Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri: tak tak, musime verit, ze sa nam to podari raz alebo dvakrat ![]()
natul: tebe bolo vcera zle? aku pizzu si si dala? tak nech ti ju pekne stravi. my sme dnes boli na pizzu, uz mozem jest a pit co chcem ![]()
moukuska píše:
lauri: tak tak, musime verit, ze sa nam to podari raz alebo dvakratnatul: tebe bolo vcera zle? aku pizzu si si dala? tak nech ti ju pekne stravi. my sme dnes boli na pizzu, uz mozem jest a pit co chcem
albao píše:
Inak ma tak mimochodom napadlo, ze existuje taka 2-3 dnova ocistna dieta, ked sa jedia len grepy a dodava sa magnezium. Telo sa ocisti od toxinov. Takze tie grepy su dobre aj z tohto hladiska(teda plna ocistna kura to nie je, lebo vtedy sa nic ine neje
, ale aspon trosku no …
)
albi - ja už som to tu chcela napísať, na mňa ten grepový džús pôsobí laxatívne. ![]()
natul: mnam, ale cesnak zvykne drazdit tak davaj pozor, snad ti nebude nic
natula ake lieky beries ?? teda HAK ?? mozes kuknut co obsahuju ?
Lauri neberu je,mi se stimulka odložila až do 6 srpna,já brala jen 2 pilule a včera mi volali,že mám trošku vyšší hodnou TSH a že to nebudeme riskovat a musí se to snížit,tak ode dneška beru Euthyrox
Lauritka píše:
natulaa píše:Lauri neberu je,mi se stimulka odložila až do 6 srpna,já brala jen 2 pilule a včera mi volali,že mám trošku vyšší hodnou TSH a že to nebudeme riskovat a musí se to snížit,tak ode dneška beru Euthyrox
Lauritka píše:
aha, asi nechcu nic riskovta, ale aj tk kukni ako sa vola ten liek a co obsahuje.
natulaa píše:
Lauri a ještě nemám veselé ani FSH četla si dneska?![]()
nno citala som, len sa snazim prist na pricinu preco mas zvysenu BT, niektore lieky ju ovplyvnuju.
ked si zobrala uz dve tabletky… pozri prosim ta
ucinnu ltku v lieku a ako sa vola.
MARVELON
,co z toho zjištuješ
![]()
Lauri a pamatuješ si své FSH
,
elllla píše:
no neviem, babulky, nechcem sa namotavat… naozaj mi to skor pripada ako vadny test…acko, ja planujem aj dalsi cyklus pokracovat v soji, podla mna prvy mesiac je na nastartovanie a druhy mesiac je uz na stopro
ELLI AKY TO BOL TESTIK? AKA ZNACKA?
babulky, my sme dnes tiez isli na obed na pizzu a ja som si miesto pizze dala grilovanu zeleninu a zeleny salat… proste som vobec nemala chut na nic, ani som nemala pocit hladu, aj ked mi v zaludku skvrkalo.. miska aj mm si dali pizzu, ale ja som nemohla…
natulaa píše:
MARVELON![]()
![]()
,co z toho zjištuješ
![]()
![]()
![]()
![]()
Lauri a pamatuješ si své FSH
![]()
,
je v tom nieco z toho ?: účinná látka: danazol, leuprorelin, buserelin
natulaa ja si uz nepamatam, u nas v centre su velmi strucni
len nakazu brat to a to , vobec nicc neriesia.. ![]()
ale ked ti povedali, ze sa to musi odlozit, asi vedia preco
je to len dobre, ze to nerobia silou mocou a ze sa snazia , aby si bola pripravena co najlepsie.