Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
3.7.10 20:04

Mscat, já zase po zkušenostech s Amálkou tíhnu k holčičkám. Ale věřím, že si mě i ten malej chlap, co ve mě bydlí, omotá kolem prstu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 20:06

Moukuska - brzy už zase budeš špekulovat o jménech, uvidíš :hug: :hug: :hug: :hug:
Nejraději bych Tě obejmula, tak to dělám alespoň virtuálně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.7.10 20:07

baby, ja vas citam, ale nejako sa neviem zapojit, tak velmi som si myslela, ze by to mohlo vyjst… uz neviem, co mam viac urobit, proste neviem, kde robim chybu alebo preco to nejde a dnes mam riadnu depku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 20:09
moukuska píše:
kacul: :mavam: dik, no znasam to celkom fajn, zatial… my sme tiez chceli meno Daniel ak by to bol chlapcek a ak dievcatko tak Barbora, ale to by sa este 100× zmenilo a menit asi bude :palec:mscat: :mavam: ako sa mas? tusim si tu dlhsie nebola.

moukuska:ahojky moje zlatá..je mi velmi líto co se ti přihodilo :-(
ale věřím že se určitě jednou dočkáte a přijdete s dr na to proč se to stalo…posílám velkééé :hug: :hug:
noo my se máme tak všelijak.snad se už budem ted v červenci stěhovat! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 20:10

kacul: diki :hug: :hug: :hug: mne tu velmi pomahate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 20:11

Elll, nic si nevyčítej. Nic špatného jsi neudělala. prostě si s Tebou osud nepěkně zahrává. Ale Ty VYHRAJEŠ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
3.7.10 20:12
kaculad píše:
Mscat, já zase po zkušenostech s Amálkou tíhnu k holčičkám. Ale věřím, že si mě i ten malej chlap, co ve mě bydlí, omotá kolem prstu :mrgreen:

kaculad:si piš že si tě i ten chlapeček omotá kolem prstu a jak mu budeš olůbávat i toho jeho malinkatého pytlíčka :mrgreen: :mrgreen:

já musím teda ted prozradit..že můj malý si s ním pořád hraje nedá mu chvíli pokoj-lufáskovi :mrgreen: a mimochodem mu prostě pořád stojí.a pak za mnou pořád chodí že ho má velkého a vyslíká se… :nevim: :mrgreen:
a nedá mu pokoj a nedá!! :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.7.10 20:13

mscat: tak v to dufam a drzim vsetkym palce aby to tiez vyslo :hug: kiez by sa to dalo nejak ovplyvnit, ale neda sa, neda

ja uz by som sa tiez chcela stahovat, hadam do vianoc to stihneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.7.10 20:14

Babulky, tak já se loučím. Jdu koupat svou malou vílu.
Krásné sny a pááááááááááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.7.10 20:15

ellli neboj bude dobre :hug: a mm ma spg v poriadku lebo uz si nepamatam?

maji to som si aj ja vravela ze ho nikomu nedam,to ta prejde,este budes rada ked sa niekto ponukne :-) ja som kojila kazdu hodinu cez den aj v noci 15 mes, tak som prestala potom kojit lebo som ho nemala dat komu postrazit nakolko z flasky nevedel maly pit,som ani nevedela co to je spanok ale teraz mi to ten moj majster sveta vracia aj s urokmi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 20:25

ella, moja, nemozes takto rozmyslat. 8-o :nevim: viem, ja ani nemavam ovulku, tak si vlastne ani neviem predstavit, ake je to cakanie po ovulke, ze dufate a potom to sklamanie… :-( samozrejme je dolezite dufat a verit, ale zase nemozes sa na to tak fixovat. zivot je zazrak, a neprichadza na zavolanie.
urcite budete mat este jedno dieta. zamysli sa nad tym takto: bol by to strasny rozdiel pre tvoj zivot ked by sa vam bolo podarilo tento cyklus a ked sa vam podari o rok? myslim, ze nie. nejakych par mesiacov nemoze nic zmenit na podstate zivota a materstva. dolezite je aby dieta, ktore sa ti narodi, bolo zdrave. babo pride vtedy ked bude mat prist. pride urcite. ked jedno mate, mavas ovulku, tak neexistuje aby sa vam druhe nepodarilo.
skusis tu laparku a snad odhali pricinu, mozno ziadna ani nebude, prefuknu ti vajcovody a dalsi cyklus si tehu.
hlavne ziadne depky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 20:25

ella :hug: úplne ťa chápem.
ja som dnes pri sexe myslela na to, že určite to zas nevýjde. takže to je už na diagnózu

spravili by sme neviem čo, aby to vyšlo, ale príroda je mocnejšia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 20:29

evi - som si chcela toho tvojho majstra sveta pozrieť na fotke, ale nemáš ho v albume
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.7.10 20:30

ačko - ty to vieš vždy tak pekne napísať. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 20:33

majka, si velka symposka, aj manzela mas velmi sympatickeho, dufam, ze pridas este viacej foteciek :dance:
psika ako barney som este nikdy nevidela. aka je rasa? a on ma srst len na hlavke, nozkach a chvostiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí