Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michelangelo píše:
Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic![]()
![]()
![]()
takhle se aspoň těším z ducháčků
![]()
![]()
![]()
ale je krásný dala sem ho do negativu a super duch, ten uz nesmi zmizet, ale taky bych koupila po ceste jeste i jinou značku a zkusila ten i ten jestli je to duch tam kde má být ![]()
holky kuk,co mi poradili na diskuzi vysoký FSH,jedna kočka měla hodnotu 15,5 a poté co to užívala 3,5 samozřejmě nemuselo to klesnout z toho,ale i tak
http://www.kotvicnik.cz/
Ahoj holky, měření BT začíná prvním dnem cyklu, tedy začátkem MS, že? Chtěla bych si vytvořit graf na Fertility Friend, nemáte někdo odkaz na české vysvětlivky ke zkratkám? Já už je někde našla, ale nepamatuju si, kde…
Ahoj Enner no někdo měří i přes ms,někdo po skončení ms
,jinak s tím fertility ti bohužel já neporadím,já jsem doba kamenná v tomhletom
ale Ella nebo někdo určitě joo,ale dneska je sobota a to tu je vždycky celkem pusto,tak musíš mít trpělivost
![]()
eneer - pozri na prvú stránku, tam sú odkazy, myslim, že na merenibt by mal byť ff v češtine
evcatko ano, grafik ti funguje!
a fakt ti to nejak poskocilo kvoli clostilu
Uvidime ako to pojde dalej ![]()
Dnes je nejake zle svetlo? Preco su testiky biele
![]()
ahojte ![]()
naša prďolka mala od 4.00 takéto oči:
ale konečne zalomil (som zvedavá dokedy, o chvíľu otvára pusu ako vtáčatko a hľadá cecek
)… tak si vás aspoň chvíľočku čítam ![]()
tie desiatkové mamatesty sú nejaké divné
![]()
m a j a 2 píše:
eneer - pozri na prvú stránku, tam sú odkazy, myslim, že na merenibt by mal byť ff v češtine
albi - testiky sú biele, aby sme mohli chodiť do solárka, piť alkohol, mať divoký sex, drogovať,… a to ostatné na čo si v rýchlosti nespomeniem
Len škoda, že o to žiadna z nás nestojííííííííííííííííííííí
![]()
Michelangelo píše:
Elllli mamatesty mají všude jenom 25 a to je před mrchou nanic![]()
![]()
![]()
takhle se aspoň těším z ducháčků
![]()
![]()
![]()
michel, ak zozenies mamatest 20 (u vas myslim 25), tak ber!!! su spolahlivejsie nez tie nove desiny!!!
katlinn píše:
babeny ale sre mi pomohli s tým účesom
take nieco vypnute hore, ako si mala na svadobnych fotkach, ale moze byt jednoduchsie ![]()
katlinn píše:
albi - testiky sú biele, aby sme mohli chodiť do solárka, piť alkohol, mať divoký sex, drogovať,… a to ostatné na čo si v rýchlosti nespomeniemLen škoda, že o to žiadna z nás nestojííííííííííííííííííííí
![]()
m a j a 2 píše:
tak tak, potvrdzujem, Eneer, chod na prvu stranku tejto diskusie a najdes tam link na MERENIT
flam -
závidíme ![]()
ell - dík, rozmýšľam nad niečim takým, som sama zvedavá, čo vykúzlim
natu -
Niekdy sa fakt pýtam, čo také strašné som spáchala???
![]()