Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jaaj TITANIC ma vzdy dostane
…uz som ho videla asi milionkrat.. ale stale to milujem, hlavne tu hudbu ![]()
my budeme chciet psika ked sa prestahujeme, uz teraz pozeram stranky utulkov, niektori su tam velmi rozkosni, ze by som ich hned brala. ale mm mi asi nepovoli ak budem tehotna, tak neviem ako to vyriesime.
Příspěvek upraven 03.07.10 v 20:53
lauri, ano vypichnute ocka…
![]()
tato kocka si adoptovala tu prvu macicku, ktoru v tom albume spominaju…
http://www.facebook.com/profile.php?…
aj som jej pisala a prejavila jej obdiv za odvahu a trpezlivost. taketo zviera si vyzaduje nielen omnoho viacej starostlivosti a ostrazitosti, a prisposobovania sa, ale hlavne ja by som asi non stop plakala ked by som si predstavila, ze o co je ta macicka ukratena… viem, ze dokaze viest pohodovy zivot aj potom, ale predsa len, nikdy nebude moct sledovat vtaciky, chytat musky…
m a j a 2 píše: áčko - to je hrozné![]()
lauri - čo tvoje vtáčatká?
velmi sa im dari, tomu mensiemu uz narastlo viac peria, mal len take trubicky, uz pomaly bude uplne paperaty.
silneju zo dna na den, velmi sa tesim
![]()
Lauritka píše:
maji tak to musel byt drahy peskupujete mu aj oblecko ?
lauri - bol drahý, v tom období keď sme ho kupovali, bola cena psov hore - teraz v rámci krízy psov nikto nekupuje, tak je cena psov oveľa nižšia. teraz by sme ho kúpili aj o polovicu lacnejšie. ale ja som chcela naháča, lebo kamarátke sme cez dovolenku opatrovali naháčku, vtedy sme sa do nej celkovo zamilovali obidvaja. tak sme zoháňali len naháča. je papierový, ale sme ho neuchovnili. my nemáme na to nervy chodiť po výstavách. na jednej sme boli a stačilo aj nám aj jemu.
má jeden svetrík, jeden pršiplášť a jeden umelý kožúšok ![]()
a teraz tu piští, takže idem s ním von.
evicka293 píše:
maji dik uz som mrkla aj ja mam modru kupelnu
to som tu dávala dávno, neviem ktorá kočka sa chcela inšpirovať kúpelňami.
aj lauri má modrú kúpelňu.
lauri: a to su co za vtacata? holubky? nam sa do kvetinaca zniesli a sedeli na 2 vajkach, mama ich chcela vyhodit, ale som ju prehovorila, tak pockala. vyliahli sa, ked podrastli sa dostali aj dnu do spalne
zasrali nam pol balkona a nakoniec sme ich v krabici premiestnili k babke na zahradu.
Acko, dakujem za povbudenie zlaticko!!! ja viem, ze mozem byt rada, ze mame aspon misku a ze druhe urcite pride… ale… chcela som byt na materskej, ked pojde miska do skoly, cize presne o rok…
a mm nechce o mojej laparke ani pocut, ze to je prilis velke riziko ist do narkozy kvoli takej blbosti… ![]()
a on ma spg uplne vporiadku…
acko
ja nemozem take veci ani vidiet, my prepiname ked ukazuju v tv tyrane zvierata…puka nam srdce… ![]()
mouku
ja uz si naopak asi zivot bez zvierat predstavit neviem
je to narocne na cas a starostlivost, ale tu lasku, co daju naspat.. to sa nevyrovna nicomu…
ani cloveku, dovolim si povedat.. ![]()
pretoze zviera a hlvne pes ta bude milovat aj keby si mu nedal tri mesiace jest, pre neho si to boh a cely svet.
uplne zasnem, ze nezanevru na cloveka ani velmi tyrane zvierata, stale slepo miluju..cely ich zivot a s rovnakou laskou…
moukuska píše:
lauri: a to su co za vtacata? holubky? nam sa do kvetinaca zniesli a sedeli na 2 vajkach, mama ich chcela vyhodit, ale som ju prehovorila, tak pockala. vyliahli sa, ked podrastli sa dostali aj dnu do spalnezasrali nam pol balkona a nakoniec sme ich v krabici premiestnili k babke na zahradu.
nasli sme dve male drozdy v lese vypadnute z hniezda ![]()
asi by to neprezili, mensi bol uplne studeny prvy vecer.. ![]()
ale vyzera to tak, ze sa im darii velmi dobre. ![]()
elllla píše:
Acko, dakujem za povbudenie zlaticko!!! ja viem, ze mozem byt rada, ze mame aspon misku a ze druhe urcite pride… ale… chcela som byt na materskej, ked pojde miska do skoly, cize presne o rok…
a mm nechce o mojej laparke ani pocut, ze to je prilis velke riziko ist do narkozy kvoli takej blbosti…
a on ma spg uplne vporiadku…
ale ale ..laparka vas moze postrcit dopredu a ked ta prefuknu, moze to ist lahsie ![]()
prave preto, ze on je v poriadku, tak treba kuknut teba ![]()
babulky to co je za haluz merala som si 10 cyklom bt ovu bola na 12-13 dc a po nej ma zacali bliet prsia,dnes som 10 dc a bolia ma tak som si terz zo srandy spravila ovu test co som na taky den mala ledva ducha a testovacia je silnejsia ako kontrolna to sa mi nikdy nestalo,ovu na 10 dc,nemam ako vyfotit a ovu je mi na prdelku ked nemam mm tak by som vam dopriala aby ten test bol niektorej z vas
moukuska píše:
lauri: ved sa im musi darit ked sa o ne staras
no len niekedy uz je vtacik taky zoslabnuty, ze to nepomoze…
![]()
ale nastastie tieto maju dobry koren ![]()
tesim sa ked uz vyrastu a budu lietat ![]()