Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak ja už sem spadla s teplotkou tak uvidime zázrak femigardu
jej už at je tak 14.7. a sexuju s MM .) Se nedočkám, pak se nedočkám ovulky a pak se nedočkám konce LF jestli tentokrát nějaká bude. Takže asi tak, stresový cyklus ![]()
Holky ten Pre-Seed jste některá zkoušela? určitě to má takový účinek? Já se bojim čehokoli..když čtu jak sliny zabíjí a lubrikanty zabíjí, tak mám trochu i strach ![]()
Dobré ranko babulky,
Ellla, Katlin - ty vaše testíky přece ještě vůbec nemají vůbec vypovídací hodnotu. Ty dvě // ještě mají čas se ukázat
![]()
ja by som na tvojom mieste este pockala.. dva tyzdne po vynechanej MS by to mohlo ukazat najpresnejsie,hm?
elllla píše:
a este trosku ostrejsia fotka s nicovatym nicim,…
lily, myslis, ze niektora z nas vydrzi netestovat este pred ocakavanou MS???
moja mrcha by mala prist dnes, ale ja ju nechcem, nechcem, nechcem!!!
dnes asi pojdeme na vylet pozriet smolenicky zamok, ja som tam asi este nikdy nebola…
kacul
No podľa FF má iba necelý 30% pozitívvny test na 10DPO, ale aspoň nejaký blbučký náznak by potešil ![]()
ell - kukám, že nám obom šuští rovnako
aj sa om ocikala mamu a wondfo naraz ![]()
Katlin, víš co by Ti na to řekl Lenin
![]()
Podle mě máš moooře času na pozitivní testík
![]()
A na té svatbě moc nepij ![]()
kacul - súdruh Lenin má možno pravdu, ale joooooooooooooooj, mňa z toho večného čakania už sai čoskoro drbne
Ok, pijem primneřene či ako to píšete ![]()
elli - ťažko, spinká mi tu mm a keď ma nájde ako odušu fotim jednočiarkové testy, tak si pomyslí, že mi už načisto drblo navčas rána… ![]()
katlinn píše:
kacul - súdruh Lenin má možno pravdu, ale joooooooooooooooj, mňa z toho večného čakania už sai čoskoro drbneOk, pijem primneřene či ako to píšete
elli - ťažko, spinká mi tu mm a keď ma nájde ako odušu fotim jednočiarkové testy, tak si pomyslí, že mi už načisto drblo navčas rána…
haha, tak to mam stastie, ze mame PC v obyvacke a mm spi v spalni… my s miskou pozerame rozpravky..