
a na youtube je veľmi veľa videí s chinesse crested dog

takíto psy - no neviem čo na to slovenčina, nejako sa mi to nezdá

chápem aj vás, čo sa vám nepáči táto rasa, je vás väčšina, ale keby ste poznali ich povahy, hneď by ste sa do nich zamilovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 21:54

hotovooooooooooooooooooo :dance: :dance: :dance:
Ačko já zase furt špiním 8-o 8-o ,to jsem taky v životě neměla jako tento cyklus,já nevím,jestli to zpusobily ty dvě pilule HAK ,ráno tam byla i červená :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17268
3.7.10 21:55

maji mne sa paci kazdy psik :-) to je jedno aka rasa.
je zaujimavy. len ako vravim, mne sa pripletu stale nejaki najdenci do cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 21:57
moukuska píše:
lauri: a to ja budem mat mrchu po 2 kyretoch ? lebo uz od vcera len spinim :think: to usetrim na vlozkach :pankac:

no neviem, ale ja ju mam za posledne dva roky taku kratku, prvy a druhy den krvacanie, ale nie extra silne a potom uz len cca 2-3 dni spinenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 21:58
Lauritka píše:
maji mne sa paci kazdy psik :-) to je jedno aka rasa.
je zaujimavy. len ako vravim, mne sa pripletu stale nejaki najdenci do cesty :mrgreen:

ja keby som mala chalupu, tak určite by som mala viac zvierat, ale takto v byte …

tak ma napadlo, že máme asi 50 rybičiek. takže je to v poho, mám ich dosť.

a pred mm nesmiem zabiť ani pavúka, on ich vynáša von, keby ste chceli vedieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 21:58
natulaa píše:
hotovooooooooooooooooooo :dance: :dance: :dance:
Ačko já zase furt špiním 8-o 8-o ,to jsem taky v životě neměla jako tento cyklus,já nevím,jestli to zpusobily ty dvě pilule HAK ,ráno tam byla i červená :cert: :cert: :cert:

myslim ze HAK. zrejme mas citlivejsi organizmus na hormony.. mna pri stilmulke na IVF upozornovali, ze mozem spinit z hormonov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 21:59

lauri: a pred kyretmi si mala aku mrchu? lebo ja som si vsimla, ze po 1. sa mi zoslabila a som zvedava co bude po 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 21:59

maja :) my mame asi 5 rybiciek, ale dve su take vacsie hehehe.

ani moj mm neublizi ani chrobakovi.
jedine komara vie zabit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 22:01
moukuska píše:
lauri: a pred kyretmi si mala aku mrchu? lebo ja som si vsimla, ze po 1. sa mi zoslabila a som zvedava co bude po 2.

tak tiez som mala asi len tri dni dni krvacanie, ale minula som viac vloziek, bolo toho viac..
a kedysi som mavala dost bolesti prvy den MS.. teraz skoro nic, len pred ms mierne pobolievanie a potom nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 22:02

maja jeeej rozkosny psik na tom videu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.7.10 22:06

baby- michelangelo, ella- ste ma rano navnadili tak som si doobeda urobila test,ale bolo cisto bielo :think: len mrcha furt nikde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 22:11
Lilly12 píše:
baby- michelangelo, ella- ste ma rano navnadili tak som si doobeda urobila test,ale bolo cisto bielo :think: len mrcha furt nikde :pocitac:

lily ahoooj, ale si len 12 dpo, mrcha ma este cas  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.7.10 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat