Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
3.7.10 10:45

Moukus, to asi hodně záleží na tom, co- a jestli něco- tam najdou… Držím palce, ať je to něco banální, lehce odstranitelného- a hlavně asi ať se najde příčina,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.7.10 10:48

Moukus myslím na tebe zlato bud statečná a hlavně aby dokyn našel tu přičinu proč se to děje

nevíte prosím někdo jak se dává ten těhu tiker do profilu co se ma okopirovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.7.10 10:55

Mili, většinou ti vyjedou dva odkazy- HTML a BB Code- sem se vkládá BBCode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 11:21

babeny čauky :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3539
3.7.10 11:32
natulaa píše:
Maji kukala si na ten odkaz co jsem tu dala,myslím,že pro nás je to jako ušité,i když ty nevíš jaké máš FSHale prý funguje
m a j a 2 píše:
eneer - pozri na prvú stránku, tam sú odkazy, myslim, že na merenibt by mal byť ff v češtine

natul - až teraz pozerám. aj som si to uložila. je to zaujímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 11:51

Maji kdy ty tam teda jdeš,mě by teda zajímalo tvoje FSH,když ti už nabídli darovaná vajíčka,kurník já bych nikdy neřekla,že ve svých 28 letech budu toto řešit :cert: :cert: :cert: .
jedna kočena co si s ní pišu má FSH 19 a taky musí už jen z darovaných :-? ,no je to hnus :cert: :cert:
baby vy si všechny užíváte co,já vařím,peru, věším ,uklízím :jazyk: :jazyk: a umírám vedrem v podkroví je na umřetí :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
12225
3.7.10 11:56

natul ja som piekla, teraz vesiam pradlo, caka ma upratovanie :wink: Makame a zarezavame, ale musela som si pustit klimu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 12:08

natul: ja som robila poriadky, skladala som vyprate pradlo, mm je na dome asi sparuje jedalen.

teraz idem este raz pozriet vzorky tapiet ci sme si vybrali peknu :lol:

a ja som si tiez nikdy nepomyslela ze budem za sebou 2 potraty a riesit tieto veci… no nevyhla som sa tomu zial…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 12:10

my taky uvažovali o klimě,ale nějak začínáme raději šetřit :lol: :lol: ,ale já kvuli te viroze,i když už mi je celkem fajn nechci raději ještě na sluníčko,tak si všechno udělám doma a mm je nasraný,protože jel nakoupit něco a stavil se pro naftu a místo nafty natankoval benzín :zed: :zed: ,protože do práce jezdí autem na benzín a tak se zamyslel a tak to dopadlo,tak čeká na odtah a musí se to vysát :zed: :zed: ,takže další prachy jdou fuč :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
3.7.10 12:12
Moukus je to hnus co pak i já vím,jestli se mi to znovu nestane :zed: :zed: ale tobě už ted aspon začnou dělat genetiku a hematologii a takové ,hernajs měli by to dělat už po prvním potratu :pocitac: :pocitac:
moukuska píše:
natul: ja som robila poriadky, skladala som vyprate pradlo, mm je na dome asi sparuje jedalen.

teraz idem este raz pozriet vzorky tapiet ci sme si vybrali peknu :lol:

a ja som si tiez nikdy nepomyslela ze budem za sebou 2 potraty a riesit tieto veci… no nevyhla som sa tomu zial…
  • Citovat
  • Upravit
7606
3.7.10 12:15

natul: hematologiu mi uz robili a je OK ale idem i tak na kontrolu, som zvedava na tie dalsie vysetrenia.

svokra mi zohnala cislo na nejaku imunologicku, ktora jej znamej pichala nejake injekcie 9 a potom otehotnela aj donosila babätko, tak uvidim co povie mne.

skoda ze my tie veci nevieme nijak ovplyvnit lebo to co robime je asi malo, ale ja uz fakt neviem co viac by som mohla spravit a nie len ja, ale vsetky co sme tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.7.10 12:24

natul z toho ja mam vzdy hrozu, ci spravne natankujem :roll: Ja totiz vzdy hladam aj ten otvor na nadrz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 12:47

natul - ja idem v stredu, takže ak dostanem tie papiere, tak večer ti napíšem, koľko mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 12:55

Maji ok.
Holky já normálně zase jemnoučce krvácím ,kruci myslíte,že i ty dvě pilule HAK mi to trošku rozhodily?

• Citovat
  • Upravit
9080
3.7.10 14:09

maja no co, mas pre nas foto M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat