Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja som vydrzala
tento rok som mala 24 az 26 dnove cykly a teraz mam uz 29 DC a stale som netestovala,lebo sa necitim ako tehotna a mrska sa asi len zabudla ![]()
elllla píše:
lily, myslis, ze niektora z nas vydrzi netestovat este pred ocakavanou MS???moja mrcha by mala prist dnes, ale ja ju nechcem, nechcem, nechcem!!!
dnes asi pojdeme na vylet pozriet smolenicky zamok, ja som tam asi este nikdy nebola…
michel a ked das vcerajsi a dnesny vedla seba?
lily, my sme testomaniacky, takze ta obdivujem ![]()
Michell tak že by…ono to může tmavnout až ob den nebo jednou za 3 dny
misia splnená. Samozrejme, že na jednom vystúpil tienik kanálik (Bez fungujúceho makra nesfotiteľný, takže ho na fotke nehľadajte.) ale to mám v paži! Ja chcem čiarky!!!!
eli, minuly cyklus som minula pred mrchou dva testy,tak som si vsugerovala ze tento cyklus testnem len ak bude viac ako 14 DPO, a usetrene peniaze miniem na oblecko
myslis ze ja nie som zvedavka? som a moc!
ale do pondelka vydrzim este, v pondelok chcem testnut,ak dovtedy kupim test,lebo doma nemam ziadny a dnes mam full cely den..uvidime..
elllla píše:
michel a ked das vcerajsi a dnesny vedla seba?lily, my sme testomaniacky, takze ta obdivujem
katlinn píše:
misia splnená. Samozrejme, že na jednom vystúpil tienik kanálik (Bez fungujúceho makra nesfotiteľný, takže ho na fotke nehľadajte.) ale to mám v paži! Ja chcem čiarky!!!!
na to spodním? ![]()
nicol ja už neviem, ako som ich položla
pozerám, že už ani podľa šírky nerozoznám, ktorý je mama a ktorý wodfo ![]()
Baby ako si mam dať vlasy k tým ružovým šatám?
michel, ake su to testy? a ta ciarocka je ruzova volnym okom???
lily, 2-balenie mamatestov stoji 2.5 eura, este mam z toho 10% zlavu.. za to si oblecko nekupim (teda mozno nohavicky.. jedny…), takze volim radsej test… a tenke wondfo mam 50 tehu a 100 ovu dokopy za cca 20 eur, takze ani to ma nepresvedci netestovat ![]()
Katlin,Elllla koukám,že jsme na tom stejně
![]()
Natulka už je ti líp??
![]()
Elllli,je to Rapiclear 10,je vidět okem,je dorůžova,ale takto vylezl až za půl hodiny
,kašlu na to,zase se namotávám,jdu radši nakoupit,třeba to rozchodím
![]()
Dobré ránko

,doufám,že to pujde ještě níž v dalších dnech

tak já dneska kooooonečně trochu spadla
ELLI,KATLINN,