Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
3.7.10 08:47
Michelangelo píše:
Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic :cert: :cert: :cert: :cert: takhle se aspoň těším z ducháčků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale je krásný dala sem ho do negativu a super duch, ten uz nesmi zmizet, ale taky bych koupila po ceste jeste i jinou značku a zkusila ten i ten jestli je to duch tam kde má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 08:53

holky kuk,co mi poradili na diskuzi vysoký FSH,jedna kočka měla hodnotu 15,5 a poté co to užívala 3,5 samozřejmě nemuselo to klesnout z toho,ale i tak
 http://www.kotvicnik.cz/

• Citovat
  • Upravit
3519
3.7.10 08:53

babeny ale sre mi pomohli s tým účesom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
3.7.10 09:06

Ahoj holky, měření BT začíná prvním dnem cyklu, tedy začátkem MS, že? Chtěla bych si vytvořit graf na Fertility Friend, nemáte někdo odkaz na české vysvětlivky ke zkratkám? Já už je někde našla, ale nepamatuju si, kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 09:17

Ahoj Enner no někdo měří i přes ms,někdo po skončení ms :wink: ,jinak s tím fertility ti bohužel já neporadím,já jsem doba kamenná v tomhletom :oops: ale Ella nebo někdo určitě joo,ale dneska je sobota a to tu je vždycky celkem pusto,tak musíš mít trpělivost :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3539
3.7.10 09:21

eneer - pozri na prvú stránku, tam sú odkazy, myslim, že na merenibt by mal byť ff v češtine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.7.10 09:21

evcatko ano, grafik ti funguje! :pankac: a fakt ti to nejak poskocilo kvoli clostilu :think: Uvidime ako to pojde dalej :wink:

Dnes je nejake zle svetlo? Preco su testiky biele :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
3.7.10 09:25

ahojte :mavam:

naša prďolka mala od 4.00 takéto oči: 8-o :zed: ale konečne zalomil (som zvedavá dokedy, o chvíľu otvára pusu ako vtáčatko a hľadá cecek :think: :cert: :mrgreen: )… tak si vás aspoň chvíľočku čítam :kytka:

tie desiatkové mamatesty sú nejaké divné :cert: :?:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
3.7.10 09:25
Maji kukala si na ten odkaz co jsem tu dala,myslím,že pro nás je to jako ušité,i když ty nevíš jaké máš FSHale prý funguje
m a j a 2 píše:
eneer - pozri na prvú stránku, tam sú odkazy, myslim, že na merenibt by mal byť ff v češtine
  • Citovat
  • Upravit
3519
3.7.10 09:27

albi - testiky sú biele, aby sme mohli chodiť do solárka, piť alkohol, mať divoký sex, drogovať,… a to ostatné na čo si v rýchlosti nespomeniem :mrgreen: Len škoda, že o to žiadna z nás nestojííííííííííííííííííííí :cert: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.7.10 09:28
Michelangelo píše:
Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic :cert: :cert: :cert: :cert: takhle se aspoň těším z ducháčků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

michel, ak zozenies mamatest 20 (u vas myslim 25), tak ber!!! su spolahlivejsie nez tie nove desiny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.7.10 09:29
katlinn píše:
babeny ale sre mi pomohli s tým účesom :mrgreen:

take nieco vypnute hore, ako si mala na svadobnych fotkach, ale moze byt jednoduchsie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 09:29
Katlinn :hug: :hug: :hug: :hug: vím jak se cítíš :hug:
katlinn píše:
albi - testiky sú biele, aby sme mohli chodiť do solárka, piť alkohol, mať divoký sex, drogovať,… a to ostatné na čo si v rýchlosti nespomeniem :mrgreen: Len škoda, že o to žiadna z nás nestojííííííííííííííííííííí :cert: :cry:
  • Citovat
  • Upravit
9205
3.7.10 09:31
m a j a 2 píše:

tak tak, potvrdzujem, Eneer, chod na prvu stranku tejto diskusie a najdes tam link na MERENIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.7.10 09:31

flam - :mavam: závidíme :wink:

ell - dík, rozmýšľam nad niečim takým, som sama zvedavá, čo vykúzlim

natu - :hug: Niekdy sa fakt pýtam, čo také strašné som spáchala??? :-( :nevim: :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí