Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
3.7.10 18:28

esti drzim palce velmi na pondelok

ja som bola 3 hodinky na drazdiaku dnes ma aj opalilo bolo tam o polovicu viac ludi ako vcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.7.10 18:30

evi dik :huban: no ked je pekne je to hlava na hlave. A na vajnory nechodis? My sme tam par krat boli a je tam fajn :wink:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
3.7.10 18:31

Ester držím ti palce,si dobrá a víš jak stačí jedno a kvalitní :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4563
3.7.10 18:33

esther, kludne staci aj jedno vajko, hlavne nech je to to spravne. :hug:
len sa ty pekne prihovaraj aj tomu druhemu nech rastie aj to, a v pondelok mozno budes prijemne prekvapena :hug:

natu, presne tak, tu sa mame navzajom rady a podporujeme sa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.7.10 18:36

acko este si nepofotila vecicky?

esti raz som tam bola je tam super cista voda len mne vadili tie kamene ja musim mat pod prdelkou travu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 18:43

baby, opalujete sa? :think: ja sa od minuleho leta vobec neopalujem. je to strasne zle pre pokozku, dokonca aj s vysokym faktorom - chrani mozno pred skodlivym ziarenim, ale opalovanim si vysusujete pokozku a plet.
ked generacia bab co su teraz 20-30 rocne a slnia sa ako najate, bude mat 40-50, budu vraskate ako stareny.
ta moja kamoska co je tehu a vcera som s nou bola, sa strasne vypeka, kazdy rok v lete aj v zime chodia za slnkom, uz od puberty a teda vraskata je strasne, okolo oci ma vrasky ako 40 rocna… crty tvare ma pritom dievcenske a mladistve, posobi to potom trosku zvlastne. aj teraz bola uplne specena, ako cokolada.
uz som jej to par krat aj naznacila, ze nech sa neopaluje, lebo ma strasne vrasky, ale asi to nechce velmi pocut. cudujem sa jej, lebo ma ona aj geneticku predispoziciu, jej mamina ma strasne vrasky - tiez by sa vkuse slnila.
tu u nas v europe je strasna mania sa opalovat. zvysok sveta preferuje skor svetlu pokozku. napriklad v USA co mam kamosky, ktore sa pohybuju v takych vyssich kruhoch, a chcu zapadnut, tak sa pudruju do svetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.7.10 18:52

ja sa neopalujem, len ak ma nahodou niekde slnko zachyti… ale cielene nie, mna to nebavi, dokonca by som povedala, ze mi to vadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.7.10 18:53

acko dik, budem sa prihovarat, snad trosku :wink: podrastie.
evi, jaaaj, ale to aj ja.Ozaj vcera ma tam strasne dostipali komare ako som stala na zastavke.
Inak baby ja sa tiez neopalujem, ja len kvoli vode chodim a potom sup do tiena. dr. mi zakazala bo mam vela sosoviciek.
natul, presne ako vravir, aj ja ti drzim palce, s takym spg otehotnies na prvy sup :palec:
Baby ja som mala taku depku dnes,ze zostalo len jedno, a tak ma mm vzal do olympie. No a kupila som si slapky a kabelku :dance: nech je zivot krajsi :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7606
3.7.10 19:00

ja sa tiez neopalujem, ja nevydrzim len tak necinne lezat, mna to nudi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 19:00

Ester si byla v Olympii v olomouci?

tak holky já opalování miluju,ted kvuli te viroze jsem fakt nebyla ani moc venku,jen na balkoně,tu je stín celý den ,jinak já se vydržím smažit,zítra to mám v plánu,mm jede s otcem a synovcem na motorky do Ostravy,tak budu od rána sama doma,mám navařeno ,tak mám v plánu jít do plavek a donatírat ten plot a udělat si trošku pořádek v kytkách ,vyplét a tak,tak se i docela těším

• Citovat
  • Upravit
7606
3.7.10 19:08

no jo natul, my sme tu vynimocna skupinka, dokazeme sa navzajom podrzat a psychicky podporovat :palec:

ake stastie mame ze sme na seba natrafili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.7.10 19:09

esti v olympii je dobre tam som si kupila ten koberec co mam v obyvacke a lampu co je na chodbe

no ja vydrzim na slnku tak 15 min a potom som vo vode a som tak 3 hod,zajtra uz nejdem farbu mam uz dobru a po slnku som unavena tak budem citat knihu a cvicit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 19:13

Moukus fakt je to velká výhra,že jsme se tak potkali,já už prošla hafo diskuzí,ale nikde mi to nepřišlo tak jako tady :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7606
3.7.10 19:16

natul: podla mna uz podobna particka ani neexistuje, museli by sme ju asi velmi dlho hladat na kadejakych forach :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 19:20
Moukus to je fakt ,já si myslím,že takové forum neexistuje :dance: :dance: :dance: :dance:
moukuska píše:
natul: podla mna uz podobna particka ani neexistuje, museli by sme ju asi velmi dlho hladat na kadejakych forach :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex