Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
3.7.10 19:21

esther - som na teba dnes myslela. :hug: škoda, že len 1-2, ale ak to má byť, tak aj to jedno bude stačiť, ale mohlo by aj to druhé dorásť, nech máš šancu na dvojičky. :hug:

vidím, že tá moja predpoveď sa plní, večer pregnyl a v pondelok OPU. to je fajn, že vám dali preventívne tie čípky.

zachvíľku budeš kočíkovať :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.7.10 19:27

natul bola som v olympii v brne, ta co je smerom na BA :wink:
evi, ten koberec co mas v obyvke je super :pankac: , ked dobehnes na kafe ukazem ti moje ulovky :palec:
maji ahoooj, joj keby mas s tym kocikovanim pravdu :-) a ty si tiez mala tie cipky? inak oni nedavaju po ET utros ale agolutin a estradiol, vraj je to este lepsie :wink: uvidime vsak ako sa vajko rozhodne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1038
3.7.10 19:29

ja sa hlasim :pankac: ja chcem kocikovat takze babulky z Ba sup na svojich mm nech zamiesite budem Vam ich opatrovat :dance: myslim tie deticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 19:40

ahooojte holky

Flamenga:Gratuluji k chlapečkovi :kytka:
užívej si to dokud je to také malinké a dokud to neodmlouvá a jenom se to nevzteká :mrgreen: :mrgreen:

Já si zkusila dnes před chvílí ovu test jen tak,a je téměř pozitivní :think: 8-o 8-o :nevim:
a to jsem 23DC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 19:42

esther - nemala som tie čípky, ale príde mi to od nich sympatické, že nechcú aby ste dostali nejaký zápal, že jednajú takto preventívne.

toja - fotky sú v albume, ale upozorňujem, my nie sme žiadni krásavci. ale ľúbime sa. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 19:49

maji: laska je najdolezitejsia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 19:53

Moukusko :hug: vítám Tě zpátky.
Všechno zlé brzy přebolí a bude zase dobře :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 19:55
kaculad píše:
Moukusko :hug: vítám Tě zpátky.
Všechno zlé brzy přebolí a bude zase dobře :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Kaculad: :palec: Daniela si přeji i já :-D :wink: Krásné jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 19:57

Mscat, já bych osobně raději tu Natálku, ale co nadělám :mrgreen: Ale nechci hřešit, hlavně že je mrňousek v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 20:00
moukuska píše:
maji: laska je najdolezitejsia :srdce:

áno mouk - tá premôže všetko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

kacul - a čo tvoj mm, teší sa, že to bude chalan?
môj by chcel veľmi chalana a ja zas babu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 20:02
kaculad píše:
Mscat, já bych osobně raději tu Natálku, ale co nadělám :mrgreen: Ale nechci hřešit, hlavně že je mrňousek v pořádku :srdce:

kaculad:přesně hlavně že je v pořádku!! :palec: :wink:
no já radši chlapečka zase nevím proč…tíhnu ted ke klukům když už jednoho mám :mrgreen: líbí se mi Daniel nebo Tobias :-D

a jsem četla že titulienka přece taky nakonec budou mít chlapečka!! :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 20:02

Maja, tomu mémo to je úplně jendo. On miluje malou, nikdy jsem od něho neslyšela, že by chtěl syna víc než dcerku. Ale to víš, že je spokojenej, přece jen si páreček přál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 20:03

kacul: :mavam: dik, no znasam to celkom fajn, zatial… my sme tiez chceli meno Daniel ak by to bol chlapcek a ak dievcatko tak Barbora, ale to by sa este 100× zmenilo a menit asi bude :palec:

mscat: :mavam: ako sa mas? tusim si tu dlhsie nebola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 20:03
evicka293 píše:
ja sa hlasim :pankac: ja chcem kocikovat takze babulky z Ba sup na svojich mm nech zamiesite budem Vam ich opatrovat :dance: myslim tie deticky :mrgreen:

evi - mne keď sa raz božím zázrakom podarí mať dieťa, tak ja ho nedám nikomu, ani mm nie. :oops: obávam sa, že budem hysterická mamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 20:04

Aj mojemu je to jedno…ten mě zase furt straší s dvojčatama abych se prý nenudila :zed: :mrgreen:
a nebo..když už je kluk tak by mohla být holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital