Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
3.7.10 22:11

dobru noc babulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 22:15

Lauri to je rozkošnéé :-P :-P :-P :-P ,hned bych štěnátko brala :huban:

Holky dobrou noc,jdem do pelíšku a ještě se chvilku budeme dívat na beverly hills,my to ted máme místo večerníčku :mrgreen: ,vzpomínka na mládí :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17268
3.7.10 22:16

asi aj ja pojdeeem spaaaaat :huban: byeeeeeee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 22:16

majka, mne sa tvoj psik paci :srdce: ako lauri pise, mne sa tiez paci kazdy psik. a kazda macka. macicky mam asi radsej, lebo su non stop cistucke a vonave. teda teraz ked boli vonku tak maju spinave pacicky, aj ked som im ich umyla, ale uplne vydezinfikovat sa to neda. takze dneska ich v posteli nechcem ani vidiet :mrgreen:

ella, nemyslela som to vobec tak, ze mas byt rada ze mas uz jedno dieta. kto kde urcil, ze jedno dieta zene staci? mas take iste pravo tuzit po 2. dietati ake my mame po tom prvom. aj ked by si uz mala 3, tak mas pravo chciet dalsie.
inspiruj sa prikladom titu. ma uz 3 deti a o 4. sa snazili 12 mesiacov. u niekoho 12, u niekoho 24. jedno je iste, kazdym dnom si blizsie k tomu, ze budes tehulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 22:28

Ahooojte babule je tu ještě někdo???Teď jsem vás dočetla :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.7.10 22:30

Lauri, lenze tento rok mavam 24-26 dnovme cykly a teraz 29 den :-?

Lilly12 píše:
baby- michelangelo, ella- ste ma rano navnadili tak som si doobeda urobila test,ale bolo cisto bielo :think: len mrcha furt nikde :pocitac:
lily ahoooj, ale si len 12 dpo, mrcha ma este cas :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 22:32

Ahooj Lilly,podívej se na můj CD:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a neplaš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 22:42

ahoj michel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 22:43

Ahoj Ačko :dance: :dance: :dance: :dance: ,jak se máš?Prý tě mrcha dohnala :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 22:46

michel, no ta mna dohana pravidelne. chvalabohu nie k sialenstvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 22:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no,já su taky moooc zvědavá,kdy a JAK skončí ten můj megacyklus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sice mě pěkně namotali duši na tt,ale nemám žádné příznaky a Dufík neberu 2 den,tak možná zítra dorazí mrcha :cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 22:54

michel, nech uz skoci akokolvek, ,myslim, ze hlavne aby skoncil. strasne ti prajem //, tebe a lauritke najviac. ak aj tento megacyklus neskonci tehu, tak nech je dalsi cyklus potom taky ako ma byt, aby ste mali sancu na babatku pravidelne kazdy mesiac pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.7.10 22:56

idem aj ja do hajan, teda vlastne pred telku este, tam zalomiiim :mrgreen: bru noc dievcence a rano krasne teplotky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 22:59

Ačko si zlatá :andel: :hug: :hug: ,já vím,věk je proti nám,jsem kdesi na foru včera četla,že po 40 je to přirozenou cestou zázrak :andel: ,no stále v něho ještě doufám :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 23:01

také přeju dobrooou!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie