Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evcatko, neviem ja som potom uz nemerala, ale viem, ze take vysoke predovuteploty som nemala nikdy. Ja mam clostil tiez prvy mesiac a ovu este neprisla- ja idem na ivf soft,takze budem mat punkciu. Tie testy sa inak ani mne neosvedcili.
Jo a BT si zapisuju na papír, takže bych ráda posloužila grafem ale na netu ho nikde nemám. Kam zapisujete vy?
Ještě jsem nic jednoduchého na netu nenašla ![]()
natul neboj to strasne rychlo ubehne, Ja tiez neviem ci sa zadari na prvy pokus, tiez tam idem s malou dusickou… ved vies, tie nase spermose.
Evcatko skus fertilityfriend, keby niecomu nerozumies kludne napis, baby poradia ![]()
esti neboj vsetko bude ok je velka sanca ze to u teba vide ked si ok a spermosky uz oni najdu ![]()
no to hej ta posta by u nas fungovala sak mi mozme z okna len zakricat a sa pocujeme ![]()
sak kludne dobehni aj ku mne na kavu ![]()
Já jsem teď 11 DC ale v podstatě teplotně jsem na tom jako při OVU
No budu doufat, že to ještě pak nějak spadne a zase vyleze.
Dr. mi říkal, že by se mi měl při Clostilu ustálit cyklus a trochu zkrátit (měla jsem ho předtím delší ale už se to taky trochu zlepšilo, poslední cyklus byl už jen 34 dní.
Esther držím palce ať IVF vyjde ![]()
ahojte, tak ráno cvičím, celý den se držím a večer si dám dve broskve, kedlubnu a dva párky ja su fakt takový prase
No kdyz sem videla váhu, že bylo 65 a je 73 se mi chtělo plakat. ráno jdu zase cvičit.
Jinak mám ted jakýsi křeče v žaludku to bude z toho určitě, au au au ![]()
holky já byla na třešně
mnam,ale po tom včerejším
,nevím,jestli to byla dobrá volba ![]()
Holky já udělám závěr,přece není možné,aby všechny ženy co jsou matky měli uuuuuuuuuuuuuplně vše v pořádku,myslím hormony a tak,vždyt to snad ani není možnéééé,kolik se rodí dětí a není boha,že jsou všechny tip top
![]()
Evi, dik moc
beriem ta za slovo dobehneeem
Zajtra ti cinknem ako sme dopadli v unice ![]()
Evcatko,
ved ty si presne ako ja 11DC
Tojka, keby su dvojicky, tak to uz aby som si nejaky zivy trenazer pozicala od kamosiek ![]()
natulaa píše:
holky já byla na třešněmnam,ale po tom včerejším
,nevím,jestli to byla dobrá volba
Holky já udělám závěr,přece není možné,aby všechny ženy co jsou matky měli uuuuuuuuuuuuuplně vše v pořádku,myslím hormony a tak,vždyt to snad ani není možnéééé,kolik se rodí dětí a není boha,že jsou všechny tip top
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no vidíš já mám syna a su uplně na p..u ![]()
natla jasne ze nie, podla mna nemusi byt vsetko uuuplne ok,vsak to vieme..len ta nahoda nas musi trafit
nicol, joj aj ja by som potrebovala cvicit ![]()
natul, nestresuj, nic tym nevyriesis, ked dr povedal, ze treba upravit stitku tak treba. A potom sa mozno zadari aj prirodzene a keby nie tak na ivf-ku urcite ![]()
Ester já ti zááávidím,kurník já už odpočítávám dny na6.srpna