Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
2.7.10 21:29

Ester já ti zááávidím,kurník já už odpočítávám dny na6.srpna

• Citovat
  • Upravit
esther03
2.7.10 21:29

Evcatko, neviem ja som potom uz nemerala, ale viem, ze take vysoke predovuteploty som nemala nikdy. Ja mam clostil tiez prvy mesiac a ovu este neprisla- ja idem na ivf soft,takze budem mat punkciu. Tie testy sa inak ani mne neosvedcili.

• Citovat
  • Upravit
13351
2.7.10 21:31

Jo a BT si zapisuju na papír, takže bych ráda posloužila grafem ale na netu ho nikde nemám. Kam zapisujete vy?

Ještě jsem nic jednoduchého na netu nenašla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:31

natul neboj to strasne rychlo ubehne, Ja tiez neviem ci sa zadari na prvy pokus, tiez tam idem s malou dusickou… ved vies, tie nase spermose.

• Citovat
  • Upravit
esther03
2.7.10 21:33

Evcatko skus fertilityfriend, keby niecomu nerozumies kludne napis, baby poradia :wink:

• Citovat
  • Upravit
1038
2.7.10 21:36

esti neboj vsetko bude ok je velka sanca ze to u teba vide ked si ok a spermosky uz oni najdu :srdce:

no to hej ta posta by u nas fungovala sak mi mozme z okna len zakricat a sa pocujeme :mrgreen:

sak kludne dobehni aj ku mne na kavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.7.10 21:36

Já jsem teď 11 DC ale v podstatě teplotně jsem na tom jako při OVU :roll: :roll: No budu doufat, že to ještě pak nějak spadne a zase vyleze.

Dr. mi říkal, že by se mi měl při Clostilu ustálit cyklus a trochu zkrátit (měla jsem ho předtím delší ale už se to taky trochu zlepšilo, poslední cyklus byl už jen 34 dní.

Esther držím palce ať IVF vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.7.10 21:39

ahojte, tak ráno cvičím, celý den se držím a večer si dám dve broskve, kedlubnu a dva párky ja su fakt takový prase :( No kdyz sem videla váhu, že bylo 65 a je 73 se mi chtělo plakat. ráno jdu zase cvičit.

Jinak mám ted jakýsi křeče v žaludku to bude z toho určitě, au au au :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.7.10 21:41

nikoll a co cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.7.10 21:45

holky já byla na třešně :-P mnam,ale po tom včerejším :poblion: ,nevím,jestli to byla dobrá volba :mrgreen:

Holky já udělám závěr,přece není možné,aby všechny ženy co jsou matky měli uuuuuuuuuuuuuplně vše v pořádku,myslím hormony a tak,vždyt to snad ani není možnéééé,kolik se rodí dětí a není boha,že jsou všechny tip top :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6530
2.7.10 21:49
evicka293 píše:
nikoll a co cvicis?

kalanetiku na dvd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:50

Evi, dik moc :andel: beriem ta za slovo dobehneeem :wink: Zajtra ti cinknem ako sme dopadli v unice :wink:
Evcatko, :palec: ved ty si presne ako ja 11DC
Tojka, keby su dvojicky, tak to uz aby som si nejaky zivy trenazer pozicala od kamosiek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6530
2.7.10 21:51
natulaa píše:
holky já byla na třešně :-P mnam,ale po tom včerejším :poblion: ,nevím,jestli to byla dobrá volba :mrgreen:Holky já udělám závěr,přece není možné,aby všechny ženy co jsou matky měli uuuuuuuuuuuuuplně vše v pořádku,myslím hormony a tak,vždyt to snad ani není možnéééé,kolik se rodí dětí a není boha,že jsou všechny tip top :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

no vidíš já mám syna a su uplně na p..u :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
2.7.10 21:53

natla jasne ze nie, podla mna nemusi byt vsetko uuuplne ok,vsak to vieme..len ta nahoda nas musi trafit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.7.10 21:53

nicol, joj aj ja by som potrebovala cvicit :think:
natul, nestresuj, nic tym nevyriesis, ked dr povedal, ze treba upravit stitku tak treba. A potom sa mozno zadari aj prirodzene a keby nie tak na ivf-ku urcite :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex