Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji: ahoj
tak snazim sa na to nemysliet, zatial som v pohode, snazim sa nieco robit aby som nezacala premyslat. ale fyzicky po zakroku akoby mi nic nebolo
prvy MA som znasala ovela horsie.
ideme s dr. patrat po pricine, tak som zvedava
tvoj grafik vyzera nadejne, tak drzim silno palce.
ja merat nebudem, neviem na ako dlho, mozno nevydrzim a zacnem ![]()
Příspěvek upraven 03.07.10 v 10:08
katlinn, dobre sa na svadbe zabav, kludne v rozumnej miere si mozes aj vypit. prve tyzdne sa mimi zivi z gestacneho vacku a nie z toho co ty spapas, takze pohodka. aj ta moja kamoska 3-4 tyzdne nevedela ze je tehu a trosku si sem tam dala pohar vinka. a vsetko je absolutne v poriadku.
Adalim, krásně si to užij, a držím palce, ať to všechno proběhne na jedničku ![]()
Já se taky na pár dní loučím, jsou hrozný vedra, tak vyrážím s klukama na chatičku…bude se mi po vás stýskat… ![]()
moukuska dobre to beries a som rada,ze ti je fyzicky ok
,som zvedava,aku pricinu najdu,ale vyhodu mas,ze otehotnies lahko,uz len najst co ti pomoze a mas doma dietatko ![]()
idem testovat,idem skusit,ci mamatest10 aj mne spravi ducha ![]()
toji: len aby sa nieco naslo a dalo proti tomu bojovat, bude to asi na dlho ale nevadi, zatial si aspon oddychnem, zregenerujem maternicu a naberiem nove sily ![]()
potom daj foto testu
toji: to zatial neviem, nepytala som sa, uvidime podla vysetreni a co povie dr. mozno aj laparku budem musiet absolvovat.
vlastne som sa sama tak rozhodla ze si dame pauzu, musim si oddychnut. moznoze dr. povie ze mozme zacat po 2 cykloch ![]()
Toji, tak co testík??
A co ostatní testovačky? Já dneska nestíhám dočítat… ![]()
Moukusko, na tebe teď myslím nejvíc…přeju, ať se dušička rychle hojí !
mouku aj mna caka laparka…
jodi nic,testik snehobiely,mamatest10 a ziaden duch ![]()
Toji
Ale ještě je brzo!!!
Ať všichni dušíci sílí!!!
Moukus- jak operovat? Já myslím, že se s ní moc dělat nedá … ![]()
no tak kebyze tam nieco mam, blby tvar alebo prepasku, ktora mi maternicu akoby rozdeluje… najblizsie sa spytam dr. a aj na tu sliznicu.