Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
3.7.10 08:13

Dobré ránko :mavam: :mavam:
tak já dneska kooooonečně trochu spadla :dance: :dance: :dance: ,doufám,že to pujde ještě níž v dalších dnech :dance: :dance: :dance:

ELLI,KATLINN, :hug: :hug: :hug: :hug:

:hug: Katlinn ty ještě naději máš,že //vykouknou :think: a užij si svatbu :wink:

• Citovat
  • Upravit
186
3.7.10 08:13

ja som vydrzala :mrgreen: tento rok som mala 24 az 26 dnove cykly a teraz mam uz 29 DC a stale som netestovala,lebo sa necitim ako tehotna a mrska sa asi len zabudla :roll:

elllla píše:
lily, myslis, ze niektora z nas vydrzi netestovat este pred ocakavanou MS??? :) moja mrcha by mala prist dnes, ale ja ju nechcem, nechcem, nechcem!!!
dnes asi pojdeme na vylet pozriet smolenicky zamok, ja som tam asi este nikdy nebola…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.7.10 08:14

Michell :-( :hug: :hug: :-P :hug: :-P :hug: :-P :hug: :-P :hug:

• Citovat
  • Upravit
9205
3.7.10 08:15

michel a ked das vcerajsi a dnesny vedla seba?

lily, my sme testomaniacky, takze ta obdivujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:16

holky jů pekný testík

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:18

Michell tak že by…ono to může tmavnout až ob den nebo jednou za 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.7.10 08:20

misia splnená. Samozrejme, že na jednom vystúpil tienik kanálik (Bez fungujúceho makra nesfotiteľný, takže ho na fotke nehľadajte.) ale to mám v paži! Ja chcem čiarky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 08:23

Včerejší a dnešní :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.7.10 08:24

eli, minuly cyklus som minula pred mrchou dva testy,tak som si vsugerovala ze tento cyklus testnem len ak bude viac ako 14 DPO, a usetrene peniaze miniem na oblecko :mrgreen: myslis ze ja nie som zvedavka? som a moc! :oops: ale do pondelka vydrzim este, v pondelok chcem testnut,ak dovtedy kupim test,lebo doma nemam ziadny a dnes mam full cely den..uvidime..

elllla píše:
michel a ked das vcerajsi a dnesny vedla seba?lily, my sme testomaniacky, takze ta obdivujem :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.10 08:24
katlinn píše:
misia splnená. Samozrejme, že na jednom vystúpil tienik kanálik (Bez fungujúceho makra nesfotiteľný, takže ho na fotke nehľadajte.) ale to mám v paži! Ja chcem čiarky!!!!

na to spodním? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.7.10 08:26

nicol ja už neviem, ako som ich položla :nevim: pozerám, že už ani podľa šírky nerozoznám, ktorý je mama a ktorý wodfo 8-o

Baby ako si mam dať vlasy k tým ružovým šatám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

michel, ake su to testy? a ta ciarocka je ruzova volnym okom???

lily, 2-balenie mamatestov stoji 2.5 eura, este mam z toho 10% zlavu.. za to si oblecko nekupim (teda mozno nohavicky.. jedny…), takze volim radsej test… a tenke wondfo mam 50 tehu a 100 ovu dokopy za cca 20 eur, takze ani to ma nepresvedci netestovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně :cry: :cry: :hug: :hug: :hug: :hug:
Natulka už je ti líp?? :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.7.10 08:28

michel - :hug: kým tu bábo nie je, ešte stále prichádza :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.7.10 08:32

Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny :cert: :cert: :cert: :cert: ,kašlu na to,zase se namotávám,jdu radši nakoupit,třeba to rozchodím :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí